• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد یکی از قوانین این بخش

shahkocholo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
چند سال پیش به خاطر یه سوال عضو پرشین تولز شدم.دیگه کار نکردم تا الان که باز هم یه سری سوال منو به اینجا کشوند.اینو میگم که دوستان بدونن بر خلاف سابقه 3 سالم تازه کار هستم و اگه این مطلب جاش اینجا نیست لطفا منتقل کنید یا بهم بگین که چی کارش کنم
و اما سوالی که در مورد همین بخش دارم اینه که :
تو یه قسمتی از قانون این بخش اومده :
.فروش دامنه به طور موازی و همزمان دادن لینک فروش دامنه یا وب سایت در انجمن ها یا سایت های دیگر ممنوع است
خوب فروش موازی تو همین سایت قابل درک هستش.چون هرج و مرج میشه میبینی یکی دامنشو 20 تا تاپیک گذاشته واسه فروش.ولی توی سایت های دیگه هم نذاره ؟ خوب طرف که نمیخواد دامنش فقط توی یه سایت در معرض فروش باشه شاید اصلا اینجا فروش نرفت یا مثلا اینجا مشتری منصف پیدا نکرد
یا شاید هم منظور این قانون اینه که لینک فروش سایت ها و انجمن های دیگه رو که دامنتون رو گذاشتید واسه فروش نیاین توی پرشین تولز قرار بدین ؟؟؟؟؟؟ یک کم گنگ نوشته شده این بند از قانون.یعنی اگه دامنه رو اینجا قرار دادم هیچ سایت دیگه حق ندارم قرار بدم؟ یا لینک اون سایت ها رو حق ندارم اینجا بذارم؟
میشه این قسمت قانون بازبینی بشه یا من اشتباه میکنم؟اگه اشتباه میکنم لطفا بگین بهم
( اگه هم مکان مطرح کردن این موضوع اینجا نیست باز هم بگین بهم یا منتقل کنید به بخش مربوطه)

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
درود بر شما
منظور اینه که تا زمانی که تو پرشین تولز برای مزایده گذاشتید تو سایت های دیگه نباشه , بیشتر تاپیک های مزایده مد نظر هست
چون ممکنه چند جا دومین برای مزایده گذاشته بشه و اینجوری تو هر سایت دومین بید میخوره و هرج و مرج میشه ...

shahkocholo

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی واسه فروش مشکلی نیست؟به هر حال بهتر نیست این بند شفاف تر نوشته بشه ؟ الان من مثلا واسه دامین هام اینجا تاپیک نزدم چون میترسم محدود به همین جا بشم.سوال بعدی رو به صورت پ خ برای شما ارسال میکنم

بالا