سایت ساز وبزیکسب درآمد

سوال در مورد وایرلس (Wireless)

شروع موضوع توسط Radian ‏15 مارس 2007 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    :f34r: با سلام خدمت همه ی دوستان عزیزم .

    سوالی داشتم در مورد وایر لس !

    در یک شبکه محلی داخلی ، نرخ انتقال داده از طریق wireless بالا تر است یا کابل شبکه ...


    و دبگر اینکه نرخ انتقال داده wireless آیا وابسته به فاصلا از منبع است یا خیر؟ و اصولا به چه چیزهایی بستگی دارد ؟
    :rolleyes:

    پیشاپیش سپاس گزارم
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. KavehD

    KavehD کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2007
    نوشته ها:
    45
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran, Iran
    سلام دوست عزیز
    به غیر از شبکه مبتنی بر کابل های Cat-5 که سرعت 100 مگابیت بر ثانیه دارند و قابل مقایسه با شبکه های بی سیم سریع مبتنی بر استانداردهای سری g می باشند, بقیه شبکه های مبتنی بر سیم منجمله Cat-5,6,7 و فیبر نوری, به معنای واقعی کلمه غیر قابل مقایسه با بی سیم خواهند بود.

    به غیر از فاصله, برای شبکه های سیمی, وجود نویز, اعوجاج و برهم تنیدگی (بر اثر تعدد کابل, مخصوصا بدون Shield) عوامل موثر بر افزایش Pocket Lost و افت کیفیت و سرعت اند که در مورد شبکه های بی سیم,
    بو صورت مضاعفی (مخصوصا نویز) نیز صادقند به علاوه تداخل فرکانس احتمالی با سیگنال های شبکه های دیگر.

    موفق باشی.... ;)
     
  4. seniorsajjad

    seniorsajjad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2006
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh.
    نمیشه این جوری نظر داد.
    شما باید بدونید که سرعت یه چیزی نیست که بگی این بالاتر از اونه.
    سرعت مقدار داره و مقدارش یه چیز استاندارده.
    مثلا شما وقتی میگی 100Mbps این یعنی در هر ثانیه 100 مگا بیت میتونه مثلا دانلود بشه و
    این فرقی نمیکنه که با سیم باشه و یا بی سیم.

    ولی باید ببینید سخت افزار و مکان چه ویژگی هایی دارن.
    مثلا اگه جاییه که نویز در هوا زیاده اگه از بی سیم استفاده کنید دچار مشکل میشید.
    اگه جایی باشه که روی سیم ها بیشتر نویز بیفته در اون صورت در اتصال با سیم دچار مشکل میشید.

    هیچ وقت هم سرعت رو این جوری مقایسه نکنید که مثلا یکی میاد میگه من بی سیم دارم خیلی بهتر از
    وقتیه که با سیم وصل کرده بودم.
    باید تمام شرایط رو در نظر بگیرید.

    چون در بسیاری از موارد سیم هایی که مورد استفاده قرار میگیرن کیفیت خوبی ندارن و شیلد هم ندارن
    ممکنه که سرعتهای بالا رو ساپورت نکنن و مشکلات عدیده ای رو هم بوجود بیارن.
    همینطور کارت شبکه باید ببینید که خوب باشه و واقعا توانایی ساپورت سرعت بالا رو داشته باشه.
     
  5. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    والا من در محیط دانشگاه کار میکنم . با سیستم کابل سرعت مثلا در دانلود اگه 100 Kbps باشه ، شنیدم که با

    استفاده از سیستم Wireless سرعت پایین تر میاد و حتی به 10 Kbps میرسه ! چون من میخواستم به هدف

    استفاده از سیستم Wireless لپ تاپ بخرم ، می خواستم بدونم اگه این موضوع حقیقت داشته باشه ! اصلا واسم

    صرف نداره که این هزینه رو بکنم .
     
  6. seniorsajjad

    seniorsajjad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2006
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh.
    من خودم از Wireless لپتاپ خیلی راضی نیستم.
    درد سر زیاد داره.
    یه کاری میکنه که آدم آرزو میکنه یه کابل داشته باشه بزنه راحت کارشو بکنه.
    ولی به هر حال هر چیزی یه مزیتهایی داره و یه مشکلاتی.
    خوب اگه میخوای به خاطر استفاده از وایرلس بری لپتاپ بخری که کار اشتباهیه.
    ولی خوب لپتاپ شبکه با سیم هم داره و میتونی از سیم هم استفاده کنی.
    تازه باید ببینی که چه کار میخوای بکنی.
    اگه حمل و نقل سیستم برات مهمه که باید لپتاپ بخری ولی اگه
    میتونه ثابت باشه میتونی روی کامپیوترهای دسکتاپ هم کارت شبکه وایرلس بخری و
    اونا رو بی سیم شبکه کنی.
    به هر حال باید ببینی چه کاری میخوای بکنی...
     
  7. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    فکر میکنم بهترین راه این هستش که خودم برای یه مدت کوتاه یک Laptop جور کنم ، و شبکه Wireless رو امتحان کنم . تا اینطوری کاملا گرا دستم بیاد .
     
  8. Radian

    Radian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,716
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
    دوستان اهل فن ! نظر دیگری نبود عزیزان ...

    پیشاپیش سپاسگزارم
     
  9. md_md_2600

    md_md_2600 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 جولای 2006
    نوشته ها:
    427
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا یه جوونمردی پیدا بشه به ما بگه که چه جوری میشه 2 تا لپ تاپ رو با کارت شبکه ی وایرلسشون به هم وصل کرد . من هر چی گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم . یکی کمکم کنه / یا حق:(
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی