• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد نصب جاوا بر روی پاکت پی سی

Realness

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا برای نصب فایلهایی با پسوند jar. را بر روی Pocket Pc Phone Edition(imate راهنمایی کنید . (لطفا فارسی)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Realness :
لطفا برای نصب فایلهایی با پسوند jar. را بر روی Pocket Pc Phone Edition(imate راهنمایی کنید . (لطفا فارسی)
قربان ببخشید اگر فارسی نیست توضیح:
نصب فایل میدلت ، بروی پی پی سی فقط در صورتی امکان پذیر است که شما برنامه جاوا ماشین مخصوص پی پی سی داشته باشید ، من چند تاش رو معرفی کردم ولی همه قدیمی هستن و بیشتر اسکریپ های جدید رو حمایت نمی کنن نتیجه این می شه که شما اگر دستگاه تون از اول جاوا ماشین نداره ، امکان نداره بتونید اکثرشون رو اجرا کنید
موفق باشید

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
من یک ماشین جاوا دارم که کار کردن باهاش خیلی سخته من هم بلد نیستم چجوری باید باهاش کار کنم.
اسم ماشین جاوا:
Jeode JavaVM
لینک دانلود:
کد:
ed2k://|file|Cracked%20Jeode%20Javavm%20For%20Ipaq%2019Xx~22Xx,%2039Xx~55Xx%20Upgraded%20To%20Wm2003.rar|4828401|0D2C9F8F12C353E571DE69214F38DBE4|/
این ماشین جاوا کنسول داره و من هم هیچی حالیم نشد:(
لطفا یه کسی کمک کنه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
آره Jeode مخصوص ipaq هاست و نسبتاً سخته کار کردن باهاش!

ایــــــــــــــنجا رو ببینید

دسته شما درد نکنه ولی من اینا رو قبلا هم دیده بودم اون که اقای en2fa معرفی کرده رو دستگاه من کار نکرد الان هم از ibm استفاده میکنم ولی من بیشتر جاوا رو واسه کار کردن با bluetooth میخام ولی این نداره پس میخاستم خواهش کنم بهم توضیح بدید چه جوری با این کار کنم الان دارم با یه بد بختی اپلودش میکنم من راجبش قبلا هم سرچ کردم و یه چیزایی پیدا کردم ولی بازم نفهمیدم پس:
لطف کنید بگید دقیقا باید برای اینستال یه برنامه جاوا باید چی کار کنم؟
من میدونم راجب این موضوع زیاد بحث شده البته نه راجب ای ماشین واسه همین هم اینجا مطرح کردم تا همه بتونن استفاده کنند:p

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آپلود لازم نیستا
N_aggressive%20%2826%29.gif
Jeode JavaVM داخل پکیج نرم افزار Poliplus هستش

من دقیق نمی دونم چجوری کار می کنه! ولی فکر می کنم باید برای اجرای یه فایل Jar ، یه شورتکات درست کنید (یعنی whatever.ink ) و داخلش یه Syntax خاصی رو رعایت کنید. یه چیزی توی این مایه ها:

کد:
18#"\Windows\evm.exe" -cp \Mona\mona6.jar Mona -frame -w237 -h270  -p\Mona\ -dipaq

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
این ماشین جاوا مخصوص iPAQ هاست ولی این یکی کرک شده است و باید روی wm2003 جواب بده
کد:
http://rapidshare.com/files/28744061/Jeode_Javavm_For_Ipaq_19Xx_22Xx__39Xx_55Xx_Upgraded_To_Wm2003.rar

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
الان من اینو امتحان کردم
کد:
56#"\Storage Card\Insignia Solutions JeodeRuntime\evm.exe" -cp \Storage Card\java.jar Storage Card -frame -w237 -h270  -p\Storage Card\ -dipaq
یکی دیگه هم اینجوری امتحان کردم
کد:
56#"\Storage Card\Insignia Solutions JeodeRuntime\evm.exe" -cp \Storage Card\java.jar -frame -w237 -h270  -p\Storage Card\ -dipaq
این ارور رو میده:
کد:
java.lang.NoClassDefFoundError: Card/java/jar
به نظر شما کاری نمیشه کرد؟

183.amir

Registered User
لایک‌ها
0
این هم readme برنامه که خودش گفته چجوری ولی من نفهمیدم :(
یه برنامه جاوا هم اتچ میکنم که من میخام با این برنامه کار کنم:happy:
ها چرا دکمه اتچ نیست؟

183.amir