• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال راجع به GSMART i120

m_h_rasti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام
من چند روزیه که GSMART i120 خریدم.

میخوام بدونم از دید شما چه جور گوشیه هست؟
معایبش چیه؟

چند تا چیزشو نمیدنم
1 - طریقه کپی شماره تلفن از سیم کار به گوشی .
چون وقتی میرم تو contactش شماره های سیم کارتو در کنار حافظه گوشی نشون میده.و از اونجا که تمام امکانات ( از قبیل گذاشتن عکسو آهنگ ) فقط از طریق مخاطب وارد شده در حافظه تلفن امکان داره ، نیازی به شماره سیم کارت نیست ولی باید اونارو به حافظه تلفن کپی کنم.چطور؟

2 - گرفتن تلویزیون در کدوم ایستگاه انجام بشه بهتره؟ من توی تهران راحت میگرفتم ولی تو شهرستان نمی تونم !
دلیلش چی میتونه باشه ؟

3- رام wm6 واسش وجود داره؟ چون واسه i300 هست

خلاصه ممنوم میشم همنطور که واسه هایوندای A200 یه کلوپ وا کردید واسه این گوشی هم یه کلوپ وا کنید تا مشکل امثال من حل شه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
امید وارم به مشگل نخوری عزیز به خصوص با اون سرعت .....:f34r: گیگابایت

فکر کنم بعد یه مدت کار کردن شما هم به ااین نتیجه برسید که بهتر بود گیگابایت فقط مادر بوردمیزد:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حسین جان i120 با قبلی ها خیلی فرق داره ها
brsh1.gif

جناب m_h_rasti ،
برای کپی کردن contact ها از روی سیم کارت، HTC SIM Manager رو دانلود کنید

رام آپگرید هم اگر بیاد، جایی به جز وبسایت gsmart فک نکنم پیدا بشه
2lwnd75.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان i120 با قبلی ها خیلی فرق داره ها
brsh1.gif

2lwnd75.gif

من دعا میکنم ولی امیدی ندارم به این برند:blush:بهتره رفیقمون یه گوشی دیگه بگیرند وتستی بزنند تا ببینیم چی میشه:)

m_h_rasti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دعا میکنم ولی امیدی ندارم به این برند:blush:بهتره رفیقمون یه گوشی دیگه بگیرند وتستی بزنند تا ببینیم چی میشه:)

امان از دست این هوش و حواس

آخه حسین فدات شم مگه قرار نبود تو واسه من یه اچ پی 6828 ردیف کنی پس چی شد این قده پشت گوش انداختی که منم مجبور شدم برم اینو بخرم اگه یادت باشه تو پی ام خصوصی ازت خواسته بودم

خوب بگذریم حالا نظرتون راجع به SAMSUNG i310 چیه ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
امان از دست این هوش و حواس

آخه حسین فدات شم مگه قرار نبود تو واسه من یه اچ پی 6828 ردیف کنی پس چی شد این قده پشت گوش انداختی که منم مجبور شدم برم اینو بخرم اگه یادت باشه تو پی ام خصوصی ازت خواسته بودم

خوب بگذریم حالا نظرتون راجع به SAMSUNG i310 چیه ؟

من کوچیکتم الان یادم آمد که قضیه چی بود :blush: منو ببخش فراموش کردم:blush:

حاجی من با این سامسونک اصلا کنار نمیتونم بیام:(

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
با عرض سلام
من چند روزیه که GSMART i120 خریدم.

میخوام بدونم از دید شما چه جور گوشیه هست؟
معایبش چیه؟

چند تا چیزشو نمیدنم
1 - طریقه کپی شماره تلفن از سیم کار به گوشی .
چون وقتی میرم تو contactش شماره های سیم کارتو در کنار حافظه گوشی نشون میده.و از اونجا که تمام امکانات ( از قبیل گذاشتن عکسو آهنگ ) فقط از طریق مخاطب وارد شده در حافظه تلفن امکان داره ، نیازی به شماره سیم کارت نیست ولی باید اونارو به حافظه تلفن کپی کنم.چطور؟

2 - گرفتن تلویزیون در کدوم ایستگاه انجام بشه بهتره؟ من توی تهران راحت میگرفتم ولی تو شهرستان نمی تونم !
دلیلش چی میتونه باشه ؟

3- رام wm6 واسش وجود داره؟ چون واسه i300 هست
خلاصه ممنوم میشم همنطور که واسه هایوندای A200 یه کلوپ وا کردید واسه این گوشی هم یه کلوپ وا کنید تا مشکل امثال من حل شه
من یه چیزایی توی ذهنم هست که گویا گیگابایت قراره برای تابستون رام wm6 رو برا گوشی هاش بده بیرون . حالا کدوم گوشی رو منظورشون بود رو من نمی دونم . :(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من یه چیزایی توی ذهنم هست که گویا گیگابایت قراره برای تابستون رام wm6 رو برا گوشی هاش بده بیرون . حالا کدوم گوشی رو منظورشون بود رو من نمی دونم . :(

73.gif
برای g-smart i300 دو هفته ای می شه آپگرید wm6 رو داده بیرون.. ولی بعید می دونم برای همه ی دستگاهاش بخواد این کارو بکنه.. یعنی باید از خودمون بپرسیم که اگر تا به حال نداده, چرا باید حالا بده!؟
127fs4732997.gif

بالا