• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد پيتزا

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
سلام
بهترين روش براي پخت خوشمزه ترين نوع پيتزا رو ميخوام.كسي بلده؟

fzahrab

Registered User
لایک‌ها
277
طرز تهیه پیتزا
ابتدا روی خمیر سس می ریزیم بعد پنیر پیتزا سپس سوسیس رنده شده به همراه قارچ و فلفل دلمه ای سپس روی آن نمک وفلفل با سس می زنیم بعد بقیه پنیر را اضافه می کنیم با حرارت 180 درجه به مدت 15 دقیقه با حرارت پایین سپس پیتزا را درفر گذاشته با حرارت بالا به مدت 7-10 دقیقه تا کاملا برشته شود
.

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
طرز تهیه پیتزا
ابتدا روی خمیر سس می ریزیم بعد پنیر پیتزا سپس سوسیس رنده شده به همراه قارچ و فلفل دلمه ای سپس روی آن نمک وفلفل با سس می زنیم بعد بقیه پنیر را اضافه می کنیم با حرارت 180 درجه به مدت 15 دقیقه با حرارت پایین سپس پیتزا را درفر گذاشته با حرارت بالا به مدت 7-10 دقیقه تا کاملا برشته شود
.

من شنيدم مواد خمير پيتزا باعث خوشمزه شدن پيتزا ميشن خمير پيتزا رو از چيا بايد درست كنيم؟

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
زائقه ها متفاوته . یه نفر پیتزا سبزیجات دوست داره ، یکی مخلوط ، یکی دیگه هم قارچ .

اما در کل دو نکته مهم در خیلی خوشمزه تر شدن پیتزا نقش دارن . البته از نظر من :
- استفاده از خمیر بجای نان پیتزا
- مالیدن سس قبل از اضافه کردن یا همون چیدن مواد اولیه پیتزا روی سطح خمیر

نکته اول که نیاز به توضیح نداره . اما در مورد نکته دوم .. برای تهیه سس باید نهایت دقت رو به خرج داد . سسی که نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشه . همینطور ادویه استفاده شده در سس بسیار مهمه .ترکیب اورگانو و یا آویشن + سیاه دانه + مقداری دارچین + عصاره سیر تازه + دانه فلفل سیاه (مقداری که باعث تند شدن سس نشه) + ریحان خشک و یا تازه ، کیفیت طعم سس و نهایتا پیتزا رو چندین برابر بیشتر میکنه .
البته نحوه پخت و یا حاضر کردن پیتزا هم مهمه . بهتره خمیر پیتزا در ظرفی مثل ماهیتابه پهن بشه و اقدام به پخت هم در همون ماهیتابه با درب بزرگتر از دهانه ماهیتابه روی اون انجام بگیره .
به دو علت :
- اینکار باعث میشه تا خمیر خصوصا کناره های خمیر خیلی خشک نشه و تنها تا حدودی حالت برشتگی بهش دست بده .
- بخار حاصل از پخت پیتزا درون ظرف محبوس میشه و باعث طراوت و مهمتر هدر نرفتن طعم و عطر مواد اولیه موجود در اون میشه . البته بهتره درب ماهیتابه رو هر 3 4 دقیقه به مدت 30 ثانیه الی 1 دقیقه برداریم تا رطوبت اضافی ظرف و سطح پیتزا گرفته بشه . آخر سر موقع افزودن پنیر هم در ظرف کاملا باید کنار گذاشته بشه .

نکته بعدی ضخامت خمیره که باید توجه کافی به این مساله داشت .
بقیه طعم پیتزا هم برمیگرده به اینکه مواد اولیه ، مثلا کالباس یا سوسیس ، از مارک خوب انتخاب شده باشن ، قارچ تازه باشه و ... .

+ در صورت تهیه پیتزا با گوشت ماشین شده یا همون پیتزا گوشت خودمون حتما از گوشت دارای چربی استفاده کنید . طعم فوق العاده ای به پیتزا میده .
+ میشه از خمیر نان لواش به عنوان خمیر پیتزا استفاده کنید . البته بعدا با اضافه کردن کمی رازیانه ، پودر سیر ، پودر پیاز و ... می تونید خمیر رو هم طعم دار کنید .
+ اضافه کردن کمی آب گوشت ، تا حدودی که سس خیلی رقیق نشه ، به عنوان ماده اولیه به سس توصیه میشه .

