زائقه ها متفاوته . یه نفر پیتزا سبزیجات دوست داره ، یکی مخلوط ، یکی دیگه هم قارچ .
اما در کل دو نکته مهم در خیلی خوشمزه تر شدن پیتزا نقش دارن . البته از نظر من :
- استفاده از خمیر بجای نان پیتزا
- مالیدن سس قبل از اضافه کردن یا همون چیدن مواد اولیه پیتزا روی سطح خمیر
نکته اول که نیاز به توضیح نداره . اما در مورد نکته دوم .. برای تهیه سس باید نهایت دقت رو به خرج داد . سسی که نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشه . همینطور ادویه استفاده شده در سس بسیار مهمه .ترکیب اورگانو و یا آویشن + سیاه دانه + مقداری دارچین + عصاره سیر تازه + دانه فلفل سیاه (مقداری که باعث تند شدن سس نشه) + ریحان خشک و یا تازه ، کیفیت طعم سس و نهایتا پیتزا رو چندین برابر بیشتر میکنه .
البته نحوه پخت و یا حاضر کردن پیتزا هم مهمه . بهتره خمیر پیتزا در ظرفی مثل ماهیتابه پهن بشه و اقدام به پخت هم در همون ماهیتابه با درب بزرگتر از دهانه ماهیتابه روی اون انجام بگیره .
به دو علت :
- اینکار باعث میشه تا خمیر خصوصا کناره های خمیر خیلی خشک نشه و تنها تا حدودی حالت برشتگی بهش دست بده .
- بخار حاصل از پخت پیتزا درون ظرف محبوس میشه و باعث طراوت و مهمتر هدر نرفتن طعم و عطر مواد اولیه موجود در اون میشه . البته بهتره درب ماهیتابه رو هر 3 4 دقیقه به مدت 30 ثانیه الی 1 دقیقه برداریم تا رطوبت اضافی ظرف و سطح پیتزا گرفته بشه . آخر سر موقع افزودن پنیر هم در ظرف کاملا باید کنار گذاشته بشه .
نکته بعدی ضخامت خمیره که باید توجه کافی به این مساله داشت .
بقیه طعم پیتزا هم برمیگرده به اینکه مواد اولیه ، مثلا کالباس یا سوسیس ، از مارک خوب انتخاب شده باشن ، قارچ تازه باشه و ... .
+ در صورت تهیه پیتزا با گوشت ماشین شده یا همون پیتزا گوشت خودمون حتما از گوشت دارای چربی استفاده کنید . طعم فوق العاده ای به پیتزا میده .
+ میشه از خمیر نان لواش به عنوان خمیر پیتزا استفاده کنید . البته بعدا با اضافه کردن کمی رازیانه ، پودر سیر ، پودر پیاز و ... می تونید خمیر رو هم طعم دار کنید .
+ اضافه کردن کمی آب گوشت ، تا حدودی که سس خیلی رقیق نشه ، به عنوان ماده اولیه به سس توصیه میشه .
اینا نظرات شخصی و تجارب اینجانب بود . پس تاییدش از جانب دیگران تضمین شده نیست .