• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد RAID Bios

mh_summer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!
مدتي پيش وقتي كامپيوترمو خريدم يك صفحه ميومد كه چند تا مميز را نشون مي داد بعد مي رفت يعني اي جوري:اول / بعد | بعد \ بعد مي رفت. سرعت كامپيوترم خوب بود.
از شركت ي كه خريدم گفتم اين چيه گفت ماب اينه كه هاردت دور به بالاست. :D
منم خوشحال شدم.
چندي پيش بردم پيش يك تعميرات نرم افزار. كامپوترم مشكل داشت.
بعد از اينكه مشكل كامل حل شد رفت داخل بايوسم اون صفحه اي كه ميومد با گزينه ي RAID\Controller از بين برد.
يعني تو همون قسمت Disable كرد. بعدش كيسمو باز كرد مي گفت نمي دونم چي چي روي يك جاي اضافي نصب شده زدم سر جاش.
مي گفت كه اون RAID چيز مهمي نيست. و مال نمي دونم چي چي كامپوترهاي اضافه هست.
از اون موقع به طور محسوسي احساس مي كنم سرعا بالا آمدن ويندوز كم شده.
خواستم دوباره Enable كنم يادم افتاد يك چيزي در داخل كسي هم عوض كرد و ترسيدم اگه Enable كنم خراب بشه.
شما نمي دونين اون RAID چي بوده؟
مي تونين راهنمايي ام كنين؟
واقعا ممنونم.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته عزيزم چرا كه نه
ببين بعضي از مادر بوردها يك امكاني با نام Raid دارند که به شما اجازه می دهد تا هشت درایو مختلفIDE از قبیل هارد و سیدی رام را به آن وصل کنید. خوب از مزایای Raid اینه که سرعتش از IDE معمولی بیشتره.
اگه روی مادربوردت رو دیده باشه دوتا کانکتور IDE اضافه روی آن است که معمولا رنگش زرد است.
مادربورد هایی که چیپ ست Raid شان از نوع promise است(مثل IWILL P4E) در هنگام بالا اومدن با نوشتن DETECTING دنبال سخت افزارهایی که به Raid وصل هستند می گردد.
البته بعضی وقتها یک مشکلاتی با Raid پیش می آد مثلا Windows XP روی هاردی که به Raid وصل باشه نصب نمی شه.
پس اول باید ویندوز را نصب کرد و بعد هارد را به Raid وصل نمود.
البته من پیشنهاد می کنم اگه Writer داری اونو به Raid وصل کن .(میشه یه چیزی شبیه SCSIالبته نه با اون سرعت)
ولی اگه می خواهی هاردت رو روی Raid بذاری کیست را باز کن کابل هارد رو به Raid وصل کن و بعد توی Setup برو و Raid را فعال کن.
ولی اگه چیزی نداری که به Raid وصل کنی بذار غیر فعال باشه چون همون Detect اش زمان زیادی می بره.
بازم اگه سوالی داشتی خوشحال می شم جواب بدم.

mh_summer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دست شما واقعا درد نكنه.
حالا مي فهمم چرا ويندوز XP نصب نمي شد و مي گفت هارددرايو رو نمي شناسه.
براي همين هم بود بردم پيش تعميرات چون هيچ كس سر در نمي آورد.
پس از RAID بوده!
و اون مجبور شد اين كارو كنه.
من رايتر دارم ولي اون موقع كه RAID وصل بود خيلي سرعت بوت ويندوز بالا بود اين طور نيست؟
البته Detect Raid زياد مساله ي مهمي نيست من تا 2 هفته پيش داشتم باهاش كنار ميومدم! (تا قبل از اينكه ببرم سخت افزاري).
حالا ميشه در مورد SCSI و همچنين چگونگي نصب كابل هارد به

