saman671
Registered User
سلام به برو بچ گل میخام بپرسم به نظرتون بهترین بازیای قابل تهیه در ایران که به این سیستم بخوره چیه؟
CPU DUAL CORE E5700
GPU:ATI 5770 1GIG
RAM:2GIG

CPU DUAL CORE E5700
تو سبک ماشین Grid 2سلام به برو بچ گل میخام بپرسم به نظرتون بهترین بازیای قابل تهیه در ایران که به این سیستم بخوره چیه؟
CPU DUAL CORE E5700
![]()
برای گیم میتونید CPU و RAM رو خوب بندازید.برای ارتقاء فقط VGA رو عوض کنید.داداش حالا به نظرت یه سیستم خوب برا گیم که لاقل تا یسال دیگه کم نیاره چیه؟
یه رم 2 دیگه که با مشخصات رم فعلیت یکی باشه بگیر.حواست باشه اگه رم فعلیت DDR2 هست برای ارتقاء سیستم باید عوضشون کنی و DDR3 بگیری.داداش با این حساب من الان یه رم 2 بگیرم که با رم خودم بشه 4 سی پی یو هم عوض کنم اینی ه گفتیرو بزارم خوبه؟گرافیکم چطور خوبه؟
چقدر میخوای براش هزینه کنی؟ چون از حدود 190 داره تا 900 تومن.رمم ddr3 هست مادربورد چی بگیرم خوبه؟
نمیتونی cpu فعلیت رو روی برد جدید نصب کنی.باید باهم عوض کنی.یا علی داداش فک کنم اول بوردو بگیرم فعلا واسه سی پی یو باید رو مخ والدین گرامی کار کنم
این سی پیو خودم چقدر توانایی داره؟
من g2030 دارم واقعا ازش راضیم یعنی تا حالا هر بازی رو که خواستم رو گرافیک مدیوم و لو جواب داده اگه نمیتونی 600 تومن هزینه کوره ای5 کنی اینو بگیرواقعا کار اشتباهی می کنی اگه بخوای بری سراغ سوکت 775. برو یه g2020 بگیر ، قدرتش از E8600 هم بیشتره و سوکتش 1055ه. بازی ها روز رو هم میاره.