• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد چینش رم ( 3 تا دوگیگ یا 2 تا 4 گیگ )

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام
من الان 2 تا 2 گیگ باس 1333 twinmos دارم . رفتم 2 گیگ دیگه هم بگیرم فروشنده گفت بهتر هست بجاش 2 تا 4 گیگ بگیری تا 3 تا 2 گیگ بزاری .

میخام بدونم اگر 3 تا 2 گیگ باس یکسان بزارم بشه 6 گیگ مشکلی پیش میاد ؟ کلا نظر شما چی هست در این مورد ؟ نمیخام هزینه اضافی کنم . کارم هم گیم و فیلم 3d هست .

mailboard : Asrock 880G pro3
CPU : AMD phenomII X4 840

ممنون

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
در حالت كلي 2 تا 4 گيگ به خاطره دوئل شدن بهتره ولي واسه پردازنده فعلي شما همين 2 تا 2 گيگ ايده آل هست و نبايد مشكلي به خاطر كم اوردن رم هاتون احساس كنيد به نظرم شما چه رم 2 گيگ بخواهيد اضافش كنيد يا 2 تا 4 گيگ بندازيد استفاده خاصي از رم هاي اسمي اضافه شده در بيشتر مواقع نميشه.
پولتو بزار جيبت پس انداز كن پسرم :)

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
در حالت كلي 2 تا 4 گيگ به خاطره دوئل شدن بهتره ولي واسه پردازنده فعلي شما همين 2 تا 2 گيگ ايده آل هست و نبايد مشكلي به خاطر كم اوردن رم هاتون احساس كنيد به نظرم شما چه رم 2 گيگ بخواهيد اضافش كنيد يا 2 تا 4 گيگ بندازيد استفاده خاصي از رم هاي اسمي اضافه شده در بيشتر مواقع نميشه.

سلام

ممنون از راهنمایی لطف کردی

drjack

Registered User
لایک‌ها
12

دوست عزیز من یک سوال در این مورد دارم ...

من دو تا رم 2 گیگ دارم و کارم تدوین فیلمه آیا تعداد رم هام رو ارتقا بدم سرعت رندر بالا نمیره....؟ و

سرعت برنامه تدوینم ... مدل رم ddr3 جل 1333 هست آیا میتونم با مارک دیگه هم ارتقا بدم...؟

Last edited:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
دوست عزیز من یک سوال در این مورد دارم ...

من دو تا رم 2 گیگ دارم و کارم تدوین فیلمه آیا تعداد رم هام رو ارتقا بدم سرعت رندر بالا نمیره....؟ و

سرعت برنامه تدوینم ... مدل رم ddr3 جل 1333 هست آیا میتونم با مارک دیگه هم ارتقا بدم...؟
سلام
پردازنده سيستم فعلي تون چيه ؟ويندوز نسخه ي چند بيتي استفاده ميكنيد ؟مدل مادربردتون رو هم اگه ميدونيد بگيد.
واسه مورد شما cpu حرف اول رو ميزنه كه به تناسب اون بايد يك رابطه منطقي بين قدرت سخت افزاري رم و گرافيك تون برقرار كنيد !

drjack

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
پردازنده سيستم فعلي تون چيه ؟ويندوز نسخه ي چند بيتي استفاده ميكنيد ؟مدل مادربردتون رو هم اگه ميدونيد بگيد.
واسه مورد شما cpu حرف اول رو ميزنه كه به تناسب اون بايد يك رابطه منطقي بين قدرت سخت افزاري رم و گرافيك تون برقرار كنيد !

دروود به شما....

cpu phenom x4 810
مادربرد : ASUS M4A78T-E
64 bit

من جایی خوندم الان رم سیستمهای تدوین رو الان 12 گیگ میبندن
آیا این مقدار حافظه مسئله در سرعت کار و رندر تاثیر داره به نظر شما...؟
متاسفانه من فعلا از وین سون 32 استفاده میکنم 2گیگ رم هم حساب نمیکنه ویندوز
درآینده 64 نصب میکنم...مادر بردم فکر کنم چهار جای رم داره نوشته تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه
حالا نمیدونم هر سوکتش یا مجموع سوکتها 16 گیگ....از مارک دیگر هم میتونم روش نصب کنم ژل نباشه..؟

ممنون از راهنمایی تون

Last edited:
بالا