• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال مهم درباره بک لینک گرفتن

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
بچه ها من یه سایت تفریحی دارم به آدرس

ايران پارسي | طنز و سرگرمي | فال و طالع بيني | گالري عكس | جالبترينهاي روز | اخبار | كار و موفقيت

میخوام واسش بک لینک بگیرم و بابت هزینه هم مشکلی ندارم کلان جواب میده؟

به نظرتون گرفتن تبلیغات متنی فالو یا همون بک لینک تو سایتهای بزرگ مثل . وطن دانلود .میهن دانلود. بیتوته. برترینها. سیمرغ.تکناز.آلامد.پرشین تولز و سایتهای بزرگ کلان جواب میده؟ و دوم اینکه چون سایت من تفریحی هستش آیا حتما
باید بک لینک در سایتهای تفریحی بزارم یا تو سایتهای دانلود یا اخبار هم گذاشتم جواب میده مثلا وطن دانلود یا پیسی دانلود یا سایتهای اخبار مثل شهر خبر و خبردهی و تابناک و هرکدوم بک لینک قبول کنند البته فقط میخوام بک لینکهارو از
سایتهایی بگیرم که پچ رنک 4 و 5 یا بالاتر دارن حالا هرکدوم از این سایتها که این پچ رنک را دارن و زیر 4 نیست پچ رنکشون مثلا میخوام سایتم تو 3 تا کلمه بالا بیاد هر کلمه ای را تو 4 سایت بزارم که جمعا میشه 12 سایت به مدت 3 ماه و بعد
از 3 ماه مجددا 3 تا دیگه کلمه . مثلا 3 ماه اول در فال و طالع بنی. اس ام اس . عکس بازیگران بک لینک بگیرم در سایتهای بزرگ قرار داده بشه بعد 3 ماه بعد زناشویی ازدواج. عکس. فال روز . الی آخر : حالا سوام اینکه که آیا اگه بعد 3 ماه
لینکم تو یه سایت بود و خواستم موضوع را عوض کنم کلان سایت را عوض کنم یا اینکه فقط موضوع بک لینک را عوض کنم مثلا من تو میهن دانلود یه بک لینک 3 ماهه فالو خریدم به نام اس ام اس روز حالا میخوام یه موضوع دیگه بزارم آیا کلان لینکمو بردارم از این سایت و برم یه سایت دیگه تبلیغات متنی انجام بدم که تاحالا ازش بک لینک نخریدم با یه موضوع جدید یا اینکه تو همین سایت لینکم باشه ولی موضوع را عوض کنم مثلا به جا اس ام اس روز عوض کنم موضوع را به عکس بازیگران

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
کسی نظری نداره؟

seopro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه بک لینک میخری سعی کن همین جوری خیاری نخری! که اسپم میشی سه سوت.

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
سلام به نظرت چجوری بخرم که فایده داشته باشه و اسپم نشم؟

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
باقی بچه ها نظرشون چیه

majidhenry

Registered User
لایک‌ها
1,261
خیلیا نظرشون اینه که اصلا نباید بک لینک بخری، چون گوگل سریع میفهمه و اسپم میشی و فرت ;) و باید لینک بیلدینگ انجام بدی تا اینکه بک لینک بخری
ولی بعضی از سئو کار ها بر این باورند که باید از سایتایی که پیج رنک بالا دارن و همیشه در حال آپدیت هستند بک لینک بگیری و مدتش هم طولانی باشه که نظر من به نظر دوم نزدیک تره
شکی نیست که اگه اون سایت که میخوای ازش بک لینک بگیری هم موضوع با سایت خودت باشه خیلی بهتره ولی فکر کنم اگه اصولی این کار رو انجام بدی مشکلی برات پیش نیاد

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
والا بک لینکهایی که میخوام بگیرم از سایتهای بزرگ ایرانه هر بک لینک 3 ماه چطوره؟

seopro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سایت های بزرگ؟
سایتهای بزرگ مثل . وطن دانلود .میهن دانلود؟؟؟
--------
niksalehi.com بهتر از ایناست برای بک لینک.

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
نیک صالحی هم مد نظرم هست مثال زدم اون 2 سایت را

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
منتظر باقی نظرات هستیم

rafael957490

کاربر تازه وارد