به نقل از king_dani :
من یه چند تا سئوال کنم:
.اول اینکه این فونت ها، اون طور هم که دلا گفت پاک نشدن به راحتی ، و کلی مصیبت به من دادن.می خوام بدونم که از اساتید ، کسی می دونه که یه برنامه فارسی ساز ، دقیقاً چه چیز هایی به دستگاه اضافه می کنه؟
کی بورد رو اورلود گفت ، فونت ها رو هم خودم حدس زدم ، پس دیگه چی اضافه می شه
.از اساتید دبلیو ام 5 باز ، کمک کنید ، داره آبروم می ره ، فونت فارسی برای دستگاه اتم می خوام ؛ نه برای تایپ ، فقط می خوام یه دیکشنری انگلیسی به فارسی داشته باشه
.هیچ راهی وجود نداره که بشه این برنامه تقویم فارسی جناب هان رو بدون اربایزر اجرا کرد، این اربایزر ظاهرا به ای میت جم نبودن دستگاه من حساسه و نصب نمی شه ، پرشین انیبلر من هم مثل اینکه خرابه ،کسی لینک داره؟
اگر می شه یه فارسی ساز آبرو مند معرفی کنید، برای 2003
ممنون
مهمترین تغییری که فارسی سازها اعمال میکنند همان "راست نویس" هست.
Estaco که میاد هم فارسی و هم انگلیسی را راست نویس میکنه و مشکلات خاص خودشو داره.
شهاب هم که 3MB از رم را اشغال میکنه و کیبوردش هم مشکلات خودشو داره که فقط به درد دیکشنری خودش میخوره. اما انصافاً دیکشنری کاملی داره.
اما من از Arabizer مخصوصاً ورژن 2 اون مشکل خاصی ندیدم. فقط مشکل اینجا بود که وقتی Arabizer نصب باشه، برنامه های softmaker یعنی textmaker و planmaker کار نمیکنه و دستگاه هم قاط میزنه و دلیلش فقط همان سیستم راست نویس هست. چون وقتی Arabizar را unable میکنیم، این برنامه ها کار میکنه.
اما هر کاری کنیم، به راه حل معروف من یعنی "hard reset"

میرسیم. چون اگر یک فارسی ساز نصب کنید، با uninstall هم راست نویسش نمیره.
پس پیشنهاد من اینه:
شما 2 تا backup از دستگاه خودتان داشته باشید.
یکیشو وقتی هر چی میخواهید روی دستگاهتون نصب کردید و قبل از نصب فارسی ساز بگیرید و بعدیشو بعد از نصب فارسی ساز.
حالا هر وقت با فارسی ساز مشکل پیدا کردید، یک Hard reset ناقابل انجام بدید و backup بدون فارسی ساز را restore کنید.
من همین کار را کردم و اینقدر مثل شما اعصاب خودمو سر فارسی ساز داغون نمیکنم.
ضمناً hard reset درمان روح و جسم دستگاه شماست. هر چند وقت، یک hard reset میتونه دستگاه شمارا جوان کنه و با این کار، دستگاه شما هم دعاتون میکنه.
:blush: