• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ilso

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان سلام . من آیمیت جم دارم . چه جوری میشه کیبورد پیش فرض رو عوض کرد ؟ الان هر کاری میخوام انجام به طور پیش فرض کیبورد عربی فعاله و هر دفعه باید برم عوضش کنم . اگر ممکنه لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم کیبرد پیش فرض رو انگلیسی کنم .

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از ilso :
دوستان سلام . من آیمیت جم دارم . چه جوری میشه کیبورد پیش فرض رو عوض کرد ؟ الان هر کاری میخوام انجام به طور پیش فرض کیبورد عربی فعاله و هر دفعه باید برم عوضش کنم . اگر ممکنه لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم کیبرد پیش فرض رو انگلیسی کنم .
تو ترد حقه های رجیستری می تونید پاسخ سئوال تون رو ببینید

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بنده یه مشکل اساسی دارم من PHONE گوشیم قطع شده ، به این معنی که کلیدهای سبز وقرمز من از کار افتاده واصلا کار نمی کنه مبایل من اصلا conect نمی شه خلاصه اصلا کار نمی کنه ،((البته PINE رو می گیره و سرویس ها را پیدا می کنه ولی آخرش هیچی.... انگا نه انگار..... )) میشه یکی به دادم برسه ..گوشی من K-JAM می باشد
ای مبایل دارها ...ای خوشتیپ ها... ای کومودور ها....ای باکلاس ها....منو ببرید.........................:blink: :D :blink: :D :blink: :D :blink: :D :blink: :D :blink: :D :blink: :D :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از exe :
سلام
بنده یه مشکل اساسی دارم من PHONE گوشیم قطع شده ، به این معنی که کلیدهای سبز وقرمز من از کار افتاده واصلا کار نمی کنه مبایل من اصلا conect نمی شه خلاصه اصلا کار نمی کنه ،((البته PINE رو می گیره و سرویس ها را پیدا می کنه ولی آخرش هیچی.... انگا نه انگار..... )) میشه یکی به دادم برسه ..گوشی من K-JAM می باشد
ای مبایل دارها ...ای خوشتیپ ها... ای کومودور ها....ای باکلاس ها....منو ببرید.........................:blink: :D :blink: :D :blink: :D :blink: :D :blink: :D :blink: :D :blink: :D :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
قربان ، بهتره بگید ، منظورتون چیه ، چه پیغامی می گیرید؟
No Service
Invalid SIM
SIM not ready
سعی کنید مشکل تون رو تا می تونید توضیح بدید ، وگرنه خیلی سخت می شه بهتون کمک کرد

amin shalchian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه،
من از وقتی که زمان Day light saving رسیده مشکل جلو افتادن ساعت pocket pc رو دارم. تو active sync هم چیزی نتونستم پیدا کنم که به ppc بفهمونه Day light saving روشنه یا خاموش.
کسی با این مشکل برخورد کرده؟ راهی چیزی میشناسید؟
خدانگهدار.

m_jahangiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
کسی با Spb Backupدر ویندوز 2003 یا 5 کار کرده ؟

وقتی بک آپ می گیری ؛ یه فایل اگزه می سازه ، می خوام بدونم اگر روی دیوایس ، خود ای پی بی نصب نباشه هم می شه با این فایل اجرایی دستگاه رو ریستور کرد؟
بله من چند بار بعد از هارد ریست کردن روی جاسجار backupرو بدون ریختن اس ÷ی بی بکاپ برگردوندم

mahdi_relax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان - گوشي من i-mate jam هستش - نرم افزار ميكروسافت پسورد رو روش نصب كردم - 5 كاراكتر بهش رمز ورودي دادم كه هر موقع گوشيم روشن ميشد اون 5 حرف رو از من مي گرفت. بعد حواسم نبود نرم افزار رو پاك كنم - حالا رمز خود گوشي 4 حرفيه - هر كار ي كه مي كنم نمي تونم وارد گوشيم بشم. لطفا كمك كني:wacko: :( د

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
No Service
Invalid SIM
SIM not ready
سعی کنید مشکل تون رو تا می تونید توضیح بدید ، وگرنه خیلی سخت می شه بهتون کمک کرد

ای نفس .... ای همه چیز دون ای......ای بامرام....
سلام خیلی ممنون که پیگیر کار منی
در مورد اون سوال, درواقع میزنه no service ولی وقتی به شماره ام زنگ می زنم گوشی هیچ پاسخی نمیده ولی پشت خط بوقش درسته انگار که گوشی درست کار می کنه ، زمانی که دکمه سبز را می زنم هیچ پاسخی نمی ده وهیچ کاری نمی کنه تازه وقتی سرویس رو سرچ می کنم تمام سرویس های ایران رو پیدا می کنه .........
کافیه؟؟..........:D

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
No Service
Invalid SIM
SIM not ready

