• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Storage Card Kingston 4GB Benchmark

attachment.php

فایل های ضمیمه

• Benchmark.png
    Benchmark.png
    11.8 KB · نمایش ها: 40

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
يه سوال ديگه خيلي جاها تو فروم هاي خارجي ديدم كه Qtek S200 رو سرعت سيپيوش رو به 247 mhz رسوندن چه شكلي؟

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
يه سوال براي گرفتن بكاپ از ويندوز اورژينال رو گوشي چي و چه كار بايد بكنم

بکاپ را فقط از اطلاعاتتون و برنامه هایی که نصب کردید میتونید بگیرید و با نرم افزار Spb Backup

فایل های ضمیمه

• SpbBackup.zip
    485.2 KB · نمایش ها: 5

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون بابت اتچمنت تون اما از رام چتور ميتونم بكاپ بگيرم

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

چه نیازی به بکاپ گرفتن از رام هست؟
میتونی اون رام را دوباره نصب کنی و بکاپی که از اطلاعاتت گرفتی را بریزی روش.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

دستگاهتون احتمالاً CID Unlocked نیست، به همین خاطر نمی تونید. اگه CID Unlocked بود ( imei-check.co.uk با 40 یورو این کارو انجام می ده) ، با استفاده از روش زیر می تونستید رام رو دامپ کنید روی اس دی.

http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Prophet_Rom_Dump

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دستگاهتون احتمالاً CID Unlocked نیست، به همین خاطر نمی تونید. اگه CID Unlocked بود ( imei-check.co.uk با 40 یورو این کارو انجام می ده) ، با استفاده از روش زیر می تونستید رام رو دامپ کنید روی اس دی.

منم همین مشکل را دارم. یه رام qtek ورژن بالا ریختم رو جمین و دیگه نمیتونم به رام اصلی برش گردونم. نمیشه CID را Unlock کرد؟ موقع ریختن رام اصلیش میگه Only For Upgrade.

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه imate jam دارم,متاسفانه الان دو روز یهو برا خودش soft reset میشه,حتی hard reset هم کردمش ولی درست نشد:(:(:(
کجاست یاری کننده ای که مرا یاری دهد؟

هامی جان
من مشکلم این بود که کارت مموریم هر 24 ساعت یه بار غیب میشد که باید دستی ریستارتش میکردم تا دوباره پیداش شه.مشکلمو که مطرح کردم یه چندتا دستکاری رجیستری پیشنهاد دادن. حالا که اونها رو انجام دادم کارتم غیب نمیشه عوضش مثل مال تو خود بخود ریستارت میشه. در اینمورد من فرممهای خارجی رو که میگشتم متوجه شدم که این ایرادیه که 60-70 درصد دارندگان ایمیت و دوپود دارن و قرار شده کارخونه سازنده تا چند ماهه دیگه رامشو اپدیت کنه تا این دوتا مشکل SD dissapearing و Self-restart حل بشه. من راه حلهایی برای دستکاری رجیستری میدونم ولی پیشنهاد میکنم فعلا بسوزی و بسازی چون اگه دستکاریش کنی ایدفعه هر 24 ساعت مموری کارتت ناپدید میشه و باید دستی ریسارت کنی.اقلا الان اتوماتیک ریستارت میشه و اعصاب خردکنیش کمتره.:lol:
بازهم کمکی خواستی در خدمتیم.

mr.hami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هامی جان
من مشکلم این بود که کارت مموریم هر 24 ساعت یه بار غیب میشد که باید دستی ریستارتش میکردم تا دوباره پیداش شه.مشکلمو که مطرح کردم یه چندتا دستکاری رجیستری پیشنهاد دادن. حالا که اونها رو انجام دادم کارتم غیب نمیشه عوضش مثل مال تو خود بخود ریستارت میشه. در اینمورد من فرممهای خارجی رو که میگشتم متوجه شدم که این ایرادیه که 60-70 درصد دارندگان ایمیت و دوپود دارن و قرار شده کارخونه سازنده تا چند ماهه دیگه رامشو اپدیت کنه تا این دوتا مشکل SD dissapearing و Self-restart حل بشه. من راه حلهایی برای دستکاری رجیستری میدونم ولی پیشنهاد میکنم فعلا بسوزی و بسازی چون اگه دستکاریش کنی ایدفعه هر 24 ساعت مموری کارتت ناپدید میشه و باید دستی ریسارت کنی.اقلا الان اتوماتیک ریستارت میشه و اعصاب خردکنیش کمتره.:lol:
بازهم کمکی خواستی در خدمتیم.

لطف داری,دستتم درد نکنه حداقل از نگرانی رهانوندیم!! :p:p

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
من برنامه Pocket player رو روی گوشیم نصب کردم (گوشیم جمین هست)، بعد از اون نه دیگه نمی تونم یه MP3 رو به عنوان زنگ گوشی قرار بدم، و اگر هم که Unistall کنم اصلا فایل های Mp3 رو دیگه با همون برنامه مدیا پلیر هم باز نمی کنه. :(

