آژانس هواپیماییexchanging

سوال در مورد نحوه ی صفحه بندی اطلاعات

شروع موضوع توسط ma_christian ‏4 آگوست 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام همگی دوستان :

    یک سوال در مورد صفحه بندی اطلاعات:

    » من چگونه می توانم اطلاعاتی را که از دیتابیس گرفته می شود را صفحه بندی کنم؟

    یعنی برای مثال 15 تای اول در صفحه ی 1 ... 15 تای دوم در صفحه ی 2 و همینطور الی آخر.
    چون می دانید که حاضر کردند صدها رکورد صفحه را سنگین خواهد کرد و با مشکل مواجه خواهیم شد.
    البته این صفحه بندی هم کار خود برنامه باشه یعنی به نسبت تعداد اطلاعات آنها را صفحه بندی کنه و اگر 30 تا رکورد وجود داشت 2 تا صفحه برای آنها اختصاص بدهد.

    ممنون می شوم اگر بنده را راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر ... ​
     
  2. amin_lili

    amin_lili کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ای کاش آنجا ...
  3. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    ممنون ولی بنده فراموش کردم عرض کنم که این را در ای اس پی کلاسیک می خواهم.

    اگر از دوستان می توانند راهنمایی کنند خیلی ممنون می شوم.
     
  4. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    نقطه شروع رو با queystring به صفحه پاس بدید و با خاصیت Move در ADO در شیئ Recordset به رکورد مورد نظر برید ..
     
  5. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    ممنون ولی باز هم کار نکرد :(

    من از این کد استفاده کردم:
    خطا:
    من آدرس رو اینجوری وارد کردم: myfile.asp?page=1 ولی ارور بالا را داد. حتی با شماره های دیگر هم این خطا را داد.
     
  6. mosyhey1

    mosyhey1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    4
    مطمین نیستم مشکل همین باشد ولی شما پارامتری که از صفحه می خوانید را تبدیل به عدد کنید یعنی به جای Request.QueryString("page") از این استفاده کنید.
    کد:
    CInt(Request.QueryString("page"))
     
  7. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    نه متاس فانه باز هم درست نشد :(
     
  8. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    در اینجا:
    objrs.Move 15,request.querystring("page")*5

    15, چیه ؟؟
     
  9. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    15: تعداد صفحات forward
    Request.QueryString("page") : شماره صفحه که start از اون هست

    مشکلی در این قسمت وجود دارد.
    خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.
     
  10. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    objrs.Move 15,request.querystring("page")*5

    من متوجه نشدم این عبارت یعنی چی، ولی به هر حال فرمت move اینجوری هست
    objrs.move intnumber
     
  11. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب یک توضیح می دهید ... :)
     
  12. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. siyahi

    siyahi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    با اجازه دوستان
    ma_christian عزیز این فایل یک مثال خوب برای جستجو، اضافه کردن، حذف کرن ،ویرایش کردن و صفحه بندی کردن اطلاعات دیتابیس اکسس هست
    من asp را تقریبا می تونم بگم بلدم نیستم هر چیز هم که بلدم از روی کدها و آزمون و خطا یاد گرفتم این فایل ها رو هم به وسیله نرم افزار ASPMaker درست کردم امید وارم به دردت بخوره
    مشاهده پیوست ex.rar
     
  15. ma_christian

    ma_christian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    366
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    قربان ممنونم ... تا حدی کمکم کرد ...
     
  16. siyahi

    siyahi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    خواهش میکنم
    قابل نداشت