• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد ویبولتین و کاربری دوم

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
سلام دوستان :(

ماجرا از این قراره که من در یه فروم خارجی عضو بودم. یه سری اقلامی رو میفروختم و ماهیانه حدود700 تا 1000 دلار دریافتی داشتم از فروش در اون فروم. اکثرا هم اجناسی بود که تو ایران قیمت آنچنانی نداشت ولی اونجا طلبه داشت. تا اینکه یه دفعه دیدم بن شدم و دلیلش رو نوشته "too much commercial activity" :( بعد از اون هرچی جویا شدم از طریق پشتیبانی که چرا منو بن کردند به جایی نرسید. چند دفعه تمام کوکی هارو پاک کردم و کاربری جدید ساختم ولی سریع متوجه میشن و کاربری جدید هم بن میشه دلیل هم میزنن "sock puppet" :( چند نفر ایرانی دیگه هم در اون فروم عضو هستن و مشکلی ندارن. ولی هرکاری میکنم که یه کاربری جدید بسازم و اونا متوجه نشن که من یه کاربر قدیمی هستم، باز نمیشه. حالا خواستم از دوستانی که در ویبولتین سررشته دارن یه راهنمایی کنن. به فکرم رسید که ISP رو عوض کنم و ویندوز هم عوض کنم که کلا هیچ اطلاعاتی باقی نمونه.
اگه یکی از دوستان بتونه توی اون فروم ثبت نام کنه و یه آگهی بزنه، اگر بن نشه مشخصه که اگه ISP رو عوض کنم مشکل حل میشه.
پ.ن: حتی با V-P-N هلند و انگلیس هم کاربری میسازم بازم بن میشه!
جالب اینجاست که وقتی کاربری جدید میسازم در همه بخش های انجمن میتونم پست بزنم. البته پست ها باید تایید بشه تا 10 تا. تایید هم میشه ولی به محض اینکه اولین پست رو در بخش تجاری (خرید و فروش) میزنم کمتر از 5 دقیقه بن میشه! چیکار کنم؟!
جالبه که 10 دلار به فروم contribute کرده بودم! :(

Last edited:

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
اگه یکی از دوستان یه 5 دقیقه وقت بزاره ثبت نام کنه و یه آگهی تو اون سایت بزنه، کمک بزرگی کرده. اگه بن نشه مشخصه که ISP رو عوض کنم مشکلم حل میشه

بالا