• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد پرداخت دلار به سپرده هاي ٥١ مليوني بانك پارسين

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
سلام دوستان
يه بحثي چند وقت پيش در مورد پرداخت دلار به نرخ دولتي در بانك پارسيان به كساني كه سپرده ٥١ مليوني دارند ميشه كه بايد ٦ ماه سپرده باشه و اينا.... اگه كسي اطلاعات داره يه كمكي بكنه من فردا مي خوام برم بانك ببينم اصلا الان همچين چيزي هست يا نه اگه هست چيكار بايد بكنم.
ممنون

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام دوستان
يه بحثي چند وقت پيش در مورد پرداخت دلار به نرخ دولتي در بانك پارسيان به كساني كه سپرده ٥١ مليوني دارند ميشه كه بايد ٦ ماه سپرده باشه و اينا.... اگه كسي اطلاعات داره يه كمكي بكنه من فردا مي خوام برم بانك ببينم اصلا الان همچين چيزي هست يا نه اگه هست چيكار بايد بكنم.
ممنون

سلام عزیز . اون سپرده 1 سال بلوک میشه نه 6 ماه . در ضمن به شما یه کارت ویزا میده و فقط یک بار به شما دلار به نرخ دولتی + 5% کارمزد میفروشه همین . دفعات بعد بخواهید کارت رو شارژ کنید باید اسکناس دلار بدید تا براتون شارژ کنن .

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
اون سپرده چند وقتي ميشه كه اونجا هست. سودشو داريم ميگيريم. بعد سود كه قطع نميشه؟ از اون مدتي كه بوده از قبل محاسبه نميشه ديگه؟ يعني از روزي كه كارت و بگيرم محاسبه ميشه يا قبلش هم اگه چند ماه بوده محاسبه ميشه؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
اون سپرده چند وقتي ميشه كه اونجا هست. سودشو داريم ميگيريم. بعد سود كه قطع نميشه؟ از اون مدتي كه بوده از قبل محاسبه نميشه ديگه؟ يعني از روزي كه كارت و بگيرم محاسبه ميشه يا قبلش هم اگه چند ماه بوده محاسبه ميشه؟

هیچ مشکلی برای سودتون پیش نمیاد ! مثل قبل دریافت میکنید ! فقط نمیتونید به اصل سپرده دست بزنید تا زمانی که کارت پیشتونه ! هر زمانی هم که کارت رو پس بدید سپردتون از بلوکه درمیاد !

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
الان رفتم دفترچه و قرداد رو ديدم. سپرده سه ساله است. فردا ميرم اقدام ميكنم نتيجه رو اعلام مي كنم.
ممنون

بالا