• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

_nima

Guest
لایک‌ها
0
آقا حسین بازم که غلت داری:lol: بکم؟؟؟؟
موفق و پیروز باشید:happy:

بورو جلو ایمان من پشتتم;);) نه جدا از شوخی ما همه پشتتیم و تمام تلاش بچه ها توی این ترد اینه که به هم کمک کنن نه اینکه سر همو به باد بدن برادر.
موفق و پیروز باشید:happy:

هیراد جان خسته نباشی. تو اگه بیل زنی زمین خودت رو بیل بزن دیگه برادر!!!
(خسته نباشی اینقدر برنامه میریزی تو فروم. خدائیش نبودی چی میشد. من که کلی از برنامه های خوبت استفاده کردم. البته سایرین هم مستفیذ شدن)

18
غلط - غلط - غلط - غلط - غلط - غلط - غلط - غلط - غلط
برو -برو -برو -برو -برو -برو -برو -برو -برو -برو -برو -برو

اخه من بوشهر هستم حالا چي كار كنم؟ من كه نمي تونم بفرستم گارانتي چون هم بازش كردم هم اصلا نمي دونم گارنتي داشته يا نه
حاجی امتحانای حوزه که تموم بشه برات اگه شد میگیرم و با اون CDـه میفرستم. ایشالا داداش مویو حالش خوب بشه. شاید ترسیده!

حسین جان؛ شده تاحالا موقع تایپ یه بار به مانیتورت نگاه کنی ببینی چی نوشتی؟!
تآئید میشه 450 درصد!
هر دفعه پستاش(ت) رو میخونم 45 دقیقه اینترنتم هدر میره. البته جدیدا dc میکنم بعد میخونم. (من دی اس ال ندارم بابا، اینا شایعست!!)

تو متن من هم یه غلط گذاشتم، هر کی پیدا کنه جایزه ی ارزنده ای خواهد داشت . (در حد سوالهای کنکور امسال) - این تیریپ یه غلط واسه اینه که اگه غلط داشت مثل این معلمها بگم از عمد گذاشته بودم!-

_nima

Guest
لایک‌ها
0
سلام
من میخواستم i-mate jam بخرم چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید
1- آخرین قیمتش چنده
2-اگه مثلا زمین بخوره و ال سی دی او بشکنه کجا تعمیر میکنند
3-چجوری میتونم windows mobile 5.0 را روش نصب کنم آخه هر چی تو فروم گشتم پیدا نکردم
4-چجوری فارسیش کنم
5-من شنیدم که میشه از شیار اس دی با اون به wifi وصل شده درسته و چجوری
6-wifi در کجاها قابل استفاده است و هزینش چجوریه
7-i-mate برای کدوم کشور است و چجوری تشخیص بدیم اصل یا نه
8-چجوری تشخیص بدیم باطریش اصل یا نه

:D:D:D:D:Dخیلی خیلی ممنون

ماشالله به حافظه... از دسامبر 2005 تا الان یوزر پستون یادتون مونده!!؟؟؟!؟!؟!
به نظر من میخای (هیراد گیر نده ) -می خوای- پول بدی یه چیز خوب بگیر. این رو بگیری صاحب اول و آخرش خودتی. فروشش سخته. یه کم پول بذار یه چیز بهتر بگیر که همه چی با خودش داشته باشه. اگه gps دار بگیری که خیلی بهتره...
موفق باشی

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یک سوال داشتم
مدتیه که وقتی موبایل رو به کامپیوتر نصب میکنم توی اکتیو سینک یا بعنوان مهمان شناخته میشم یا
اسم گوشی رو مینویسه ولی توی اون مربع سفید پایین هیچی نیست نه اون سرشاخه و آیتم های سینک شونده
تمام ارتباطات توی گوشی و پی سی رو هم پاک ردم. دوباره همن اکتیو سینک رو برداشتم و گذاشتم ولی فایده ای نداره !
حالا اصلا هم نمیدونم ایراد از کجاست. که برم گوشی رو ریست کنم یا پی سی رو ؟
خودم احساس میکنم یک ایرادی توی اکتیو سینک گوشی هست چون وقتی میرم توش اون صفحه همیشگی نمیاد و ایراد میگیره
توی com manager هم فقط wi fi settings هست و activesync settings که همیشه بود دیگه نیست. راستی ممکنه مشکل از این com manager خاکستری جدید که نصب کردم باشه ؟