ممنون میشم اگه راهنمایی کنین که چطور هم میتونم پلیر رو داشته باشم و هم یه MP3 رو زنگ موبایلم بذارم؟

hamedana

Registered User
لایک‌ها
0

خوب من ميخوام يه بكاب از رام اصليم داشته باشم

كي ميتونه من واسه آپگريد كردن تو پي ام راهنمايي كنه

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بالاخره منم يه پله اومدم بالا تر!
HTC Blue Angel (i-mate PDA2k) خودمو از wm2003se، کردمش wm5.
خيلی خوب داره کار ميکنه و به جز چند تا مشکل کوچيک، بقيش عاليه! اگه ميدونستم به اين خوبی کار ميکنه، خيلی زودتر از اينا اين کار رو ميکردم.
در هر حال من هنوز با بعضی چيز های wm5 آشنا نيستم.
يه چيز جالب! ميخواستم Hard Reset کنم، ولی به روش قبلی (Power Off + Reset) نشد که نشد! من فکر ميکردم اين يجور تنظيم سخت افزاری باشه از قبل... در هر حال من هر چی ترکيب که به ذهنم ميرسيد از دکمه ها رو امتحان کردم! نشد!!
به نظرتون اين چجوری Hard reset ميشه؟! شايد لازم باشه بگم که از ROM اي که Helmi برای Blue Angel ها درست کرده استفاده کردم. (آخرين ورژن اش).
فعلاً باطری رو در اوردم تا باطری backup اش تموم شه، به زور Hard Reset شه. ولی اين که نشد راهش آخه!!

_nima

Guest
لایک‌ها
0
خيلی خوب داره کار ميکنه و به جز چند تا مشکل کوچيک، بقيش عاليه! اگه ميدونستم به اين خوبی کار ميکنه، خيلی زودتر از اينا اين کار رو ميکردم.
يه چيز جالب! ميخواستم Hard Reset کنم، ولی به روش قبلی (Power Off + Reset) نشد که نشد! من فکر ميکردم اين يجور تنظيم سخت افزاری باشه از قبل... در هر حال من هر چی ترکيب که به ذهنم ميرسيد از دکمه ها رو امتحان کردم! نشد!!
به نظرتون اين چجوری Hard reset ميشه؟! شايد لازم باشه بگم که از ROM اي که Helmi برای Blue Angel ها درست کرده استفاده کردم. (آخرين ورژن اش).
فعلاً باطری رو در اوردم تا باطری backup اش تموم شه، به زور Hard Reset شه. ولی اين که نشد راهش آخه!!

مبارکه حاجی. ایشالا دست بچه هارو بیشتر بگیری:cool:

تو منوهاش داره!!!!
start>setting>system> clear storage.... این کل راک رو پاک میکنه و از اول میریزه..
با نگه داشتن دکمه ی دوربین و کامینیکیشن منیجر و روشن کردن هم شاید مال شما هم بشه!

راستی یه چیز جدید پیدا کردم. کسی میدونه این چیه؟ موقع روشن کردن دستگاه(وقتی کامل خاموش باشه) وبا نگه داشتن همزمان دکمه دوربین یه چیزایی رنگی پنگی نشون میده. اینها چه بیدن؟!؟! دوتاش از همون عددهایی هستن که موقع بوت شدن نشون میده

mr.hami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

:specool::specool:من خیلی دنبالش بودم که این کارو بکنم,میشه روش کار! رو بگی؟ (جمله بندی از این بهتر به ذهنم نرسید!:wacko:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با سلام.
من برنامه Pocket player رو روی گوشیم نصب کردم (گوشیم جمین هست)، بعد از اون نه دیگه نمی تونم یه MP3 رو به عنوان زنگ گوشی قرار بدم، و اگر هم که Unistall کنم اصلا فایل های Mp3 رو دیگه با همون برنامه مدیا پلیر هم باز نمی کنه. :(

ممنون میشم اگه راهنمایی کنین که چطور هم میتونم پلیر رو داشته باشم و هم یه MP3 رو زنگ موبایلم بذارم؟

سلام
عرض کنم که احتمالا" برنامه پاکت پلیر تمام ام پی تری های گشیتون رو به خودش اختصا ص داده،تا فقط با پاکت پلیر باز بشه،شما به قسمت ستینگ برنامه پاکت پلیر برید(ببخشی که دقیق نمی گم،چون تا به حال این برنامه رو نصب نکردم)احتمالا" باید یه قسمتی پیدا کنید که در اون فرمتهای صوتی که صرفا" با این برنامه باید اجرا بشه،مارک یا های لایت شده،اگر mp3 هم مارک شده بود،اون رو آنمارک کنید،
انشاله که جواب ده،
موفق باشید.

xxl2005

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
یک سوال داشتم این CID Unlock دقیقا چکار میکنه ( حدودی میدونم دقیق میخوام ) ؟
چطور میشه رام یک پی پی سی رو CID Unlock کرد ؟
ابزار لازم برای این کار رو از کجا میشه گیر آورد ؟
ابزار لازم برای Dump کردن روی SD رو از کجا میشه گیر آورد ؟
آیا ریسک هم داره یا اینکه 100% جواب میده ؟
کسی CID Unlock و ِDump برای Hyundai A200 رو داره که کار کنه و جواب بده ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یک سوال داشتم این CID Unlock دقیقا چکار میکنه ( حدودی میدونم دقیق میخوام ) ؟
چطور میشه رام یک پی پی سی رو CID Unlock کرد ؟
ابزار لازم برای این کار رو از کجا میشه گیر آورد ؟
ابزار لازم برای Dump کردن روی SD رو از کجا میشه گیر آورد ؟
آیا ریسک هم داره یا اینکه 100% جواب میده ؟
کسی CID Unlock و ِDump برای Hyundai A200 رو داره که کار کنه و جواب بده ؟

سرچ کنید ، فرهاد با یکی دوتا از بچه ها قشنگ قضیه رو باز کردن همین طور برنامه های لازم رو معرفی کردن:)

موفق باشید:)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا