• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد چک مخدوش و شسته شده

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
عرض سلام خدمت همه دوستان.
متاسفانه متوجه شدم که مادر عزیزم به قصد لطف چندین چک از بانک های مختلف با ارزش تقریبی 150 میلیون تومن رو به قصد پاکیزگی همراه لباس هام شستن. حالا یک مشت چک تکه تکه شده باقی مونده و من نمیدونم چیکار باید بکنم. چک ها همگی چند دست چرخیدن تا به من رسیده بودن.
دوستان عزیز اگر تجربه و اطلاعی در مورد اقدامات ثانویه قابل انجام دادن دارن ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

چک ها به شکلی خراب نشدن که نوشته و... قابل تشخیص نباشن شماره چک ها، شعبه، نام صاحب حساب ها مبلغ هاشون به طور کامل و واضح هست فقط تکه تکه شدن و قسمت های کوچیکیشون از بین رفتن.
پیشاپیش ممنون از کمکتون

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
عرض سلام خدمت همه دوستان.
متاسفانه متوجه شدم که مادر عزیزم به قصد لطف چندین چک از بانک های مختلف با ارزش تقریبی 150 میلیون تومن رو به قصد پاکیزگی همراه لباس هام شستن. حالا یک مشت چک تکه تکه شده باقی مونده و من نمیدونم چیکار باید بکنم. چک ها همگی چند دست چرخیدن تا به من رسیده بودن.
دوستان عزیز اگر تجربه و اطلاعی در مورد اقدامات ثانویه قابل انجام دادن دارن ممنون میشم من رو راهنمایی کنید.

چک ها به شکلی خراب نشدن که نوشته و... قابل تشخیص نباشن شماره چک ها، شعبه، نام صاحب حساب ها مبلغ هاشون به طور کامل و واضح هست فقط تکه تکه شدن و قسمت های کوچیکیشون از بین رفتن.
پیشاپیش ممنون از کمکتون
به نظرم بهتره ببرید به بانک نشون بدید به هر حال حرف آخر رو اونها میزنن !

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
این طور که شما توصیف کردید اگر چک ها طوری نباشند که به نظر بیاد عمدا دستکاری یا مخدوش شدن فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد.

paeeizan

Registered User
لایک‌ها
4,003
چك مخدوش بشه حتما بايد به تاييد صاحب چك و رييس بانك برسه
و چون ميگيد كه چكا چند دست چرخيده، ممكنه صاحب چك به همين بهونه ٦ تا ١٢ ماه زمان بخره برا پاس كردنشون به واسه ورود به جريان دادگاه و اثبات ادعاي اصالت چك هاتون!

بنظرم سعي كنيد چكا رو ببريد بانكي كه رييس شعبه دوست يا اشناي صميمي باشه و بتونه رفاقتي حلش كنه

بالا