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره این g500 سخت جون رو هم داغونش کردم :(
داشتم با pocket mechanic 2.45 کار میکردم، تو قسمت ScanDisk ازم پرسید که اول به حالت SafeMode بره تا بعد اسکن کنه. OK رو که زدم reset شد. ولی بعدش تو صفحه اول Windows Mobile می مونه! دیگه ریست هم فایده نداره: باز همونجا گیر میکنه.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟​

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينقدر غصه نخور واست پيدا كردم 3 شنبه كه واسم بفرسته همراه گوشي 5 شنبه فكر كنم برسه دستم ... برام زنگ بزن هر وقت پست رو خوندي:blush:

دستت درد نكنه مهرداد جان

خيلي گلي

از اونجايي كه الان داريم با هم چت مي كنيم و شما به من خيلي لطف داري پس سخن رو كوتا مي كنم

فقط مي گم ممنون مهرداد جان
راستي سلام به جناب طوطي هم برسون:lol:

به سلامتي گوشيتم به زودي مياد و من شروع مي كنم به آماده خوري از برنامه هات:lol:

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حاجی امتحانای حوزه که تموم بشه برات اگه شد میگیرم و با اون CDـه میفرستم. ایشالا داداش مویو حالش خوب بشه. شاید ترسیده!

!-

من با اين آقا قهرم ولي يك نفر حرفاي منو به گوشش برسونه

اولا كه ازش تشكر كنيد

دوما بهش بگيد درست نبود لپ تاپت رو جمع كني و دوستاتو فراموش كني مگه بقيه امتحان ندارن ؟؟ ما هم امتحان داريم ولي دوستامونو فراموش نمي كنيم

ضمنا بهش بگيد كه اونم به گوشيش بگه كه داداشش شديدا مريض شده و زبونش بند اومده ضمنا امروز جك هندسفريشو كامل از ريشه در اوردم :lol: تا هم خودم راحت بشم هم جمين:wacko:

_nima

Guest
لایک‌ها
0
من با اين آقا قهرم ولي يك نفر حرفاي منو به گوشش برسونه

اولا كه ازش تشكر كنيد

دوما بهش بگيد درست نبود لپ تاپت رو جمع كني و دوستاتو فراموش كني مگه بقيه امتحان ندارن ؟؟ ما هم امتحان داريم ولي دوستامونو فراموش نمي كنيم

ضمنا بهش بگيد كه اونم به گوشيش بگه كه داداشش شديدا مريض شده و زبونش بند اومده ضمنا امروز جك هندسفريشو كامل از ريشه در اوردم :lol: تا هم خودم راحت بشم هم جمين:wacko:

:wacko::wacko: :blink:
:blush: آقا همین که با pda میام خودش کلیه به خدا، ولی چشم. اصلا به خاطر یو هم که شده دوباره سیستم رو بار میزارمش!!!
آقا ایمانی دیگه به خدا
راستی من ست کامل پیچ گوشتی 6پر رو فکر کنم بهمن اینطورا گرفتم 4500 یا شش تومن. اگه خواستی این رو هم برات بگیرم؟! بابا اونجا که باید بتونی کلی از این چیزا خودت گیر بیاری، من یه بار اومده بودم بندر عباس و قشم و گچین کلی سوغاتی از این خرت و پرت ها برا خودم خریدم!

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
سلام
آقا ببخشید اگه میشه جون من به این سوالها کامل جواب بدید آخه من کسایی که معرفی کردید رو نمیشناسم
من ممطمینم میشه windows mobile 5.0 را روش نصب کرد آخه توی یکی از فروم دیده بودم جون من تحققی کن بگو
بعدشم درباره وصل شدن wifi با شیار sd توضیح بدید
خیلی خیلی خیلی ممنون

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
بالاخره این g500 سخت جون رو هم داغونش کردم :(
داشتم با pocket mechanic 2.45 کار میکردم، تو قسمت ScanDisk ازم پرسید که اول به حالت SafeMode بره تا بعد اسکن کنه. OK رو که زدم reset شد. ولی بعدش تو صفحه اول Windows Mobile می مونه! دیگه ریست هم فایده نداره: باز همونجا گیر میکنه.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟​

آقا شما هاردريست هم ميكني درست نميشه؟
من گوشيم با شما فرق ميكنه اما از وقتي اين برنامه رو نصب كردم گوشيم تو همون صفحه ويندوز موبايل ميمونه. هاردريست هم نميشه. بردمش گارانتي. بنده خدا تاحالا چهار بار واسم رامش رو دوباره ريخته آوردم خونه باز همون مشكل واسم پيش اومده.
ايندفعه گفته بردش رو عوض ميكنه شايد درست بشه.
اين برنامه واقعا ميتونه همچين مشكلايي رو ايجاد كنه؟؟؟؟

_nima

Guest
لایک‌ها
0
سلام
من میخواستم i-mate jam بخرم چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید
1- آخرین قیمتش چنده
2-اگه مثلا زمین بخوره و ال سی دی او بشکنه کجا تعمیر میکنند
3-چجوری میتونم windows mobile 5.0 را روش نصب کنم آخه هر چی تو فروم گشتم پیدا نکردم
4-چجوری فارسیش کنم
5-من شنیدم که میشه از شیار اس دی با اون به wifi وصل شده درسته و چجوری
6-wifi در کجاها قابل استفاده است و هزینش چجوریه
7-i-mate برای کدوم کشور است و چجوری تشخیص بدیم اصل یا نه
8-چجوری تشخیص بدیم باطریش اصل یا نه

:D:D:D:D:Dخیلی خیلی ممنون

1) نمیدونم فکرکنم حول و حوش 350 این طورا باشه. جمین الان بدون مموری میگن شده 500 (تو تهران)
2) میگن فیتکو (البته بعضی ها هم ازش ناراضی هستن، میگن دبه میکنه) مال من تو این یک ساله هیچ مشکلی نداشته. ولی تو علاالدین طبقه پادینش همش تعمیرکارن
3) رامش رو باید دانلود کنی، اگه تو سایت خود کلوب آیمیت عضو بشی امکان دانلودش رو داری (ورژن اصلی) البته زیاد تغییر رام توصیه نمیکنن بچه ها. منم میخواستم wm6 بریزم. اینقدر نوشته بودن مسئولیتش با خودتونه بیخیالش شدم!
4) عربایزر باید روش نصب کنی. اگه گرفتی و خواستی نصب کنی به من pm بده یه چیز خوب بهت لینک بدم. تو پی تی هم هست. عربایزر معمولیها سرعت لود شدن کیبورد رو کم میکنن. ولی با این عربایزر هیچ تغییری نمیکنه. با کیبورد رسکو مشکل میبردش هم حل میشه
5) این رو نمیدونم. ولی در اینصورت باید مموری کارتت رو در بیاری و بذاری جیبت تا باهاش کار کنی!!! به نظر من که اصلا جالب نیست. (البته اگر زیاد ازش استفاده میکنی مثل من)
6) هر جا که access point وجود داشته باشه میشه با سرچ پیداش کرد. حالا اگر سکیور باشه، نتورک کی میخواد که باید وارد کنی. اگر روش اینترنت شیر باشه میتونی باهاش اینترنت بری.
من دی اس ال خونمون رو با یه اکسس پوینت شیر کردم. همه جای خونه میتونم با wifi هم با لپ تاپم و هم با jamin وصل بشم.
7) والا جنس های اصلیش همه توشون زده made in taiwan ولی میگن جدیدا متفرقه تر!!! هم اومده. این رو زیاد اطلاعی ندارم. میتونی بگی کسی برات سریال نامبرش رو تو clubeimate.com برات موقع خرید تست کنه و ببینه رجیستر میشه یا نه. اگه شد فکر کنم اصل باشه
8)خدائیش این رو نمیدونم. مثل هندونه سر بسته فکر کنم باشه!!!

آقا کافیه؟ جاهائیش رو که نمیدونستم رو میتونی از بقیه بچه ها بپرسی....
تو فروم خیلی چیز میز زیر خیز پیز ریخته ها.... یه کم بگردی چیزای خوبی میبابیدستندی!
اینجا رو خوب ببین

_nima

Guest
لایک‌ها
0
آقا شما هاردريست هم ميكني درست نميشه؟
من گوشيم با شما فرق ميكنه اما از وقتي اين برنامه رو نصب كردم گوشيم تو همون صفحه ويندوز موبايل ميمونه. هاردريست هم نميشه. بردمش گارانتي. بنده خدا تاحالا چهار بار واسم رامش رو دوباره ريخته آوردم خونه باز همون مشكل واسم پيش اومده.
ايندفعه گفته بردش رو عوض ميكنه شايد درست بشه.
اين برنامه واقعا ميتونه همچين مشكلايي رو ايجاد كنه؟؟؟؟

