آژانس هواپیماییexchanging

سوال در مورد کار با سرور های مختلف

شروع موضوع توسط shervin ‏4 اکتبر 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,305
    تشکر شده:
    257
    محل سکونت:
    تهران
    من یه اسکریپتی دارم مینویسم که لازمه با چند تا سرور همزمان کار کنه
    مثلا سایت رپید شیر رو ببینید
    رو یه سرور که نیست
    چند تا سروره و هر فایل رو یه سرور هست
    حالا من چند تا سوال داشتم.
    1- آیا باید اسکریپت رو همه سرور ها نصب بشه؟ اگه باید نصب بشه چجوری تعیین کنیم کدوم سرور اصلیه و همچنین چجوری سایت یه حالت واحد داشته باشه؟ ینی چجوری سرور ها به هم وصل باشن که من از اطلاعات موجود تو اون سرور هم مطلع بشم و دسترسی داشته باشم؟
    2- اگه قرار نیست رو همه سرور ها نصب بشه اونوقت من چجوری میتونم در حالی که رو این سرور هستم با بقیه سرور ها هم کار کنم؟
    3- مثلا ببینید که هر فایل که میخواید دانلود کنید اسم سرور به صورت ساب دامین هست ینی مثلا server1.rapidshare.com
    این چجوریه؟
    خلاصه اصلا تو این زمینه اطلاعات ندارم تاحالا هر کاری کردم 1 سرور بیشتر نبوده
    ممنون میشم راهنمایی کنید یه طوری که بتونم کارو انجام بدم
    ممنون
     
  2. KhersKuchulu

    KhersKuchulu کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    معمولا یا از طرف سرور mirror تعریف میشه و یا داخل اسکریپت یک remote connection به یک دیتابیس مرکزی تعریف میشه.
     
  3. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,305
    تشکر شده:
    257
    محل سکونت:
    تهران
    ینی یه دیتابیس درست کنم و هر اسکریپت دیگه ای هم که رو سرور های دیگه نصب کردم وصل بشه به اون دیتا بیس؟
    فکر خوبیه.
    بعد در مورد اینکه چجوری بفهمم کدوم سرور چقدر فضا داره چی؟ که مثلا روی سروری که فضا نداره فایل آپلود نشه.
    سوال بعدی اینکه دیدید وقتی میخوایم فایل از رپید دانلود کنیم یه لیست از سرور ها میاره میگه از کدوم میخوای دانلود کنی . اون چه جوری؟ ینی من یه فایل آپلود میکنم رو اونهمه سرور آپ میشه؟
     
  4. KhersKuchulu

    KhersKuchulu کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    با php یا asp فکر کنم بشه به سادگی فهمید چقدر فضا باقی مونده بعد مثلا میشه یک اسکریپت ساخت که با صدا زدنش از هر کدوم از سرورها مقدار فضا رو برگردون.

    این همون mirror کردن هست که شما وقتی چیزی در یکی از سرورها میریزد بین همه سرور ها پخش میشه (کپی میشه)
     
  5. mehdivk

    mehdivk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    0
    برو یک Web Service بنویس شروین ، این بهترین کار ممکنه که میتونی انجام بدی ، تازه یک تجربه جدید هو تو برنامه نویسی برات بحساب می آد.
     
  6. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,305
    تشکر شده:
    257
    محل سکونت:
    تهران
    سلام مهدی جان خوبی؟
    میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی؟ یه چیزایی دربارش خونده بودم ولی هیچی یادم نیست
    غیر از همین کد نویسی ویبی چیز جدیدی هم میخواد بلد باشم؟
    یه منبعی چیزی میشه معرفی کنی
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mehdivk

    mehdivk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    0
    شروین جان چیز خاصی نداره ، نوشتن وب سرویس هم مثل سایر تکنولوژی ها تو دات نت خیلی راحته ، وب سرویس میتونه یک راه حل منطقی برای زمانی باشه که شما نیاز داشته باشی از یک برنامه در چند سرور فیزیکی مختلف استفاده کنی ، تو این حالت ها میاند چیکار می کنند ؟ میاند یک وب سرویس می نویسند و تمامی کد های اساسی را تو اون وب سرویس جا می دهند ، بعد برای سرورهائی که میخواند استفاده کنند یک کلاينت خیلی ساده می نویسند (ASP.net) و هر جا که لازم باشه توابع مورد نیاز رو در وب سرویس صدا می زنند ، در مورد اون چیزی که شما میخوای مثل Rapidshare که فایل ها روی سرورهای مختلفی وجود داره / سیستمشون همون جور که خودت هم گفتی اینها از طریق این Subdomain های مجازی که به فایل ها میدهند سرور رو مشخص می کنند ، معمولا ارتباط بین این ساب دامین ها و سرورهای فیزیکی رو هم از طریق IP برقرار می کنند ، اما یه چیز رو هم در مورد ساختار لینک های سايت رپیدشیر (لعنت الله) در نظر بگیر و اون اینکه لینکی که به هر فایل داده میشه با لینک دانلود فرق می کنه و تو لینک دانلود سرور بصورت ساب دامین و تیکت مربوط به کاربر هم در بخشی از Url گنجانده شده ، در ضمن رپیدشیر به احتمال خیلی خیلی زیاد پرمیوم و فری بودن یک تیکت رو هم از همین طریق متوجه میشه ، البته اگر صورت مسئله خودت رو (Applicationی که میخوای پیاده سازی کنی) بیشتر تشریح کنی میتونیم راه حل های خودمون را بهتر بگیم ، البته اگه از لحاظ ایده ای و این جور چیز ها مشکلی برات پیش نمیاره :blush:
     