mh_summer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دست شما واقعا درد نكنه.
حالا مي فهمم چرا ويندوز XP نصب نمي شد و مي گفت هارددرايو رو نمي شناسه.
براي همين هم بود بردم پيش تعميرات چون هيچ كس سر در نمي آورد.
پس از RAID بوده!
و اون مجبور شد اين كارو كنه.
من رايتر دارم ولي اون موقع كه RAID وصل بود خيلي سرعت بوت ويندوز بالا بود اين طور نيست؟
البته Detect Raid زياد مساله ي مهمي نيست من تا 2 هفته پيش داشتم باهاش كنار ميومدم! (تا قبل از اينكه ببرم سخت افزاري).
حالا ميشه در مورد SCSI و همچنين چگونگي نصب كابل هارد به RAID يك توضيح مختصري بدي.
در ضمن رايتر من 48x24x48x TDK و مادربردم 8PE667ultra GIGA-BYTE هست.
متشكرم.
(راستي اين موضوع ربطي به 7200rpm بودن هاردم داره؟)
واقعا متشكرم چون خيلي از مجهول ها برايم آشكار شد.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين جونم
سو تفاهم پیش نیاد اون که گفتم شبیه رایتر های scsi منظورم این بود که سرعتش بالاتر می رود. نه واقعا SCSI شود.
هاردهای اسکازی 10000 ویا 150000 دور در دقیقه هستند و پهنای باند اطلاعاتشان بیشتر از هایدهای معمولی است پس با Raid هم سرعت هاردت به اسکازی نمی رسه. البته این هاردهای خیلی گرون هستند مثلا برای 36 گیگابایتش باید در حدود 250هزار تومان پول بدی که البته مصرف خانگی ندارند و به درد سرور و اینطور چیزها می خورند.
اما رایتر های اسکازی اینقدر در سرعت فرق نمی کنند ولی مثلا وقتی می گوید 8 سرعته رایت می کند انصافا 8 سرعته رایت می کند.
اگه رایترت را به Raid وصل کنی سرعتش بین ideو scsi می شود.
اما اگه در باره لوازم اسکازی چیزی نمی دونی باید بگم که این وسایل که اغلب درایو ها هستند(البته بعضی از وسایل جانبی مثل پرینتر و اسکنر هم نوع اسکازی دارند) به سوکت IDE روی مادربورد وصل نمی شوند بلکه به یک کارت وصل شده که کارت اسکازی نام دارد و آن کارت در اسلات pci جای می گیرد پس هیچ جایی از ideخهایت نمی گیرد.
تعداد سیمهای این وسایل اسکازی بیشتر از کابلهای ide است.
این کارتها هم برای خودشون قیمت دارند ارزوناش از 7-8 تومان شروع می شود و یا 200 -300 هزار تومان هم هستند.
اما 7200 دور بودن هاردت :
ببین این 7200 دور بودن یعنی اینکه موتوری که صفحات هاردت رو می چرخاند 7200 دور در دقیقه می چرخد و از هادهای معمولی که 5400 دور در دقیقه هستند سریعتر است.
اما این سریعتر بودن فقط در مورد دسترسی به نقطه ای از هارد است که اطلاعات در آنجا است و در موقع انتقال اطلاعات به مادر بورد خیلی تفاوتی نمی کند در اینجا چیزهای دیگری مطرح می شود که یکی پهنای باند اطلاعات است دیگری بافر هارد که هاردهای معمولی 2 مگابایت بافر دارند و هارد های دیگری با 8 مگابایت بافر هم هستند.
اما در مورد کانکتورهای روی مادر بوردت :
روی مادر بورد تو چهار سوکت IDEقرار دارد که دوتای آنها روی تمام مادر بوردها است و دو تای دیگر مربوط به Raid می شود که روی بعضی از مادر بوردها قرار دارد. به هر کدام از این سوکت ها می توان دو تا درایو یا هارد را متصل نمود.
ideهای معمولی هم الان دیگر قابلیت پشتیبانی از هارد دور بالا را دارند پس این موضوع 7200 دور بودن هاردت زیاد ربطی به raid و... نداره چون فقط مربوط به داخل هارد می شه و ربطی به طریقه ارتباط با مادر بورد نداره. فقط کافیست که اطلاعاتی که با آن سرعت خوانده می شوند توسط مادر بورد قبول شوند که Ideهای معمولی هم دیگر از پس این کار بر می آیند.
اما از نظر طریقه رد و بدل شدن اطلاعات برای پردازش raid از ideمعمولی سریعتر است.
حالا کافیه در کیست را باز کنی کابل هاردت رو دنبال کنی و آنرا از سوکتی که الان روی مادر بورد است جداکنی و به سوکت های raid وصل کنی به احتمال زیاد (الان قیافۀ مادربوردت یادم نیست) سوکت های Raid پهلوی سوکتهای معمولی قرار ندارند.
به همین راحتی حالا در کیست رو می بندی و می روی توی setup و promise raid را فعال می کنی.
(از هیچی هم نترس چون تافاقی نمی افته فقط در حین قطع و وصل کردن سوکتها سیم برق کیست را از پریز بکش.
برای چگونگی فعال کردن raid از دفترچه مادربوردت می تونی کمک بگیری اگه بازهم مشکلی داشتی بگو تا دقیقا جایش را برات مشخص کنم الان دفترچه مادربوردت را دم دست ندارم.
خوشحال می شم اگه تونسته باشم کمکی کرده باشم.
راستی برای رایترت هم باید همین کار را بکنی.