ای نفس ..... ای همه چیز دون....ای بامرام....
سلام خیلی ممنون که پیگیر کار ما هستی
در واقع می گه PHONE گوشی آماده نیست سرویس ها را شناسایی میکنه ولی نمی تونه اون رو MACH کنه دکمه سبز را که می زنم هیچ پاسخی نمی ده خلاصه قاااات زده...تازه زمانی که به شمارم زنگ می زنم تلفن صداش درسته وباید گوشی نگ بخوره ولی هیچ پاسخی نمیده........
می خواستم ببینم مثل sonyericson میشه master reset کردش یعنی کاری کرد که نرم افزار گوشی به حالت اول برگرده...........
خوب بید.......................:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از exe :
ای نفس .... ای همه چیز دون ای......ای بامرام....
سلام خیلی ممنون که پیگیر کار منی
در مورد اون سوال, درواقع میزنه no service ولی وقتی به شماره ام زنگ می زنم گوشی هیچ پاسخی نمیده ولی پشت خط بوقش درسته انگار که گوشی درست کار می کنه ، زمانی که دکمه سبز را می زنم هیچ پاسخی نمی ده وهیچ کاری نمی کنه تازه وقتی سرویس رو سرچ می کنم تمام سرویس های ایران رو پیدا می کنه .........
کافیه؟؟..........:D
والاه ، باید بگم که از دو حال خارج نیست ، یا به درد اخیر من دچار شدید(به قول مخابرات ، سیم کارت تون نیم سوز شده) یا اینکه یه نرم افزار دستگاه تون ممانعت می کنه از کار کرد سالم تلفون
در حالت اول ، سیم کارت شما در دستگاه های دیگه جواب می ده ولی در این پی دی ای های حساس نه
در حالت دوم ، شما می تونید هارد ریست کنی ، اما هرچی داری پاک می شه ها، اگر می خوای نگهشون داری ، با یه برنامه ازشون بک آپ بگیر ، بعد کلید سافت ریست و پاور دستگاه تو باهم برای 3 ثانیه نگه دار

موفق باشی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از amin shalchian :
سلام به همه،
من از وقتی که زمان Day light saving رسیده مشکل جلو افتادن ساعت pocket pc رو دارم. تو active sync هم چیزی نتونستم پیدا کنم که به ppc بفهمونه Day light saving روشنه یا خاموش.
کسی با این مشکل برخورد کرده؟ راهی چیزی میشناسید؟
خدانگهدار.
در نسخه های مختلف اکتیو سینک در جاهای متفاوتی هست .ولی در همه در options
بگردید
مثلا نسخه 4.1
شما باید در همون صفحه اول تیک رو بردارید

tamoochin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
کسی با Spb Backupدر ویندوز 2003 یا 5 کار کرده ؟

وقتی بک آپ می گیری ؛ یه فایل اگزه می سازه ، می خوام بدونم اگر روی دیوایس ، خود ای پی بی نصب نباشه هم می شه با این فایل اجرایی دستگاه رو ریستور کرد؟
فقط من یک کلمه در مورد این ورژن جدید sprite backup می تونم بگم: شاهکار
واقعا که عالیه امکان نداره که مشکلی پیدا کنه من که چند بار به spb backup اطمینان کردم مجبور شدم بعد از نصب backup هارد رست کنم.پیشنهاد می کنم ورژن جدید spritebackup رو امتحان کنید من دارم ولی چند مگه فعلا شرمنده ام چون فردا عمل جراحی دارم اگه عمری بود براتون upload می کنم.;)

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید جناب MMS نمی دونم چرا حواسم پرته! من منظورم آقای زارعی بود.
جناب MMS این برنامه برای اور کلاک یا آندر کلاک کردن CPU کاربرد دارد.البته کارهای دیگری هم میکند.

فقط جناب دانی و کسانی که مشکل مشابه دارند. این را دانلود کنند نسخه بتا 3.17 :
کد:
http://www.antontomov.com/cl/click.php?id=69
فقط می خواستم در مورد برنامه این مطلب رو بگم که: باید اول سرعتهای مختلف را انتخاب کرده و برنامه با آنها تست انجام بدهد در صورت موفقیت تست، آن را به Favorites اضافه کرده و به راحتی از برنامه استفاده می کنیدو آن سرعت را انتخاب می کنید.
جناب دانی اگر درست کار نکرد بگویید تا بگم چه کار کنید. در اون صورت مجبورید دستی سرعت اضافه کنید و امتحان کنید :(

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
فقط من یک کلمه در مورد این ورژن جدید sprite backup می تونم بگم: شاهکار
واقعا که عالیه امکان نداره که مشکلی پیدا کنه من که چند بار به spb backup اطمینان کردم مجبور شدم بعد از نصب backup هارد رست کنم.پیشنهاد می کنم ورژن جدید spritebackup رو امتحان کنید من دارم ولی چند مگه فعلا شرمنده ام چون فردا عمل جراحی دارم اگه عمری بود براتون upload می کنم.;)

ان شاء ا.. به سلامتی و به خوبی عمل جراحی انجام بشه و با سلامتی کامل برگردید.

