• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال راجع به امكانات مديران و ادمين ها در فروم ها

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
با سلام به بر و بچه هاي قسمت كامپيوتر.
سوالي دارم راجع به امكانات مديرها در فروم هايي مثل پرشين تولز خودمون.
مي خواستم بدونم كه برنامه هاي كامپيوتري يي كه فروم ها با آن اداره مي شوند از قبيل VBulletin (كه ظاهرا برنامه هاي مشابهش هم وجود دارند) تا چه حد اختيارات ويژه در اختيار مديرها و ادمين ها مي گذاره؟
خصوصا دو چيز رو مي خوام بدونم:
1. آيا مديرها و ادمين ها Password هاي كاربران رو دارند و يا اگر بخواند به دست بيارند مي تونند؟
2. آيا مديرها و ادمين ها مي تونند پي امي رو كه از يه كاربر به كاربر ديگه فرستاده شده رو بخونند؟
اگر موارد مشابهي از چنين اختياراتي هم به ذهنتون مي رسه لطفا بگيد.
مرسي. :)

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
اولاً این که این تاپیک بهتر بود در قسمت تخصصی سیستمهای مدیریت محتوای سایت ایجاد میشد، نه در بخش موضوعات متفرقه کامپیوتر!

اما در مورد سوالاتت؛ نمی دونم شاید به جواب رسیده باشی، ولی ادمینهای دوم به بعد سایت بسته به اختیاراتی که ادمین اول براشون تعریف می کنه می تونن هر دو دسترسی فوق رو داشته باشن! ادمین اول هم که رییس کله و سلطان مطلق! :D

و در مورد موارد مشابه:

1. دسترسی به آدرس ایمیلی که کاربر باهاش ثبت نام کرده (حتی اگه مخفی باشه)؛
2. دیدن وضعیت حضور کاربر (آنلاین/آفلاین) حتی اگه کاربر از حالت مخفی (Invisible Mode) استفاده کنه؛
3. دسترسی به آی پی کاربران؛
4 ...
....

فعلاً ایده دیگه ای ندارم!!

حالا باز برو بگو یاشار پسر بدیه!!!

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
نبش قبر می کنی یاشار!! :wacko:
آره شاید اگه اونور می پرسیدم بهتر جواب می دادند، ای کاش یکی منتقلش کنه اونجا.
من موقعی که این دو تا سوال رو می پرسیدم توی ذهنم بود که به احتمال 95% جوابشون منفیه و فقط می خواستم مطمئن شم. واقعا تعجب می کنم که ادمین ها این امکانات رو دارند.
مثلا اگه ID و Password پرشین تولز من با کلماتی که برای یه فروم مزخرف انتخاب کردم یکی باشه، ادمین عوضی اونجا می تونه بیاد اکانت PT منو باز کنه؟ عجیبه!
به هر حال ممنون.
من دیگه نمی گم یاشار پسر بدیه!
39.gif

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
ببین در شرایط عادی ادمینهای هیچ فرومی به این دو تا مورد پسورد و پیغامهای خصوصی کاربرا کاری ندارن. اما شایعاتی شنیده شده که تو بعضی از انجمنها ادمینها یواشکی و بدون دلیل پیغامهای خصوصی کاربرا رو می خونن یا از پسورداشون سوء استفاده می کنن؛ که این سوء استفاده از امکانات ادمینیه و کار خیلی کثیفیه!

اما معمولاً تو فرومهای بزرگ کسی نمیشینه پی ام های کاربرا رو بخونه چون با توجه به تعداد زیاد کاربرا کار خیلی وقت گیریه. در مورد سوء استفاده از پسورد اینو بخون و سعی کن به توصیه هاش عمل کنی:

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=68880

Wolfbane

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ولی در بعضی سیستم ها (مثل همین ویبی اگر اشتباه نکنم) پسورد کاربران در دیتابیس انکریپت میشه و دیکریپت کردنش کار بسیار مشکلی هست

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
عجب!!
دقیقا همون چیزی که ازش می ترسیدم!!
scare2.gif

Password پرشین تولز تغییر خواهد یافت.
لینکت خیلی خوب بود مرسی. :)
پ.ن:
فکر کنم باید اون حرفم رو که تو هیچ وقت به کسی کمک نمی کنی یه کم پس بگیرم. البته خودت دعوا رو شروع کردی ها، من که داشتم زندگیمو می کردم! ;)

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
خواهش می کنم قابل نداشت
flowerysmile.gif

در مورد دعوا هم بیخیال. گذشته ها گذشته!
foryou.gif

بالا