• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد Debit Card و حساب Paypal

bahman14

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هفته ی دیگه دارم می رم یک کشور اروپایی و یک حساب بانکی افتتاح می کنم که یه من یک Debit Card هم می دن حالا چند تا سوال دارم:
1- ایا می تونم این Debit Card رو به حساب Paypal متصل کنم؟
2- ایا می تونم با این Debit Card حساب Paypal رو Verify کنم؟
3- ایا بعد از Verify شدن حساب Paypal میی تونم در گاه پرداخت اینترنتی براش فعال کنم که امکان خرید از فروشگاه اینترنتی من فراهم بشه؟
4- به عنوان مثال در صورتی که فردی از سایت من خرید کنه پولی که فرد واریز کرده رو می تونم در Debit Card خودم داشته باشم؟ یعنی پول مستقیم میره تو کشوری که توش حساب افتتاح کردم؟
5- آیا محدودیتی برا مقدار واریز پول به حساب یا برداشت پول به حساب داره؟
6- در صورتی که به عنوان مثال 60$ تو حساب Paypal باشه معنیش اینکه این 60$ تو حساب Debit Card هست و می تونم با این Debit Card بهش دسترسی داشته باشم؟

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
من هفته ی دیگه دارم می رم یک کشور اروپایی و یک حساب بانکی افتتاح می کنم که یه من یک Debit Card هم می دن حالا چند تا سوال دارم:
1- ایا می تونم این Debit Card رو به حساب Paypal متصل کنم؟
2- ایا می تونم با این Debit Card حساب Paypal رو Verify کنم؟
3- ایا بعد از Verify شدن حساب Paypal میی تونم در گاه پرداخت اینترنتی براش فعال کنم که امکان خرید از فروشگاه اینترنتی من فراهم بشه؟
4- به عنوان مثال در صورتی که فردی از سایت من خرید کنه پولی که فرد واریز کرده رو می تونم در Debit Card خودم داشته باشم؟ یعنی پول مستقیم میره تو کشوری که توش حساب افتتاح کردم؟
5- آیا محدودیتی برا مقدار واریز پول به حساب یا برداشت پول به حساب داره؟
6- در صورتی که به عنوان مثال 60$ تو حساب Paypal باشه معنیش اینکه این 60$ تو حساب Debit Card هست و می تونم با این Debit Card بهش دسترسی داشته باشم؟
شما میتونید پیپال کارت بگیرید یا اینکه کارت سایر حسابها رو به حساب پیپالتون متصل کنید، هروقت خواستید از حساب پیپال برداشت گنید، با تقاضای برداشت بدین که به هرکدوم از کارتهاتون میتونن انتقال بدن. اینطوری نیست که پول هم تو کارتتون باشه و هم در حساب پیپال.

WebMoneyCity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده یک حساب دبیت کارت خارجی دارم که به حساب پی پالم متصل هست . وقتی چیزی رو میفروشم و از طریق پی پال پولش رو دربافت میکنم , پول اول میره تو حساب پی پال و من باید برم داخل حساب پی پالم درخواست برداشت بزنم و بعدش پول میاد تو حساب بانکیم .

امیدوارم که جواب درست رو داده باشم.

http://www.webmoneycity.com
Yahoo ID : WebMoneyCity

بالا