  9. mehdivk

    mehdivk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    0
    به نظر من چون احتمالا شما یک کم پروژه ی که داری فورس به حساب می آد نرو شروع کن به کتاب خوندن از اول همین مقاله های سايت های انگلیسی از جمله 4Guys بهترین منبع میتونه باشه این Scott Mitchell خدای نوشتن مقاله های موجز و جادوئیه ، تائید حرف های من هم میتونی بخش آموزش سايت ASP.net رو نگاه کنی که تمام مقاله های ننه بابا دارش واسه همین Scott Mitchell ه ،
    یه سری مقاله در مورد وب سرویس در دات نت به نوشته همین مستر Scott Mitchell
     
  10. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,305
    تشکر شده:
    257
    محل سکونت:
    تهران
    مهدی جان ممنون از راهنمایی هات
    جزئیات پروژه و ریزه کاریاش یه ذره سریه (متوجهی که؟)
    ولی کلیتش یه مرکز آپلود و دانلود هست
    خب مسلما یه مقدار کاربر زیاد باشه یه سرور جواب گوی حجم فایل ها نیست و 100% نیاز به سرور های خیلی زیادی داره
    حالا میخوام بدونم بهترین راه به نظرت چیه؟
    ببین من یه چیز میگم شما بگو چیکار بهتره
    من میگم اگه یه سرور بتونه پاسخگوی رابط کاربری سایت باشه و برای لودشدن سایت نیازی به وجود سرور دیگه ای نباشه یه راه حل ساده تر هست. ینی سرور های بعدی صرفا برای ذخیره فایل باشن نه لود سایت. اونوقت خیلی ساده فقط موقع ذخیره فایل تعیین میشه تو کدوم سرور هست و تو دیتابیس ذخیره میشه و موقع دانلود هم همین توی سایت مثل رپید تیکت داره و از روی تیکت چک میکنه کدوم سروره و برای دانلود میفرستیمش رو اون سرور .
    اونوقت تنها نیازی به وب سرویس نیست
    ولی اگه نیاز باشه اسکریپت هر سرور رو خود اون سرور اجرا بشه اونوقت همین وب سرویس به کار میاد
    نمیدونم راه اولی که گفتم چقدر از نظر منطقی درسته
    حالا منتظر نظرت هستم
    بازم ممنون از وقتی که میزاری
     
  11. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    سلام
    شروين جان شما بايد ببيني چه منابعي در اختيار داري و چه كاري ميخواي بكني !‌

    اگر ميخواي كه كابرات حتما بيان توي سايتت و از طريق سايت تو دانلو كنن اين كار خيلي جواب نميده چون از اون طرف ملت لينك مستقيم فايل ها رو بعد از يه مدت به دست ميارن و بعد همون رو به هم ميدن و در نتيجه فايل هاي تو دانلود ميشن بدون اينكه سايتت ديده شده باشه .

    از طرف ديگه اگر ميخواي كه اين فايل ها پخش بشه چه بهتر كه همين كار رو بكني .

    حالا جانت ديگه قضيه منابع مالي و سرورت اه كه بايد بدوني چند تا سرور داري و آيا ميتوني سرور هاي اختصاصي زيادي بگيري كه روش هم برنامه نصب كني يا نه !

    حالا يه چيز ديگه وقتي ما از رپيد شير دانلود ميكنيم در نهايت ما از همون آدرس دانلود ميكنيم سواي اينكه چه ميروري رو انتخاب ميكنيم درسته ؟ اين كار رو هم ميتوني بكني ولي از اون سايت اصليت منابع پهناي باند زيادي رو مصرف ميكنه .ولي خوب بالا بري پايين بياي بايد صاف از همون وبسايت دانلود كني !
     
  12. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,305
    تشکر شده:
    257
    محل سکونت:
    تهران
    سلام حسین جان
    میخوام از سایت دانلود بشه
    در مورد سرور هم مشکلی نیست هر وقت لازم باشه میتونم سرور جدید اضافه کنم
     
  13. ehsan707

    ehsan707 Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    اول میری سر کوچه چند تا روتر و سوییچ سیسکو میخری
    از حسن آقا هم چند تا کارت ریید و این جو چیزها
    از مملی هم یک پهنای باند حسابی

    خوب حالا سیم رو وصل میکنی به سوییچ بعد روتر رو کانفیگ میکنی
    سی دی اواکل رو نصب میکنی این اطلاعات در یک دیتابیس است هر سرور یک اواکل دیتابس روی خودش دارد
    بعد هم چند تا سروری رو که خریدی میچینی کنار هم بعد هم شروع میکنی مثلا 12 تا خریدی 4 تا میگذاری وسط به مانیتور اونها هر کدوم که ترافیک کمتری داشت طرف رو میفرستی به اونجا
    بعد هم 4 تای دیگه رو میچینی برای قسمت دوم هر 4 ساعت اینها با 4 تای اول سنیک میکنند و همینجور 4 تایی
    یعنی بعد از 4 ساعت 4 تای اول با دومی تقریبا اطلاعات یکسانی دارند همه اینها تحت اوراکل بدون کثافت کاری و غیره انجام میشود
    حالا هر وقت طرف اومد میفرستیش به جایی که خلوته (فکر بد نکنید:happy:)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    خوب ميتويني ژس اينكار رو بكني :
    فايل رو از هر سروري كه ميخواي ميخوني و به آرايه byte تبديل ميكني !
    يه هميچين هدري رو اضافه ميكني :
    کد:
    Response.AddHeader("Content-disposition", "attachment; filename=MYPDF.pdf");
    فايل رو توي صفحه ميريزي :
    کد:
     
    Response.BinaryWrite() 
    Response.End()
    
    وقتي صفحه رو ببيني فايل MYPDF.pdf به طور اتوماتيك دانلود ميشه ! ولي اين كار پهناي باند زيادي از سرورت مصرف ميكنه !