• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد گیاهخواری!

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
سلام خدمت دوستان! من مدتیه که تصمیم گرفتم گیاهخوار بشم:wacko: علتشم جوشای صورتمه که کلافم کردند و تقریبا مطمین شدم که یه عامل مهمش چربیجات هست! که خب تو قضاهای سرخ کردنی و تنقلات و ....زیاد هستند! منتها نمیدونم میشه گیاهخواری مطلق کرد یا نه؟:weird: کسی تجربه ای داره؟ ممکنه ادم کم بیاره وسطاش؟:worried: از کجا میشه یه **** گیاهی معقول و درست پیدا کرد؟

hadin

Registered User
لایک‌ها
85
سلام خدمت دوستان! من مدتیه که تصمیم گرفتم گیاهخوار بشم:wacko: علتشم جوشای صورتمه که کلافم کردند و تقریبا مطمین شدم که یه عامل مهمش چربیجات هست! که خب تو قضاهای سرخ کردنی و تنقلات و ....زیاد هستند! منتها نمیدونم میشه گیاهخواری مطلق کرد یا نه؟:weird: کسی تجربه ای داره؟ ممکنه ادم کم بیاره وسطاش؟:worried: از کجا میشه یه **** گیاهی معقول و درست پیدا کرد؟
به نام خدا سلام بنده گیاهخوار وگان هستم و میتونم شما رو در این زمینه راهنمایی کنم در همین بخش یک تاپیک گیاهخواری میزنم تشریف بیاورید آنجا ... متشکرم.

hadin

Registered User
لایک‌ها
85

tarfandkhaneh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بله دوست عزیز، گیاهخواری مطلق که حداقل 80 درصدش خام گیاهخواری باشه، بهترین روش تغذیه برای انسانه. اگه ضعف و دردی هم باشه موقتیه و هم چنین نباید غذاهای ناسازگار رو با هم در یک وعده خورد، ولی من الآن 5 ماهه که گیاهخوارم و 80 درصد خام گیاهخوار، خیلی هم راضی هستم. در همین رابطه یه ایبوک هم تألیف کردم که بد نیست ببینیدش:
کتابخانه

یه ایبوک دیگه هم تألیف کردم به اسم "راهنمای پزشکی گیاهخواران" که در اون به بیشتر سؤالات و ابهامات در مورد گیاهخواری پاسخ داده شده:
کتابخانه

امیدوارم گیاهخوار بشین و نتایج ایده آلتونو بگیرین! :)
شاد و سلامت باشید دوست عزیز

بالا