• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال قارچ کشاله ران

stc91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
سلام
درمان قارچ کشاله ران به چه صورت هست؟
تا حالا کسی این معضل پوستی رو داشته چجوری خوب شده؟
برای درمان چه داروها و چه مراقبتهایی نیاز داره؟
برای درمان به چه پزشکی باید مراجعه بشه؟

آيدین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
79
من خودم قبلن زیاد این مشکل رو داشتم به خصوص در افراد چاق یا تو فصل گرما این عارضه بیشتر دیده میشه
درمان: مقداری پماد تتراسایکلین بر روی محل بمالید بعد از مدت کوتاهی بهبود پیدا میکنه
در صورت نبود پماد تتراسایکلین میشه از بتامتازون یا جنتامایسین هم استفاده کرد.

stc91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
من خودم قبلن زیاد این مشکل رو داشتم به خصوص در افراد چاق یا تو فصل گرما این عارضه بیشتر دیده میشه
درمان: مقداری پماد تتراسایکلین بر روی محل بمالید بعد از مدت کوتاهی بهبود پیدا میکنه
در صورت نبود پماد تتراسایکلین میشه از بتامتازون یا جنتامایسین هم استفاده کرد.
شما به دکتر متخصص مراجعه کردی برای شما این پماد داد؟

farzaad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
قارچ انواع مختلف داره هر کدوم هم یه درمان خاصی داره هر دارویی هم بسته به نوع قارچ و نوع پوست شما تعیین میشه
باید به متخصص پوست مراجعه کنین

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
سلام دوست عزیز، کدوم مساله پزشکی ساده هست دوست عزیز؟
همین مصرف خود سر دارو ، باعث مقاومت دارویی میشه و پنی سیلینی که روزی هزاران نفر رو از مرگ نجات داد الان میشه گفت روی خیلی از باکتری ها بی تاثیر شده!
در ضمن ، عرق سوز شدن ، عفونت قارچی و باکتریایی و ویروسی مشکلاتی هستند که بسیار باهم متفاوت هست درمانشون ،
جنتامایسین و تتراسایکلین ، آنتی بیوتیک هستند و تنها بر باکتری های خاصی موثرند، مکانیسم عملشون هم متفاوته!
بتامتازون کلا از خانواده ای دیگه هست و روی هیچ باکتری یا ویروسی موثر نیست!
کلا اسم هر تخصص رو بنابر همون بیماری ها گذاشته اند ، برای مشکلات پوستی بهترین کار ، مراجعه به پزشک متخصص پوست است.
میتونید با توجه به نوع دفترچه درمانی تون ، به مراکز درمانی دولتی یا خصوصی یا مطب های خصوصی مراجعه نمایید. موفق باشید

stc91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
سلام دوست عزیز، کدوم مساله پزشکی ساده هست دوست عزیز؟
همین مصرف خود سر دارو ، باعث مقاومت دارویی میشه و پنی سیلینی که روزی هزاران نفر رو از مرگ نجات داد الان میشه گفت روی خیلی از باکتری ها بی تاثیر شده!
در ضمن ، عرق سوز شدن ، عفونت قارچی و باکتریایی و ویروسی مشکلاتی هستند که بسیار باهم متفاوت هست درمانشون ،
جنتامایسین و تتراسایکلین ، آنتی بیوتیک هستند و تنها بر باکتری های خاصی موثرند، مکانیسم عملشون هم متفاوته!
بتامتازون کلا از خانواده ای دیگه هست و روی هیچ باکتری یا ویروسی موثر نیست!
کلا اسم هر تخصص رو بنابر همون بیماری ها گذاشته اند ، برای مشکلات پوستی بهترین کار ، مراجعه به پزشک متخصص پوست است.
میتونید با توجه به نوع دفترچه درمانی تون ، به مراکز درمانی دولتی یا خصوصی یا مطب های خصوصی مراجعه نمایید. موفق باشید
سلام دکتر متخصص پوست همراه با دارویی که میده چقدر خرجش میشه؟

amir311

Registered User
لایک‌ها
16
عزیز من مثه شما بودم رفتم دکتر یه داروی ضد قارچ بنفش رنگ داد فک کنم اسمش دوله ژانسیا بود محلول ابکی

Dr.H

Registered User
لایک‌ها
91
سلام دکتر متخصص پوست همراه با دارویی که میده چقدر خرجش میشه؟
این از اون دسته سوالات عجیبیه که خیلی ها میپرسند! هزینه ویزیت شما به نوع دفترچه بیمه شما و اینکه آیا متخصص مربوطه با بیمه شما قرارداد داره بستگی داره،
و هزینه دارو هم بنابر تشخیصی هست که متخصص مربوطه میگذاره ، شاید به آزمایش هم نیاز داشته باشید... بهر حال همه بیمه ها و قرارداد ها و دارو ها یک قیمت نیستند که مثلا خدمتتون عرض کنم که 20 هزار تومان میشود! ولی خب بالاخره باید درمان بشید دیگه! فقط خدمتتون عرض کنم که به سرایت احتمالی این بیماری به بقیه هم فکر کنید!

بالا