قابل توجه خواهرا و برادرای اهل تشیع که ما اهل تسنن(جمین داران مقیم پی تی) ها رو مسخره میکردین. ولی من با جمینم واقعا هیچ مشکلی ندارم و مثل آدم کار میکنه. راز طول عمر طولانیش هم اینه که برنامه الکی ملکی روش هی نصب و پاک نمیکنم. 4تا برنامه بدرد بخور (البته حدود 30-35تا) روش نصبیدم. والسلام.... آخرین هارد ریست هم مربوط میشه به زمان صفویه (حدودای وسط بهمن، اونهم تازه مشکل خیلی حادی نداشت. ویستا نصب کرده بودم، فایروال onelunch ویندوز نمیذاشت سینک بشه من فکر کردم اشکال از جمین هستش. بعد هارد ریست دیدم درست نشد، ویستا دوباره ریختم دیدم درست شد.)
جمین جمین جمین جمین!!

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:wacko::wacko: :blink:
:blush: آقا همین که با pda میام خودش کلیه به خدا، ولی چشم. اصلا به خاطر یو هم که شده دوباره سیستم رو بار میزارمش!!!
آقا ایمانی دیگه به خدا
راستی من ست کامل پیچ گوشتی 6پر رو فکر کنم بهمن اینطورا گرفتم 4500 یا شش تومن. اگه خواستی این رو هم برات بگیرم؟! بابا اونجا که باید بتونی کلی از این چیزا خودت گیر بیاری، من یه بار اومده بودم بندر عباس و قشم و گچین کلی سوغاتی از این خرت و پرت ها برا خودم خریدم![/QUOTE

نيما خيلي كلافه ام كي امتحانات تموم ميشه بابا

راستي مهرداد ميگه جك هندسفري جمين 30 تومنه بابا خيلي گرونه نيما يه قيمتي برام بگير اگه بچه ها كسي قيمت روز رو داره بهم بگه ببينم چه خاكي تو سرم كنم:wacko:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
قابل توجه خواهرا و برادرای اهل تشیع که ما اهل تسنن(جمین داران مقیم پی تی) ها رو مسخره میکردین. ولی من با جمینم واقعا هیچ مشکلی ندارم و مثل آدم کار میکنه. راز طول عمر طولانیش هم اینه که برنامه الکی ملکی روش هی نصب و پاک نمیکنم. 4تا برنامه بدرد بخور (البته حدود 30-35تا) روش نصبیدم. والسلام.... آخرین هارد ریست هم مربوط میشه به زمان صفویه (حدودای وسط بهمن، اونهم تازه مشکل خیلی حادی نداشت. ویستا نصب کرده بودم، فایروال onelunch ویندوز نمیذاشت سینک بشه من فکر کردم اشکال از جمین هستش. بعد هارد ریست دیدم درست نشد، ویستا دوباره ریختم دیدم درست شد.)
جمین جمین جمین جمین!!

موضوع اینه که دین ما یکی هست و مشگل ما در فروع نه اصول:)

من به شخصه حاضرم پشت شما نماز بخونم:)

راستی دیدم اینجا همه به نوشتن من گیر دادن بابا چیکار کنم که دیکتم ضعیف همین هست که هست اصلا میخواین چیزی ننویسم:):cool:

فرهاد من به تو چه بدی کردم که به نوشتن من گیر میدی؟؟؟؟؟؟:f34r: که بقیه هم به من گیر بدن:(:p

_nima

Guest
لایک‌ها
0
موضوع اینه که دین ما یکی هست و مشگل ما در فروع نه اصول:)

من به شخصه حاضرم پشت شما نماز بخونم:)

راستی دیدم اینجا همه به نوشتن من گیر دادن بابا چیکار کنم که دیکتم ضعیف همین هست که هست اصلا میخواین چیزی ننویسم:):cool:

فرهاد من به تو چه بدی کردم که به نوشتن من گیر میدی؟؟؟؟؟؟:f34r: که بقیه هم به من گیر بدن:(:p

نه آقا چرا ادامه ندین. اتفاقا بهره مند هم میشیم.
از گوشیم تعریف کردم. بعد از اینهمه مدت بهم حال داد. حالا اصلا بالا نمیاد. نماز بی وضو خوندن اینارو هم داره دیگه....
برنامه ی pocket tweak رو پاک که کردم. ریست کردمش دیگه بالا نمیاد. تو صفحه ای که عکس ویندوز توشه همینجوری میمونه....
راهی بجز هاردرست نداریم؟؟؟؟ سامورن منم مثل شما شدم.اواااااا دیدی خواهر چی شد؟!؟!؟!؟!

