;کجا برم حضوری نو چرا پشیمون شدی الا مدل 91 5 میلیون فقط با نو اختلاف داره که معلوم نیست سالم یا نهحضوری برو خب .ضمنا در مورد پراید من نو خریدم واقعا پشیمون شدم
خرید فوری انجام دادم8 ماه طول کشید بهم تحویل بدن .وقتی گرفتم قشنگ معلوم بود ماشین مدتها زیر آفتاب و بارون بوده .پر از گل .تا الان که دوماهی میشه ماشین رو تحویل گرفتم هنوز دنبال هزینه دیر کردم و هیچ خبری نیست;کجا برم حضوری نو چرا پشیمون شدی الا مدل 91 5 میلیون فقط با نو اختلاف داره که معلوم نیست سالم یا نه
معمولا یه ماه میدن تا حالا نشنیدم هشت ماه طول بکشهخرید فوری انجام دادم8 ماه طول کشید بهم تحویل بدن .وقتی گرفتم قشنگ معلوم بود ماشین مدتها زیر آفتاب و بارون بوده .پر از گل .تا الان که دوماهی میشه ماشین رو تحویل گرفتم هنوز دنبال هزینه دیر کردم و هیچ خبری نیست
کدوم نمایندگی باید برم پلاک خودشون میزنن یاباید برم پلاک کنمبرو از نمایندگی اقدام کن
پلاک صفر خودشون دارن - ماشین دسته دوم راهنمایی رانندگی میرن پلاک میزننکدوم نمایندگی باید برم پلاک خودشون میزنن یاباید برم پلاک کنم
بله متاسفانه برای من اینطور شد.معمولا یه ماه میدن تا حالا نشنیدم هشت ماه طول بکشه