راهی نداره. اون شماره ها رو از دست دادی.
خیلی ممنون. لااقل این آب پاکی که رو دستمون ریختی تو این اول تابستونی یه کم خنکمون کرد که دیگه نرم زور بزنم و هی این ور و اون ور برم.
ممنون
راهی نداره. اون شماره ها رو از دست دادی.
semorana جان؛ سه تا راه هست برای در آوردن اون فایل cab !
روش اول: بعضی از فایل های exe رو می شه right click کرد و با winrar اکسترکتشون کرد. اون هایی که اکسترکت می شن بعضی هاشون فایل cab بین محتویاتشون هست (البته نه به صورت data1.cab و data2.cab) ، بعضی ها هم نه، که باید بریم سراغ روش دوم.
روش دوم: بدون اینکه PPC رو نصب کنیم به PC ، برنامه رو اجرا می کنیم و می زاریم که نصب شه.
بعد باید بری فولدر Local Drive:\Program Files\Microsoft ActiveSync و جدیدترین فولدری که درست شده رو چک کنی. اکثر موقع ها یه فولدر جدید اونجا درست می شه که فایل cab مورد نظرمون داخلش قرار داره!
البته بعضی موقع هام این فولدر جدید در مسیر Local Drive:\Program Files ایجاد می شه.
روش سوم: اگه به دو روش بالا نشد که اون فایل cab بخت برگشته رو گیر بندازیم، PPC رو وصل می کنیم به PC ، و می زاریم که فایل مورد نظر منتقل شه به PPC . بعد ازمون می پرسه که کجا نصب شه فایل. قبل ازینکه بهش بگیم (در واقع cancel ش کنیم!!) ، با رسکو اکسپلورر می ریم به مسیر Windows\AppMgr ، جدیدترین فولدری که ایجاد شده رو واردش می شیم و فایل cab رو منتقل می کنیم روی storage card
g0t it ؟![]()
سلام به همه اساتید و عزیزان:
من تازه imate JASJAM گرفتم مشکلی که دارم اینه که بعضی وقتا دکمه های keyboard کار نمی کنه ولی یکم که با گوشی ور میرم کار میکنه,یا بعضی وقتا که تماس دارم دکمه answer کار نمی کنه ولی اکثر مواقع کار میکنه,یا دکمه slider بغل گوشی هم همین داستان ها رو داره ,نظرتون چیه؟به نظر مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟خودم فکر میکنم مشکل نرم افزاریه...گوشی گارانتی داره ولی من تهران نیستم می خوام بدونم اکه واقعا مشکل سخت افزاریه که بیام تهران اگه نه که هیچ!
جمین من هم تا حالا 2 بار اینجوری شده. یه بار تازه هارد ریست کرده بودمش از همون اول اینطوری بودش که با یه هارد ریست دیگه درست شدش.
بار دوم هم خود برنامه هایی که باز بودن باعث قاطی کردنش شده بود و نمیدونم کدوم برنامه رو uninstall کردم درست شدش.
اقایون برنامه ای هست که وقتی میخواین با طرف مقابل صحبت کنید 1 نوع فیلتر روی صدای شما بذاره تا شناخته نشین مثلا صدای پسر رو به دختر تبدیل کنه؟ اگه باشه که زندگی شبیه اینمیشه البته تو قسمت نرم افزار هم اینو گفتم ولی کسی محلمون نذاشت:f34r:
چاکرم مجتبی جان!! مطمئنی پیریه؟ من می گم نشونه های عاشقیه :happy:
به نظر من وارد کننده های کت و کلفت کشور یه خورده ای دارن به PPC ها کم لطفی می کنن. وگرنه می گم الان مثلاً P990i رو نگاه کنید، قیمت خارجش 370 دلاره (بدون شیپینگ) و قیمت ایرانش (سریال اصلی) 375 تومن!!![]()
در کل امیدوارم با اومدن Kaiser و Ultimate ها، یه مقدار این کم لطفی ها کمتر بشه!![]()
اطاعت می شهپست توپی هست ، ببرش بی زحمت توی کامپلیت برای استفاده آیندگان
به نظر اشکال نرم افزاریه، از i-mate هم بعید نیست رام هاش پر باگ باشه!! ؛ بهترین کار آپگرید به WM6 هست، ولی گارانتیتون از بین می ره احتمالاً ... هارد ریست کردید تا حالا؟ اگه نه یه بار بکنید، و قبل ازینکه Customization رو شروع کنه سافت ریست کنید، اگه مشکل حل نشد آخرین رام جسجم رو از ftp کلاب آیمیت دانلود کنید و بریزید، اگه بازم مشکل حل نشد باید بفرستید گارانتی...سلام به همه اساتید و عزیزان:
من تازه imate JASJAM گرفتم مشکلی که دارم اینه که بعضی وقتا دکمه های keyboard کار نمی کنه ولی یکم که با گوشی ور میرم کار میکنه,یا بعضی وقتا که تماس دارم دکمه answer کار نمی کنه ولی اکثر مواقع کار میکنه,یا دکمه slider بغل گوشی هم همین داستان ها رو داره ,نظرتون چیه؟به نظر مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟خودم فکر میکنم مشکل نرم افزاریه...گوشی گارانتی داره ولی من تهران نیستم می خوام بدونم اکه واقعا مشکل سخت افزاریه که بیام تهران اگه نه که هیچ!