اینا نظرات شخصی و تجارب اینجانب بود . پس تاییدش از جانب دیگران تضمین شده نیست .

Rozbeh_haz

Registered User
لایک‌ها
8
خمیر آماده رو توی سوپرمارکتها میفروشن.

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
در مورد پیتزا یه فوت اساسی وجود داره! هیچ وقت قارچ تازه رو مستقیم توی پیتزا نریزید چون آب می ندازه! بهتره قارچ رو با روغن خیلی کم سزخ کنید بعد توی پیتزا بریزید یا ریزش کنید و بدون روغن تفتش بدید

گاندلف

Registered User
لایک‌ها
219
يه فوت كوزه گري هم من بگم . حدالامكان گوشه هاي خمير رو پرمايه كنين و كناره ها رو با روغن زيتون چرب كنين تا خشك نشه .

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
از همتون ممنونم ولي از فست فود نميتونم بخرم چون خودم فست فود زدم البته هنوز اول راهيم واسه همين سوال كردم.
يه ايتاليايي به يكي از دوستام درست كردن يه مدل پيتزا رو ياد داده بود من كه اصلاً از پيتزا خوشم نمياد وقتي اين پيتزا رو خوردم ميخواستم انگشتامو باهاش بخورم از بس خوشمزه بود

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
از همتون ممنونم ولي از فست فود نميتونم بخرم چون خودم فست فود زدم البته هنوز اول راهيم واسه همين سوال كردم.
يه ايتاليايي به يكي از دوستام درست كردن يه مدل پيتزا رو ياد داده بود من كه اصلاً از پيتزا خوشم نمياد وقتي اين پيتزا رو خوردم ميخواستم انگشتامو باهاش بخورم از بس خوشمزه بود

فست فود زدی اومدی اینجا رمز و رموز پخت پیتزای کاربرا رو بریزی توی پیتزا به اسم خودت و مغازه ت به خورد مشتریا بدی ؟
frantic.gif

قانون کپی رایت ُ میذاری زیر پا ؟
frantic.gif
زنگ بزنم آژان بیاد فست فودیت ُ پلمپ کنه ؟
frantic.gif

اصلا حالا که اینطور شد منم پیتزا میخوام
frantic.gif
اونم پیتزا پپرونی 2 لایه !

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
درست کردن خمیر باشیر ( به جای آب ) هم میتونه خمیر رو بهتر کنه.
نوع گوشت چرخکرده هم مهمه اگر در پیتزا گوشت از چرخکرده گوساله استفاده کنید بوی کمتری داره اگر از مخلوط یا خالص گوسفندی استفاده کنید چون چربی گوسفندی بوی خاصی داره بعضیا ممکنه دوست نداشته باشن ، برعکس هم ممکنه! یعنی بعضیا همون بو و طعم رو دوست داشته باشن.
ذائقه مردم فرق میکنه بعضیا خمیر ضخیم و نرم دوست دارن بعضی نازک و برشته
با کمی جسارت و کمی تجربه و خطا میتونی به نوع خاصی از طبخ برسی...

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
هرچی از مواد تو ساندویچیت هست بریز روی پیتزاهات وبه قیمت 7000-8000 بفروش قارچ انقدر بریز تا روش پر شه زیرشم انقدر روغن بریز تا سرخ شه و جلز ولز کنه البته نباید طوری کنی که طوری بشود که مردم فکر کنن طوری شده

جدی عرض شده

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219

به جرات می تونم بگم هیچ حای مطرحی وی تهران نمونه که من پیتزاش رو نخورده باشم.
اگر می خوای پیتزا خوشمزه بپزی یه نکته اساسی وجود داره! مواد اولیه خوب! سراغ سوسیس کیلوی 2 هزار تومنی نری و پنیر آشغال نریزی!
برای پخت پیتزا هم حوصله به خرج بده
توی یه فست فور دیدم یه تابلو زده بود که جالب بود
نوشته بود : برای خوردن یک پیتزای خشومزه 20 دقیقه صبر کنید! و انصافا که عالی بود!

بالا