زحمت نکشین. به دستور رفیق گرامیم آقا ایمان هارد ریست رو بغل کردم. الانم ویندوزم رو نصب کردم دارم روش برنامه دوباره میریزم.
ولی بازم میگم فقط جمین!!! (سری آلترا بیاد شاید یکی بگیرم)

_nima

Guest
لایک‌ها
0
کسی تلفن فیتکو تو تهران رو نداره؟
جنس دست دو کجا میشه برا ppc گیر آورد؟

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
اقا نیما از راهنماییتون ممنون
اگه میشه اون فارسی ساز رو لینکشو اگه میشه برام بفرست خیلی ممنون میشم
واینکه من شنیدم خیلی امکانات بهش اضافه میشه با نصب wm6 or 5 مگه نصب کنی چه اشکالی پیش میاد آخه منم خیلی دلم حوش کرده نصبش کنم توروخدا اگه میدونی خراب میشه به من بگو نصب نکنم

واینکه چه هدفونی براش بخرم (به جز اونی که داره)تا بهترین کیفیت صدا رو داشته باشه
:):):):)خیلی خیلی ممنون

_nima

Guest
لایک‌ها
0
اقا نیما از راهنماییتون ممنون
اگه میشه اون فارسی ساز رو لینکشو اگه میشه برام بفرست خیلی ممنون میشم
واینکه من شنیدم خیلی امکانات بهش اضافه میشه با نصب wm6 or 5 مگه نصب کنی چه اشکالی پیش میاد آخه منم خیلی دلم حوش کرده نصبش کنم توروخدا اگه میدونی خراب میشه به من بگو نصب نکنم

واینکه چه هدفونی براش بخرم (به جز اونی که داره)تا بهترین کیفیت صدا رو داشته باشه
:):):):)خیلی خیلی ممنون

این از فارسی سازه....
بعد هم کیبورد رسکو رو بنصبید....

بقیه اش هم دوستان لطفا توضیح بدن. من الان دارم میمیرم. دم امتحانا یه هارد ریست میچسبه!!!
هدفون خودش که خیلی خوبه... فقط دو تا از این اسفنجها اگه مثل مال من نداره براش بگیری خیلی خوب میشه. بقیه دوستان هدست بلوتوث هم دارن. میتونی ازشون مطلع بشی

موفق باشی

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
آقا چه ربطي به مدل گوشي داشت؟ من برنامه پاكت مكانيك رو ميگم. ميگم اين برنامه ميتوني اينجوري كرم بريزه رو گوشي كه با تعويض رام هم درست نشه؟

_nima

Guest
لایک‌ها
0
آقا چه ربطي به مدل گوشي داشت؟ من برنامه پاكت مكانيك رو ميگم. ميگم اين برنامه ميتوني اينجوري كرم بريزه رو گوشي كه با تعويض رام هم درست نشه؟

شرمنده نمیدونستم ناراحت میشی. شوخی کردم. بیخیال...
خواستم به اطلاع برسونم اگه کسی مثل من با یاهو گو مشکل داشت، بعد از توفیق اجباری هارد ریست الان درست کار میکنه!!!
دست همگی درد نکنه

ممنون

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من هم jamin دارم و جدیدا گیر دادم به این spb mobile shell و چند تا مشکل داشتم

یکی اینکه الان دیگه spb pocket plus ندارم و برای بستن صفحه ها HTC x button رو گذاشتم که حال نمیده. نمیفهمه کجا باید ok کنه و کجا close. شما چی رو پیشنهاد میکنید ؟

دیگه اینکه به نظر من باید اون weather tab بدون اینکه sbp weather رو نصب کنیم کار کنه. چطوریش رو نمیدونم ولی خودش وقتی دیتابیس تمام شهر ها رو داره یعنی نیازی به اون یکی نداره

دیگه اینکه یک tab هم خودش داره مربوط به time که اونهم دیتابیس همه شهرها رو داره ولی شهر های ایران رو همه یکساعت عقب تر نشون میده. درحالیکه تمام قسمت های دیگه دستگاه درست نشون میدن. شما هم این مشکل رو دارید ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا