من هفته ی دیگه دارم می رم یک کشور اروپایی و یک حساب بانکی افتتاح می کنم که یه من یک Debit Card هم می دن حالا چند تا سوال دارم:
1- ایا می تونم این Debit Card رو به حساب Paypal متصل کنم؟
2- ایا می تونم با این Debit Card حساب Paypal رو Verify کنم؟
3- ایا بعد از Verify شدن حساب Paypal میی تونم در گاه پرداخت اینترنتی براش فعال کنم که امکان خرید از فروشگاه اینترنتی من فراهم بشه؟
4- به عنوان مثال در صورتی که فردی از سایت من خرید کنه پولی که فرد واریز کرده رو می تونم در Debit Card خودم داشته باشم؟ یعنی پول مستقیم میره تو کشوری که توش حساب افتتاح کردم؟
5- آیا محدودیتی برا مقدار واریز پول به حساب یا برداشت پول به حساب داره؟
6- در صورتی که به عنوان مثال 60$ تو حساب Paypal باشه معنیش اینکه این 60$ تو حساب Debit Card هست و می تونم با این Debit Card بهش دسترسی داشته باشم؟
1- ایا می تونم این Debit Card رو به حساب Paypal متصل کنم؟
2- ایا می تونم با این Debit Card حساب Paypal رو Verify کنم؟
3- ایا بعد از Verify شدن حساب Paypal میی تونم در گاه پرداخت اینترنتی براش فعال کنم که امکان خرید از فروشگاه اینترنتی من فراهم بشه؟
4- به عنوان مثال در صورتی که فردی از سایت من خرید کنه پولی که فرد واریز کرده رو می تونم در Debit Card خودم داشته باشم؟ یعنی پول مستقیم میره تو کشوری که توش حساب افتتاح کردم؟
5- آیا محدودیتی برا مقدار واریز پول به حساب یا برداشت پول به حساب داره؟
6- در صورتی که به عنوان مثال 60$ تو حساب Paypal باشه معنیش اینکه این 60$ تو حساب Debit Card هست و می تونم با این Debit Card بهش دسترسی داشته باشم؟