• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد هارد داشتم

byte

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوستان
من یه هارد 1ترا اکسترنال WD element دارم.
الان دو سه روزه یه error میده تو قسمت Health نرم افزار HD Tune Pro میخواستم بدونم برا چیه؟جایه نگرانی هست؟
تستاشم گرفتم عکساشم گذاشتم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

s5bvvesor2hmz7qo1tc6.png

h1voikhwlfxq1fiwapgl.png

n326ljy7gvov98wbuwqa.png

king_of_shadows

Registered User
لایک‌ها
510
سلام دوست عزیز این ارور معمولا به علت قطع ناگهانی برق پیش میاد اگه یه بار فرمت کنی رفع میشه ، گر چند میشه با بعضی از نرم افزارها هم این ارور رفع کرد ولی به نظرم بهترینش هم فرمت هارده

byte

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوست عزیز این ارور معمولا به علت قطع ناگهانی برق پیش میاد اگه یه بار فرمت کنی رفع میشه ، گر چند میشه با بعضی از نرم افزارها هم این ارور رفع کرد ولی به نظرم بهترینش هم فرمت هارده
دوست عزیز هارد اکسترنال هستش.خب از usb در میاری برقش قطع میشه.روش دیگه ایم هست؟

Sent from my NOKIA 1100 using Tapatalk

1985ha

Registered User
لایک‌ها
826
دوست عزیز هارد اکسترنال هستش.خب از usb در میاری برقش قطع میشه.روش دیگه ایم هست؟

Sent from my NOKIA 1100 using Tapatalk
اگر با safe remove انجام بدی مشکلی پیش نمیاد

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
بله ، مهمِ.
این پیام مربوط به سکتورهای ناپایدار ( هارد به صورت خودکار و در زمان ضروری اون ها رو از چرخه خارج ! و بازنشسته میکنه + انتقال دیتا و ... به سکتورهای reserve در محیط spare )
البته در بعضی مواقع ، مشکل این error ها با low level format حل میشه.

www.hadi

Registered User
لایک‌ها
447
بیشتر نشه تعدادش موردی نداره من یه هارد سامسونگ داشتم با همین ارور لو لول فرمت کردم تعدادش بیشتر شد

netmsm

Registered User
لایک‌ها
1,999
سلام دوستان
من یه هارد 1ترا اکسترنال WD element دارم.
الان دو سه روزه یه error میده تو قسمت Health نرم افزار HD Tune Pro میخواستم بدونم برا چیه؟جایه نگرانی هست؟
تستاشم گرفتم عکساشم گذاشتم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

بله ، مهمِ.
این پیام مربوط به سکتورهای ناپایدار ( هارد به صورت خودکار و در زمان ضروری اون ها رو از چرخه خارج ! و بازنشسته میکنه + انتقال دیتا و ... به سکتورهای reserve در محیط spare )
البته در بعضی مواقع ، مشکل این error ها با low level format حل میشه.

ایراد هارد دقیقا همینطوره که دوست عزیز (AMD 99) گفته. البته این بدترین وضعیتی هست که ممکنه برای یک هارد رخ بده.
فقط اینکه اگه علت بوجود اومدن سکتورهای ناپایدار، فیزیکی باشن مثلا بخشی از سیلندر آسیب فیزیکی دیده باشه، به هیچ عنوان نباید تحت فرمت سطح پایین قرار بگیره وگرنه قطعا آسیب بیشتری به هارد وارد میشه. در مورد شما، چون تب ارور تست چیزی نشون نداده احتمال اینکه ایراد فیزیکی باشه تقریبا صفره. با توجه به نرخ رید و رایت، اگه هارد و پورت usb شما USB3 هست به نظر میرسه که وضعیت هارد مطلوب نباشه.

byte

Registered User
لایک‌ها
58
ایراد هارد دقیقا همینطوره که دوست عزیز (AMD 99) گفته. البته این بدترین وضعیتی هست که ممکنه برای یک هارد رخ بده.
فقط اینکه اگه علت بوجود اومدن سکتورهای ناپایدار، فیزیکی باشن مثلا بخشی از سیلندر آسیب فیزیکی دیده باشه، به هیچ عنوان نباید تحت فرمت سطح پایین قرار بگیره وگرنه قطعا آسیب بیشتری به هارد وارد میشه. در مورد شما، چون تب ارور تست چیزی نشون نداده احتمال اینکه ایراد فیزیکی باشه تقریبا صفره. با توجه به نرخ رید و رایت، اگه هارد و پورت usb شما USB3 هست به نظر میرسه که وضعیت هارد مطلوب نباشه.

نه کیسم usb 2 هستش هاردم usb 3 برا همین پایین هستش.ممنون از راهنمایی

بالا