• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال فوری در مورد بلک لیست کاسپراسکای

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان ..
یکی از دوستام امروز یه برنامه رو نصب کرد رو لب تاپم بعد کاسپر اسکای 2012 پیغام داد که این برنامه نا امنه میخوای بازش کنید یا بره تو لیست سیاه که این زد بره تو لیست سیاه حالا هیچ جوره اون برنامه باز نمیشه حتی کاسپرو بستم ولی باز نشد .. چطوری میتونم این برنامه رو به عنوان برنامه امن به کاسپر معرفی کنم یا از لیست سیاهش در بیارم برنامه رو
شدیدا گیرشم .. به خدا مشکل دارم .. کمکم کنید ..

tcp/ip

Registered User
لایک‌ها
72
سلام

وارد تنظیمات شوید در بخش application control وارد بخش applacation شوید در لیست برنامه ها برنامه مورد نظر رو پیدا کنید بر روی اون راست کلیک کنید و به بخش trusted منتقل کنید.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
سلام

وارد تنظیمات شوید در بخش application control وارد بخش applacation شوید در لیست برنامه ها برنامه مورد نظر رو پیدا کنید بر روی اون راست کلیک کنید و به بخش trusted منتقل کنید.

دمت گرم رفیق ...
حالا میشه بگی چطوری میتونم یه فایل و یه برنامه رو به عنوان برنامه امن بهش معرفی کنم که هی پاکش نکنه یا گیر نده بهش ؟؟

tcp/ip

Registered User
لایک‌ها
72
خواهش میکنم

این پی دی اف دانلود کنید نحوه استثنا کردن فایلها رو توضیح داده اگر مشکل دیگه ای داشتید میتونید مطرح کنید خوشحال میشم کمکی کرده باشم:)

مشاهده پیوست Discrimination Method.pdf

Last edited:

disna

Registered User
لایک‌ها
39
خوب با شرکتی که ازش محصول رو خریدی تماس بگیر . راحت و بی دردسر . :D

بالا