برگزیده های پرشین تولز

سوال در مورد چگونگی محدود کردن گزارش در اکسس؟؟؟

atn_1366

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژانویه 2005
نوشته‌ها
92
لایک‌ها
14
محل سکونت
Tehran
سلام به دوستان عزیز ...

من تازه کار هستم و خیلی چیز ها رو نمیدونم ولی یه table،FormوReport درست کردم که برای دریافت اطلاعات مشتریان است ولی مشکل اینجاست که من میخوام وقتی اطلاعات در فرم زده میشود کلیدی در بالای فرم باشد که بازدن آن همین اطلاعات فرم به صورت صفحه Report پرینت شود ...
من بالای فرم یک Buttom گذاشتم که وقتی فرم رو پر میکنم و بعد اون کلید رو میزنم به صفحه گزارشات میره و پرینت Preview میکنه ولی همه record ها در گزارش هست و من میخوام فقط همین اطلاعات جدیدی رو که در فرم وارد کردم رو گزارش بده و پرینت کنه ...!!!

میشه لطف کنید و راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ؟ اصلاً میشه همچین کاری رو کرد ...؟؟؟؟

من فایل دیتابیس رو برای شما Attach میکنم فکر کنم اینجوری شما بهتر بتونید به من کمک کنید ...فقط فایل با فرمت Access 2007 هست ...!!!:blush:

با تشکر از همگی دوستان .:blush:
 

فایل های ضمیمه

  • Sefaresh.zip
    79.7 KB · نمایش ها: 152

Mad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
30 آپریل 2007
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehran
سلام به دوستان عزیز ...

من تازه کار هستم و خیلی چیز ها رو نمیدونم ولی یه table،FormوReport درست کردم که برای دریافت اطلاعات مشتریان است ولی مشکل اینجاست که من میخوام وقتی اطلاعات در فرم زده میشود کلیدی در بالای فرم باشد که بازدن آن همین اطلاعات فرم به صورت صفحه Report پرینت شود ...
من بالای فرم یک Buttom گذاشتم که وقتی فرم رو پر میکنم و بعد اون کلید رو میزنم به صفحه گزارشات میره و پرینت Preview میکنه ولی همه record ها در گزارش هست و من میخوام فقط همین اطلاعات جدیدی رو که در فرم وارد کردم رو گزارش بده و پرینت کنه ...!!!

میشه لطف کنید و راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ؟ اصلاً میشه همچین کاری رو کرد ...؟؟؟؟

من فایل دیتابیس رو برای شما Attach میکنم فکر کنم اینجوری شما بهتر بتونید به من کمک کنید ...فقط فایل با فرمت Access 2007 هست ...!!!:blush:

با تشکر از همگی دوستان .:blush:

دوست عزیز
برای اینکه بتونی فقط اون رکور خاص رو در گزارش ببینی اولا با ید گزارشت را از روی یک query بسازی و بعد در قسمت شرط زیر کلید اصلی رکورد در query نام کامل text box ی که مقدار همین فیلد رو در فرمت نمایش میده را بنویس که همان نقش پارامتر در سوال رو برات بازی میکنه.
فقط یادت باشه زمانی که فرمت باز نیست اسم این object مقدار نداره و اگر گزارش یا سوالتو باز کنی مقدارشو ازت میپرسه ولی زمانی که از روی فرمت گزارشو فعال کنی به طور خودکار مقداری که در فرم نمایش میده رو در گزارش عمل میکنه.
موفق باشی
 

atn_1366

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژانویه 2005
نوشته‌ها
92
لایک‌ها
14
محل سکونت
Tehran
با تشکر از شما دوست عزیز ...
مشکلم حل شد ...
مرسی.
 

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
522
لایک‌ها
28
محل سکونت
قزقلعه
سلام به دوستان عزیز ...

من تازه کار هستم و خیلی چیز ها رو نمیدونم ولی یه table،FormوReport درست کردم که برای دریافت اطلاعات مشتریان است ولی مشکل اینجاست که من میخوام وقتی اطلاعات در فرم زده میشود کلیدی در بالای فرم باشد که بازدن آن همین اطلاعات فرم به صورت صفحه Report پرینت شود ...
من بالای فرم یک Buttom گذاشتم که وقتی فرم رو پر میکنم و بعد اون کلید رو میزنم به صفحه گزارشات میره و پرینت Preview میکنه ولی همه record ها در گزارش هست و من میخوام فقط همین اطلاعات جدیدی رو که در فرم وارد کردم رو گزارش بده و پرینت کنه ...!!!

میشه لطف کنید و راهنمایی کنید که باید چیکار کنم ؟ اصلاً میشه همچین کاری رو کرد ...؟؟؟؟

من فایل دیتابیس رو برای شما Attach میکنم فکر کنم اینجوری شما بهتر بتونید به من کمک کنید ...فقط فایل با فرمت Access 2007 هست ...!!!:blush:

با تشکر از همگی دوستان .:blush:

من این کار رو براتون میکنم و برنامتون رو هم تکمیل می کنم و تحویل می دم.
24 ساعته. هزینش فقط 5000 تومان است.

[email protected]

با تشکر
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
با تشکر از شما دوست عزیز ...
مشکلم حل شد ...
مرسی.

من این کار رو براتون میکنم و برنامتون رو هم تکمیل می کنم و تحویل می دم.
24 ساعته. هزینش فقط 5000 تومان است.

[email protected]

با تشکر

عزیز جان - حداقل قبل ازاینکه به در و دیوار اینجا آگهی بزنی یک نگاه بنداز ببین کجا داری میچسبونی:D
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
راستی فراموش کردم:

خوش اومدین! امیدوارم به این بخش رونق بدین.
 

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
522
لایک‌ها
28
محل سکونت
قزقلعه
راستی فراموش کردم:

خوش اومدین! امیدوارم به این بخش رونق بدین.

خلاصه اگه به من خوش آمد گفتین ، خیلی مخلصیم:happy:
در مورد اکسس هم من تا به حال چندی پروژه خوب و تحت شبکه انجام دادم.
باور کنید قدرت ACCESS به همراه VBA که داره به قدری زیاده که حد و حساب نداره و اگر کسی روش الگوریتم نویسی صحیح برای طراحی پایگاه داده رو داشته باشه می تونه برنامه های نسبتا بزرگ رو هم با کمی وقت صرف کردن توش درست گرد.

فرمایشی بود در خدمتم
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
بله - همینطور هست که میفرمایین.
هیچ چیزی جای access رو در سرعت طراحی و امکانات بینظیر نمیگیره. بخصوص اگر دیتابیس به sql منتقل بشه.
 

azizrad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سلام کسی هست که بهم کمک کنه؟من با اتصال گزارشم با فرم مشکل دارم.در واقع میخوام فرمم به یه پرس و جومتصل وبعد ازپرس وجو گزارش بگیرم
 

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
522
لایک‌ها
28
محل سکونت
قزقلعه
آقای azizrad سواتون رو بفرمائین در خدمتم
 

دلبرين

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سلام ببخشيد من هم همين مشكل رو دارم ولى نفهميدم كه چگور این کار انجام میشه اگه ممکن باشه بیشتر راهنماییم کنیچ ممنون میشم
 

دلبرين

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سلام
من متوجه نشچم که چگور این مشکا حا میشه و مشکل من هم همینه میشه بیشتر توضیح بچین ممنون میشم
 

najafzadeh

کاربر فعال پایگاه داده ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 سپتامبر 2005
نوشته‌ها
522
لایک‌ها
28
محل سکونت
قزقلعه
مشکلتون چیه؟

دقیقا توضیح بدین
 
بالا