mh_summer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باز هم دست شما درد نكنه كه اين قدر عالي و كامل جواب ميديد.
چند تا سوال داشتم:
1-اگه به هارد وصل كنيم بعدش بخواهيم ويندوز XP بريزيم ميشه فقط از طريق BIOS Disable كرد و ديگر به كيس مراجعه نكنيم؟
2-ميشه دقيقا جاي RAID و جاي هارد رو بگي؟
3-اگر اشتباه وصل بشه و كامپويتر را روشن كنيم بعدش ميشه دوباره كامپوتر را خاموش كرد و درست وصل نمود يا به محض روشن شدن سيستم رفته روي هوا!؟!؟!
4-سرعت بوت ويندوز با اين كار خيليي بالا ميرود؟
5-اين سوال ربطي به اين قضيه نداره اونم اينكه غير از Radeon 9800 Pro هيچ كارت 256MB از ATI نداريم؟
واقعا از شما ممنونم و نمي دانم چه طور تشكر كنم.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين عزيزم
1-اگه کابل هاردت را به raid وصل کنی ویندوز xp هاردت را تشخیص نمی ده تا بتونه روش نصب بشه اما در همین حال اگه بری وتوی setup وraidرا disable کنی دیگه اصلا کامپیوترت هم هارد را تشخیص نمی ده.
پس باید اول کابل هارد را به ide معمولی وصل کنی بعد ویندوز را نصب کنی بعدش اگه خواستی کابل هارد را به raid وصل کنی.
photo_8pr667ultra_01_small.jpg

این عکسی که می بینی عکس مادر بوردت است اون دوتا سوکت که سبز رنگ هستن سوکتهای raid اند و اونهایی که سفید و قرمز اند و نزدیک هم هستند ideمعمولی اند.
اما هارد . کیست را که باز کنی در قسمت جلو زیر فلاپی درایوت یک جسم سیاه رنگ قرار دارد(با پیچ بسته شده) که دو تا کابل بهش وصل است یکی زرد و قرمز و مشکی است که چهارتا سیم داره اون مال برقه بهش کاری نداشته باش. اما اون یکی که 40 یا 80 تا سیم به هم چسبیده است و flat cable نامیده می شود، همان کابل ide است. به اون قسمت که به هاردت وصله کاری نداشته باش اون سر سیم را که به مادربورد وصل است باید جابجا کنی و به اون سبزها(raid) وصل کنی. اغلی سوکتهای کابل ide یک برآمدگی دارن(یا ممکنه یکی از سوراخاشون پر باشه) که اجازه نمیده کابل را بر عکس وصل کنی. اما اگه اینها رو نداشت دقت کن سیم قرمز(یا مشکی) روی کابلت به سمتی باشه که روی سوکت raid عدد یک را نوشته است.
3-اگه به کابل های برق دست نزنی هر کابلی را که اشتباه وصل کنی اتفاق خاصی رخ نمی دهد فقط دستگاه مربوطه کار نمی کنه که اگه بعدش درست بزنی کار می افته. ولی حتما کابل برق کیس را در بیاور چون کیسها atx هستند ممکنه با یک اتصالی سهوی کامپیوترت روشن بشه و یک چیزیت مشکل پیداکنه.
4-اصولا سرعت بوت ویندوز خیلی به این چیزها ربط نداره البته یک مقدار سریعتر میشه ولی نه آنقدر زیاد. پس اگه کامپیوترت از آسمان هفتم هم اومده باشه باز باید منتظر بمونه تا ویندوز مایکروسافت بالا بیاد.
5-البته نهتر بود این سوال را با یک تاپیک جدید می پرسیدی ولی مدلهای زیر هم 256 مگابایتی دارند. هرچند که اون اولی هاش رو احتمالا تو ایران پیدا نمی کنی.
radeon 9200
radeon 9600
radeon 9600 pro
radeon 9600 xt
radeon 9800
radeon 9800 pro
radeon 9800 xt
باز هم اگه سوالی داری که بتونم جواب بدم خوشحال می شم.