راستی من شنیدم نسخه جدید فقط به درد WM5 می خوره و برای WM2003 باید از نسخه قبلی استفاده کرد درسته؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از mahdi_relax :
دوستان - گوشي من i-mate jam هستش - نرم افزار ميكروسافت پسورد رو روش نصب كردم - 5 كاراكتر بهش رمز ورودي دادم كه هر موقع گوشيم روشن ميشد اون 5 حرف رو از من مي گرفت. بعد حواسم نبود نرم افزار رو پاك كنم - حالا رمز خود گوشي 4 حرفيه - هر كار ي كه مي كنم نمي تونم وارد گوشيم بشم. لطفا كمك كني:wacko: :( د

از نظر من با اين مشكلات نميشه راه حل عاقلانه را انتخاب كرد.
راه حلش اينه كه يك hard reset ناقابل انجام بديد. :(

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi_relax :
آقا من میگم یه کاری کن! اگه تونسی! اگه تونسی! با active وصل شو برو تو شاخه windows بدش start up پیداش کن و پاکش کن! حالا نمیدونم میزاره وصل شی یا نه در هر صورت اگه نشد همون hard reset !!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Axim :
ان شاء ا.. به سلامتی و به خوبی عمل جراحی انجام بشه و با سلامتی کامل برگردید.

راستی من شنیدم نسخه جدید فقط به درد WM5 می خوره و برای WM2003 باید از نسخه قبلی استفاده کرد درسته؟
منم امیدوارم که به خوبی از اتاق عمل بیرون بیای.حالا حس پزشک بازی هم گل کرده ، امیدوارم خیلی زود برگردی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من یه چند تا سئوال کنم:

.اول اینکه این فونت ها، اون طور هم که دلا گفت پاک نشدن به راحتی ، و کلی مصیبت به من دادن.می خوام بدونم که از اساتید ، کسی می دونه که یه برنامه فارسی ساز ، دقیقاً چه چیز هایی به دستگاه اضافه می کنه؟
کی بورد رو اورلود گفت ، فونت ها رو هم خودم حدس زدم ، پس دیگه چی اضافه می شه

.از اساتید دبلیو ام 5 باز ، کمک کنید ، داره آبروم می ره ، فونت فارسی برای دستگاه اتم می خوام ؛ نه برای تایپ ، فقط می خوام یه دیکشنری انگلیسی به فارسی داشته باشه

.هیچ راهی وجود نداره که بشه این برنامه تقویم فارسی جناب هان رو بدون اربایزر اجرا کرد، این اربایزر ظاهرا به ای میت جم نبودن دستگاه من حساسه و نصب نمی شه ، پرشین انیبلر من هم مثل اینکه خرابه ،کسی لینک داره؟
اگر می شه یه فارسی ساز آبرو مند معرفی کنید، برای 2003

ممنون

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
والاه ، باید بگم که از دو حال خارج نیست ، یا به درد اخیر من دچار شدید(به قول مخابرات ، سیم کارت تون نیم سوز شده) یا اینکه یه نرم افزار دستگاه تون ممانعت می کنه از کار کرد سالم تلفون
در حالت اول ، سیم کارت شما در دستگاه های دیگه جواب می ده ولی در این پی دی ای های حساس نه
در حالت دوم ، شما می تونید هارد ریست کنی ، اما هرچی داری پاک می شه ها، اگر می خوای نگهشون داری ، با یه برنامه ازشون بک آپ بگیر ، بعد کلید سافت ریست و پاور دستگاه تو باهم برای 3 ثانیه نگه دار

موفق باشی

سلام خیلی ممنون که به یاد ما هستی
من نتونستم هارد ریست کنم
1-موبایل باید روشن باشه؟یا خاموش؟
2-کلید ها که گفتی مال K-JAM هست یا نه؟
خیلی ممنون
:D

mahdi_relax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكل قبلي به سلامتي حل شد. از طريق نرم افزار Sync 4 رفتم تو گوشي و نرم افزار قبلي رو كه پاك كرده بودم رو نصب كردم - گوشيم با همون نرم افزار اومد بالا. بعد رمزش رو 4 حرفي كردم و دوباره نرم افزار رو پاك كردم - درست شد.

حالا اين يكي كه ديگه شرمنده آقايان هستيم خيلي :(
:blink:

نرم افزار xpshutdown رو نصب كردم - بعد از يك ساعت رفتم روش و روي reset كليك كردم - گوشيم ديگه نيومد بالا - بعد از آرم گوشي صفحه سفيد مي مونه و هيچ كاري نميشه كرد - در ضمن به كامپيوتر هم وصل نميشه :wacko:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا