مرسی قربانبه شخصه مدل 9005 رو به خاطر پردازنده S800 کوالکام و نه به خاطر فیلمبرداری 4K پیشنهاد میکنم!
چون مصرف باتریش بهینه تره,کمتر داغ میکنه,رام های که واسش میاد بیشتره(اگه اهل کاستوم رام نیستی مهم نیس)و...
دوستان کدوم مدل بهتره هر کی یه چیزی میگه کدوم داغ میکنه کدوم مشکل دار کدوم دوربینش اچ دی میگیره کمک کنید
جیب مبارک مشکلی نداره اما ان9005 انگار بهترهتو فروم همسایه تو بخش تخصصی نوت3 ببینی تمام حواباتو میگیری
هیچ کدوم داغ نمیکنن.
هر کدوم مزایایی دارن. که البته n9000 مزایاش یه موچول بیشتره
مثلا. از لحاظ سی پی یو برتری محسوسی داره. دوربینش هم که میگن بهتره من تو استفاده عمومی تفاوتی احساس نکردم. ظاهرا هم اون تکنولوژی برتری هم که میگن داره فقط در تلویزیون های خیلی خاص الترا میشه بهره برد
اینجور که من چک کردم n9000 فضای خالی بیشتری در اختیار قرار میداد
برای انتخاب هم فقط به جیب مبارک نگاه کن و بس
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
بله بله چشم داداش اواتارت واقعا زیباست نشان از گرانی همین گوشی هست که 1ملیون هم نمیرزد متاسفانه !!!اگه حتما میخوای سامسونگ بگیری نوت 3 مدل 9005
----------------------------------
من یکی اس 4 داشتم استفاده هم نشد اما بردش سوخت و به فنا رفت.
رفتم سمت lg g2 واقعا به گزینه بهترین انتخاب ممکن رسیدم.
اره دیگه میگن ان9005 همهاز هر لحاظ 9005 بهتره همون اول پردازنده بهتر و قوی تری داره فیلمبرداریش هم که 4k هست البته جایی هم خوندم 2k که نمیدونم کدوم درست هست
یه سرچ هم برنی کلی مقایسه و تست رو هر دو موجوده
kاصلا اهل بازی نیستم فقط میخوام داغ نکنهدوست عزیز 4k پنج دقیقه بیشتر نمی گیره 4g هم 200 سال دیگه به دردت نمی خوره
من موندم چطور همه می گن مصرف 9005 کمتره در حالی که تو همه فرومها می گن مصرف ان900 کمتره
در ضمن اگه اهل بازی هستی حتما ان900 بخر یه نگاه به این تاپیک بندازی متوجه میشی
مقایسه ی دو نسخه ی گلکسی نوت 3 N900 و N9005