• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال سخت افزاری بازی

saman671

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2013
نوشته‌ها
255
لایک‌ها
41
محل سکونت
یه جایی رو این کره خاکی
سلام به برو بچ گل میخام بپرسم به نظرتون بهترین بازیای قابل تهیه در ایران که به این سیستم بخوره چیه؟
CPU DUAL CORE E5700
GPU:ATI 5770 1GIG
RAM:2GIG
:)
 

Dark Hero

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
4,096
لایک‌ها
370
محل سکونت
Shiraz
در چه سبکی بازی میخواید؟
 

mansour14606

Registered User
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2013
نوشته‌ها
503
لایک‌ها
62
محل سکونت
البرز
سلام به برو بچ گل میخام بپرسم به نظرتون بهترین بازیای قابل تهیه در ایران که به این سیستم بخوره چیه؟
CPU DUAL CORE E5700
GPU:ATI 5770 1GIG
RAM:2GIG
:)
تو سبک ماشین Grid 2
سبک ماجرایی و هیجانی Tomb Raider
سبک اول شخص هم فکر کنم بتونی MetroLL رو بازی کنی.Battlefield 3 هم میتونی.
 

mansour14606

Registered User
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2013
نوشته‌ها
503
لایک‌ها
62
محل سکونت
البرز
داداش حالا به نظرت یه سیستم خوب برا گیم که لاقل تا یسال دیگه کم نیاره چیه؟
برای گیم میتونید CPU و RAM رو خوب بندازید.برای ارتقاء فقط VGA رو عوض کنید.
VGA : AMD 7790 OR GEFORCE GTX 650
RAM: 4 GB
CPU : Intel Core i5-3330

مادربرد هم بستگی به خودت داره.اگه میخوای بعدا قطعاتتو ارتقاء بدی یه چیز خوب بگیر که بعدا بتونی ارتقائ بدی.
 

saman671

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2013
نوشته‌ها
255
لایک‌ها
41
محل سکونت
یه جایی رو این کره خاکی
داداش با این حساب من الان یه رم 2 بگیرم که با رم خودم بشه 4 سی پی یو هم عوض کنم اینی ه گفتیرو بزارم خوبه؟گرافیکم چطور خوبه؟
 

mansour14606

Registered User
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2013
نوشته‌ها
503
لایک‌ها
62
محل سکونت
البرز
داداش با این حساب من الان یه رم 2 بگیرم که با رم خودم بشه 4 سی پی یو هم عوض کنم اینی ه گفتیرو بزارم خوبه؟گرافیکم چطور خوبه؟
یه رم 2 دیگه که با مشخصات رم فعلیت یکی باشه بگیر.حواست باشه اگه رم فعلیت DDR2 هست برای ارتقاء سیستم باید عوضشون کنی و DDR3 بگیری.
گرافیک فعلیت خوبه.قدرتش برابر با 7750 هست.فقط اون بخاطر نسل جدید بودنش مصرفش کمتره.وگرنه جفتشون DX11 رو ساپورت میکنن.
اگه بخوای cpu رو عوض کنی باید main رو هم عوض کنی.اگه مشکل هزینه کردن نداری این کارو بکن.چون بازیهای جدید cpuی قوی میخوان.
بعده ها هروقت خواستی ارتقاء بدی فقط گرافیکت رو عوض میکنی که تو بازیها بیشترین تاثیر رو داره.
 

saman671

Registered User
تاریخ عضویت
15 می 2013
نوشته‌ها
255
لایک‌ها
41
محل سکونت
یه جایی رو این کره خاکی
یا علی داداش فک کنم اول بوردو بگیرم فعلا واسه سی پی یو باید رو مخ والدین گرامی کار کنم
این سی پیو خودم چقدر توانایی داره؟
 

mansour14606

Registered User
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2013
نوشته‌ها
503
لایک‌ها
62
محل سکونت
البرز
یا علی داداش فک کنم اول بوردو بگیرم فعلا واسه سی پی یو باید رو مخ والدین گرامی کار کنم
این سی پیو خودم چقدر توانایی داره؟
نمیتونی cpu فعلیت رو روی برد جدید نصب کنی.باید باهم عوض کنی.
در حال حاظر بهترین کار اینه که 1 رم دیگه مثل رم خودت بگیر اضافه کن به سیستمت.
 

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 آگوست 2011
نوشته‌ها
5,573
لایک‌ها
31,844
محل سکونت
Sin City
یه رم 2 گیگ اضاف کن
cpu هم بفروش یکم پول بزار روش یه E8600 بگیر
اینطوری با خرج کم سیستمت یه نفسی میکشه
 

mansour14606

Registered User
تاریخ عضویت
1 دسامبر 2013
نوشته‌ها
503
لایک‌ها
62
محل سکونت
البرز
با توجه به اینکه مادربرد شما سوکت 775 هست میتونید یه 4هسته ای مثلا Intel Core2 Quad Q9650 تهیه کنید.البته فکر نکنم نوش باشه.میتونید تو قسمت بازارچه درخواست بدید.حتما پیدا میکنید.
 

Streeger

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 دسامبر 2013
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
0
واقعا کار اشتباهی می کنی اگه بخوای بری سراغ سوکت 775. برو یه g2020 بگیر ، قدرتش از E8600 هم بیشتره و سوکتش 1055ه. بازی ها روز رو هم میاره.
 

alijonn

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2014
نوشته‌ها
96
لایک‌ها
23
واقعا کار اشتباهی می کنی اگه بخوای بری سراغ سوکت 775. برو یه g2020 بگیر ، قدرتش از E8600 هم بیشتره و سوکتش 1055ه. بازی ها روز رو هم میاره.
من g2030 دارم واقعا ازش راضیم یعنی تا حالا هر بازی رو که خواستم رو گرافیک مدیوم و لو جواب داده اگه نمیتونی 600 تومن هزینه کوره ای5 کنی اینو بگیر
 

alijonn

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2014
نوشته‌ها
96
لایک‌ها
23
اینا همه به سیستمت میخوره:
ASSASSEINS CREED III
MW3
ROME TOTAL WAR 2
BATTLFIELD 3
YOMB RAIDER 2013
HITMAN ABSOLUTION
و...
شاید خیلی ها بهت بگن رو سیستمت اینا اجرا نمیشه ولی مطمئن باش که میشه
 

wparker

Registered User
تاریخ عضویت
9 نوامبر 2010
نوشته‌ها
136
لایک‌ها
80
محل سکونت
Tehran
شما در قدم اول یک رم 2 گیگ دست دوم بخر
سپس با نصب ویندوز 64 بیت تغییر محسوس را در بازی احساس خواهید کرد.
 
بالا