• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد نرم افزار فالوور گیری ایسنتاگرام

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
سلام دوستان وقت بخیر.
میخواستم بدونم این فالوور هایی که ما با نرم افزارهای فالوور گیری میگیریم ارزشی دارند یا نه؟؟؟مثلا یه پیج 100 هزارتایی با اینا درست کنیم به درد بخور هست یا نه؟؟

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
بنده از دو سیستم متفاوت نصف نصف در بازار نرم افزاراشم معروفه 400 هزار تومن فالور خریدم فالورام باید میشدن 80k
ولی 40 داد تعداد لایکام به زور به صد میرسه

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
بنده از دو سیستم متفاوت نصف نصف در بازار نرم افزاراشم معروفه 400 هزار تومن فالور خریدم فالورام باید میشدن 80k
ولی 40 داد تعداد لایکام به زور به صد میرسه
من امروز خودم 200 تا فالوور با یه نرم افزار گرفتم حدودا هر مطلبی که میذارم 20 تا لایک میخوره فکر کنم آمار خوبی باشه،نیست؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
چون اکانت های دسته دوم هستن بازدهی ندارن

farhadrohi

Registered User
لایک‌ها
209
این نرم افزارها هیچ به دردی نمیخورن فقط میتونید تعداد فالوورها رو بالا ببرین بدون هیچ بازدهی .این اکانت ها معمولا به قول دوستمون دست دوم هستن و کسی سراغشون نمیره و استفاده ای نمیکنن ازش بنابراین وقتی یه پست میزارید هیچ لایکی دریافت نمیکنید.خودم 2000 فالوور گرفتم وقتی پست گذاشتم کلا بعد یک روز 5 تا لایک خورد.پیشنهاد میکنیم وقتتون رو صرف چنین نرم افزارهایی نکنید واقعا بی فایده هستند.

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
اینستا هنوز تو بورسه؟

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
شما باید از ربات استفاده کنید
من نرم افزاری دارم که همه کاره هست، دقیقا کار یه آدم رو انجام میده که چندتا دست داره و محدودیت زمانی هم نداره
روش فالورگیری: در روز یه تعدادی رو فالو می کنه، لایک می کنه، نظر هم میده و بعد از اینکه به قولی followback گرفتین طرفو unfollow می کنه
روزی بین 300 تا 1000 تا واقعی می تونید بگیرین از این روش که تعداد لایک رو هم بصورت طبیعی بالا می بره
و اینکه شما می تونید یک کشور یا یک شهر یا یک تگ یا یک پیج رو هدف قرار بدین و عملیات رو روش اعمال کنید...

hat3f

Registered User
لایک‌ها
13
مسلما بستگی به پست هایی که میزارین داره ! همچنان شاهد اینفو های شاتینگ دختران و پیج قبلیم با 70 میلیون ایرانی هک شد هستیم
تو مدت کوتاهی دسترسی به برنامه هایی داشتم روزی 10 کا میشد فالو جمع کرد ولی فقط آمار شماست که بالا میره
اما نرم افزارهایی هستن که شما میتونی فالو کنی و سکه جمع کنی و یا خرید اعتبار کنی و فالورهای ایرانی معتبر میده
اما بازهم تاکید میکنم پست ها خیلی مهم هست ، عکس با شلوار لی تو گلستان یا من در حال درست کردن نیمرو یهویی مطلب نیست آنفالو میشید

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
من یه پیج آموزشی زبان انگلیسی دارم که سایتشم بزودی راه اندازی میشه , خیلی هم روی مطالبش دارم کار میکنم که حرفه ای و کاملا اختصاصی باشه کپی پیست هم نباشه , هنوز پیج رو تبلیغ نکردم تا مطالب کامل بشن , بهترین روش برای فالورگیری به چه صورته که اکانت بلاک نشه ؟ یعنی همه ی اینایی که میگن براتون فالور ان کا میگیریم با نرم افزار و ربات اینکارو میکنن ؟ هیچ روش دیگه ای هم داره؟

RolandE-iS-The-BesT

Registered User
لایک‌ها
143
مسلما بستگی به پست هایی که میزارین داره ! همچنان شاهد اینفو های شاتینگ دختران و پیج قبلیم با 70 میلیون ایرانی هک شد هستیم
تو مدت کوتاهی دسترسی به برنامه هایی داشتم روزی 10 کا میشد فالو جمع کرد ولی فقط آمار شماست که بالا میره
اما نرم افزارهایی هستن که شما میتونی فالو کنی و سکه جمع کنی و یا خرید اعتبار کنی و فالورهای ایرانی معتبر میده
اما بازهم تاکید میکنم پست ها خیلی مهم هست ، عکس با شلوار لی تو گلستان یا من در حال درست کردن نیمرو یهویی مطلب نیست آنفالو میشید

این سکه جمع کردن ها دیگه قدیمی شده، وقت با ارزشتونو صرف اینا نکنید
الان عصر هوش مصنوعی هست، برنامه نویس های زیادی هستن که می تونن کار یه انسان رو شبیه سازی کنن بدون درگیر کردن هیچ نیروی انسانی ای
اگر دنبال آمار و فالورهای با تعداد بالا هستین خوب مسلما بهترین روش تبلیغات در پیج های معتبر دیگران هست ولی اگر می خواین یه کسب و کار کوچیک راه اندازی کنید در ایستاگرام بهترین روش فالورگیری به روش آدم چند دسته هست! :D من الان کلی پیج اینجوری بالا آوردم که کلی هم بازدهی داره
یه پیج انگلیسی دارم که با همین روش آوردمش بالا که در زمینه کاهش وزن فقط 22k فالور داره، هر روز هم حداقل 10 نفر پیام میدن که برنامه کاهش وزن و فیتنس می خوان و ... ولی من هیچی ندارم بهشون بفروشم ..

بالا