mh_summer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوباره.
باز هم ممنون.
حالا فقط يك سوال مانده است:
در بايوسم كدام گزينه را فعال كنم؟ من اين گزينه ها را در مورد RAID ديدم.
1-OnBoard ATA/RAID Device
2-OnBoard H/W Lan
3-Onboard Lan Boot Rom
لازم به ذكر است كه گزينه هاي 2 و3 در زيرمجموعه ي RAID Controller Function هستند.
ممنون.

mh_summer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
تمام كارهاي كه گفتيد مو به مو انجام دادم . جسم سياه را ديدم و كبال متصل به مادربرد را به IDE 3 سبز رنگ وصل نمودم.
سپس OnBiard ATA/RAID Device را در بايوس فعال نمودم.
XP ابتدا گزينه هاي Noraml & Safe Mode آورد. نرمال را زدم. كامپويتر Reastart شد.
اين كار چنديد بار تكرار شد كه مجبور شدم تمام چيز ها را دوباره به حالت اول برگردونم
نمي دانيد علت چيست؟
موفق باشيد و ممنون.

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشید، چون میدونم که سر و کله زدن با هارد (هی تغییر دادن تنظیمات )خوب اعصاب میزنه :D

من با تمام احترام احساس کردم که لازمه اینها رو اینجا بگم چون ذکر نشده بود!

اولا با یک جستجوی ساده گوگل میبینید که RAID مخفف Redundant Array of Inexpensive Drives هستش و یک آرایه از هارد دیسکهاست که برای حفاظت از اطلاعات در برابر نابودی فیزیکی هارد دیسک هستش و مطرح کردنش اینجا بی مورده و فقط مخصوص سرورهای با اطلاعات مهم هستش ( از روی کتاب هم نمیگم؛ با سطح 1 و 5 اون کار میکنم)

مادربردهایی که RAID داشتند و به بازار اومدن برای پشتیبانی از ATA100/133 و استفاده در سرورهای کوچک بودن که من خودم مادربرد 7ZXR با این قابلیت رو داشتم . توی خونه اون RAID تقریبا مفت نمی ارزه اما اگر می خواین از سرعت هارد دور بالاتون لذت ببرین (هاردهای ATA100 دور پایین هم همینطور) باید روی درگاههای RAID اون رو نصب کنید و در بایوس فعالش کنید. البته در مادربردهای جدیدتر این مساله حل شده و از بین رفته.

من شخصا روی هاردم در حالت RAID ویندوز XP هم ریختم و غیرممکن نیست؛ شما حتما متوجه اون خط پایین در setup ویندوز XP وقتی در مود داس هستش شدید، در لحظه اولی که XP میخواد استفاده از هارد رو شروع کنه و روش فایل کپی کنه میخواد برای نصب درایور RAID کلید F6 رو بزنید، بعدش هم شما سیر کپی شدن فایلهای ویندوز رو میبینید!
خوب کافیه درایور مورد نظر رو که فکر کنم برای شما Promise باشه دانلود کنید و توی setup کلید F6 رو بزنید و درایور رو از فلاپی لود کنید، تمام!

اگر هاردتون سرعت بالاست اون چند ثانیه اول ارزشش رو داره ، تحملش کنید (نظر منه ها! :blush: )
نمیشه سیستم عاملتون رو روی IDE نصب کنید بعد توی SCSI بالا بیاریدش (البته SCSI مجازی) اما چرا به Safe Mode میرسید ولی ویندوز بعدش قاطی میکنه علتش درایوری که XP لود میکنه!
پس سیستم رو اونطوری که گفتم باید از اول نصب کنید تا به سرعت خوبه برسید! :cool:

اگر سوالی هم داشتین دوباره حتما بپرسین خوشحال میشم، اگر هم حل شد بنویسین که ثبت بشه!

یا علی

mh_summer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sota :
سلام
خسته نباشید، چون میدونم که سر و کله زدن با هارد (هی تغییر دادن تنظیمات )خوب اعصاب میزنه :D

من با تمام احترام احساس کردم که لازمه اینها رو اینجا بگم چون ذکر نشده بود!

اولا با یک جستجوی ساده گوگل میبینید که RAID مخفف Redundant Array of Inexpensive Drives هستش و یک آرایه از هارد دیسکهاست که برای حفاظت از اطلاعات در برابر نابودی فیزیکی هارد دیسک هستش و مطرح کردنش اینجا بی مورده و فقط مخصوص سرورهای با اطلاعات مهم هستش ( از روی کتاب هم نمیگم؛ با سطح 1 و 5 اون کار میکنم)

مادربردهایی که RAID داشتند و به بازار اومدن برای پشتیبانی از ATA100/133 و استفاده در سرورهای کوچک بودن که من خودم مادربرد 7ZXR با این قابلیت رو داشتم . توی خونه اون RAID تقریبا مفت نمی ارزه اما اگر می خواین از سرعت هارد دور بالاتون لذت ببرین (هاردهای ATA100 دور پایین هم همینطور) باید روی درگاههای RAID اون رو نصب کنید و در بایوس فعالش کنید. البته در مادربردهای جدیدتر این مساله حل شده و از بین رفته.

من شخصا روی هاردم در حالت RAID ویندوز XP هم ریختم و غیرممکن نیست؛ شما حتما متوجه اون خط پایین در setup ویندوز XP وقتی در مود داس هستش شدید، در لحظه اولی که XP میخواد استفاده از هارد رو شروع کنه و روش فایل کپی کنه میخواد برای نصب درایور RAID کلید F6 رو بزنید، بعدش هم شما سیر کپی شدن فایلهای ویندوز رو میبینید!
خوب کافیه درایور مورد نظر رو که فکر کنم برای شما Promise باشه دانلود کنید و توی setup کلید F6 رو بزنید و درایور رو از فلاپی لود کنید، تمام!

اگر هاردتون سرعت بالاست اون چند ثانیه اول ارزشش رو داره ، تحملش کنید (نظر منه ها! :blush: )
نمیشه سیستم عاملتون رو روی IDE نصب کنید بعد توی SCSI بالا بیاریدش (البته SCSI مجازی) اما چرا به Safe Mode میرسید ولی ویندوز بعدش قاطی میکنه علتش درایوری که XP لود میکنه!
پس سیستم رو اونطوری که گفتم باید از اول نصب کنید تا به سرعت خوبه برسید! :cool:

اگر سوالی هم داشتین دوباره حتما بپرسین خوشحال میشم، اگر هم حل شد بنویسین که ثبت بشه!

یا علی
دست شما درد نكنه. من ويندوز دوباره نريختم اما با راهنماييهاي شركت گيگا RAID را وصل كردم.
اما هنوز يك مساله براي من در پرده ي ابهام باقيست.
شما گفتين كه درايور شركت گيگا را بگير! من هو اونو گرفتم و هم سي دي درايور گيگا را دارم. اما حجم فايل اصلي 4 مگابايت است. من اين را چه طور در فلاپي جاي دهم. الببته بعد از باز كردن درايور دانلود شده دو پوشه داد: ATA_chip276 و RAID_chip20276 و همان طور كه حدس زدم مادربورد من يعني GA-8pe667 ultra Promise
است. اما باز پوشه ي ATA_chip 1.90MB و RAID_chip 3.59MB هست. پوشه ي Driver واقع در RAID_chip را كه باز مي كنيم باز نوشته WinXp. حجم پوشه ي WinXP 81 كيلوبايت است. بايد اين را در فلاپي كپي كنم؟
ممنون.

mh_summer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك سوال ديگه:
شما گفتيد:
اگر هاردتون سرعت بالاست اون چند ثانیه اول ارزشش رو داره ، تحملش کنید (نظر منه ها! )
هارد من 7200rpm هست.
غير از اين مگه RAID با هاردهاي دور به بالا بهتر كار مي كند؟
ممنون ميشم جواب بديد.

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب سوال اول:
بله، حجمش نباید زیاد باشه، چند تا فایل کوچولو هستش ! بعد ویندوز از شما تایید میگیره که همون درایوری که میخواین هستش یا نه و البته اگر اشتباه باشه دوباره کرش میکنه!

دوم:
همونطور که گفتم شما الان RAID ندارید بلکه چیپی که اون رو ساپورت میکنه (promise) قابلیت انتقال سرعت بالای اطلاعات رو هم داره و شما روی IDE که الان دارید به ATA66 بیشتر نمیرسید اما با هارد 7200 دور ATA133 خواهید داشت (133Mbyte/s) و این یعنی دو برابر! در ضمن RAID به سرعت هارد خیلی ربط نداره الان RAID در سیستمهای واقعی و جدی اون با هاردهای 10000 دور به بالا کار میکنند!
از گیگا چه جوری سریع جواب گرفتین؟ به من که ماهها بعد از حل مساله یه جواب مزخرف پست میکنن
:wacko:

موفق باشید.

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از sota :
جواب سوال اول:
بله، حجمش نباید زیاد باشه، چند تا فایل کوچولو هستش ! بعد ویندوز از شما تایید میگیره که همون درایوری که میخواین هستش یا نه و البته اگر اشتباه باشه دوباره کرش میکنه!

دوم:
همونطور که گفتم شما الان RAID ندارید بلکه چیپی که اون رو ساپورت میکنه (promise) قابلیت انتقال سرعت بالای اطلاعات رو هم داره و شما روی IDE که الان دارید به ATA66 بیشتر نمیرسید اما با هارد 7200 دور ATA133 خواهید داشت (133Mbyte/s) و این یعنی دو برابر! در ضمن RAID به سرعت هارد خیلی ربط نداره الان RAID در سیستمهای واقعی و جدی اون با هاردهای 10000 دور به بالا کار میکنند!
از گیگا چه جوری سریع جواب گرفتین؟ به من که ماهها بعد از حل مساله یه جواب مزخرف پست میکنن
:wacko:

موفق باشید.
به راهنماي promise که فایل PDF بود مراجعه کرد :)

mh_summer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
Sota جان توي جعبه ي مادربردم فلاپي اي كه حرفش را زدي نبود.
فلاپي را از كجا بيارم؟
از روي درايور دانلود شده از اينترنت محتوياتي از پوشه ي ATA133 را كپي در فلاپي كردم. ويندوز XP اولش 4 تا گزينه واسه نصب داد كه دئمي مربوط به من مي شد. زدم اونو نوشت: نمي تونم نصبش كنم!
ميشه فايلهايي كه بايد كپي كنم بگي؟
واقعا ممنونتم.

hardware

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز در مورد مادر بورد شما همان IDE معمولی هم مشکلی از نظر سرعت نداره چون ata 133 را پشتیبانی می کنه. من فکر می کنم اگه یک با safe mode ویندوز را بالا می آوردی دفعیه دوم خودش درست می شد.
raid این امکان را به شما می دهد که (روی مادر بورد شما که ide معمولی هم مشکل سرعت نداره) که چهار تا درایو را بدون مالتی پلکس کرده باس مستقیم به مادر بورد وصل کنید پس من پیشنهاد می کنم خودتان را زیاد اذیت نکنید و writer تان را که احتمالا با یک درای دیگر(سی دی رام یا هارد) به یک کابل وصل اند را با یک کابل جدا به ide وصل کنید.
مطمئن باشید اینجوری به حداکثر سرعت می رسید
البته من از دوستمان بابت راهنماییشان بسیار بسیار متشکرم چون خود من تا به حال از روی raid ویندوز نصب نکرده بودم.
توی سی دی مادر بورد شما در شاخه ide-promise-xp احتمالا باید درایور raid باشه البته ممکنه ادرس چیز دیگری باشد ولی به احتمال 95% روی سی دی مادربوردتون هست.

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فلاپی که منظورم یک فلاپی خالیه دیگه! اون درایورها رو بریز روش
قبلا هم گفتم، همون اول نصب XP وقتی توی Dos Mode هستش یک لحظه اون پایین ازت میخواد برای نصب RAID و اینها F6 رو بزنی( البته فکر کنم بعد از اینکه فایلها رو کپی کرد روی هارد)، خوب میزنی و فلاپی رو ازت میخواد. منظورت از انتخابها رو هم نفهمیدم کدوم یکیه! باز هر جا گیر کردی بگو اصلا خیالی نیست .

sota

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hardware :
ببین دوست عزیز در مورد مادر بورد شما همان IDE معمولی هم مشکلی از نظر سرعت نداره چون ata 133 را پشتیبانی می کنه.

اینطوری که من یادمه باید فرق داشته باشند ولی ممکنه هاردور عزیز درست بگن .راه حلش ساده اس ؛ قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد در صفحه POST که معمولا یک جدول بندی هم داره سرعت هارد رو نوشته باید mode 5 باشه وگرنه ATA133 نیست!

بالا