صدا رو تا ته بلند می کنید؟ اگه آره، طبیعیه!! :blush:سلام دوستان:
مشكلي كه من دارم اينه كه وقتي jasjam رو مي زارم روي loud speaker و خصوصا موقعي كه volume زياد كيفيت افت داره و خش خش مي كنه, مي خوام لطفا راهنمايم كنين كه اين طبيعت jasjam يا speaker من ايراد داره؟
thanx.
1.ایشالادعا کن قیمت P1 هم اینطوری باشه:wacko:
چاکر داش فرهاد گل،کارت درسته دیگه جواب پی ام را نمیدی،کارت راه افتاد حالا؟:blush:
سلام
سریال نامبر برنامه ی concise oxford thesaurus رو نداره؟
ورژن 5.10 هستش. مال mobilesystems هستش.
خودش رونصب میکنیم تریال 30 روزه هستش. تو فورم سرچ کردم نیافتیدم.
سلام.من از وقتی که extended ROM گوشیمو unlock کردم یه مشکلی پیش اومده:
تو قسمت camera>setting>tools>option>General>save to فقط 2 تا گزینه دارم، main memory و Extended_ROM2!!!دیگه خبری از storage card نیستیعنی نمیتونم عکس یا فیلمی که با گوشیم میگیرم تو مموری کارت save کنم.
کسی علتش میدونه؟
ممنون,ولی من بیشتر منظورم موقع play موزیک, توی volume کم هم خش خش داره ولی خب اگه تا اخر ولوم زیاد کنم بیشتر می شه!اطاعت می شه![]()
به نظر اشکال نرم افزاریه، از i-mate هم بعید نیست رام هاش پر باگ باشه!! ؛ بهترین کار آپگرید به WM6 هست، ولی گارانتیتون از بین می ره احتمالاً ... هارد ریست کردید تا حالا؟ اگه نه یه بار بکنید، و قبل ازینکه Customization رو شروع کنه سافت ریست کنید، اگه مشکل حل نشد آخرین رام جسجم رو از ftp کلاب آیمیت دانلود کنید و بریزید، اگه بازم مشکل حل نشد باید بفرستید گارانتی...
آها درضمن ؛ توی Start-->Settings-->Input-->Word Completion ، تیک Suggest words when entering text رو بردارید ببینید تغییری حاصل می شه ؟
صدا رو تا ته بلند می کنید؟ اگه آره، طبیعیه!! :blush:
هرچند, از کی تاحالا ارتباطات سیار صدای با کیفیت می ده دست مردم!؟
1.ایشالا
2. من کجا pm 'ارو جواب ندادمکاره هنوز راه نیفتاده ، دنبالش نرفتم آخه![]()
![]()
سلام
من یک i-teq X-Bond دارم و وقتی که دارم با بلوتوث چیزی دریافت میکنم اگه حجم فایل در حال دریافت
زیاد باشه دریافتش نمی کنه چون حجم رامش کمه و فایلو میخاد روی رام ذخیره کنه .
راهی یا نرم افزاری هست که آدرس ذخیره بلوتوث رو از روی رام به روی مموری کارت عوض کرد ؟