- نوشتهها
- 332
- لایکها
- 0
لطفاً اين برنامه رو دانلود کنين و باهاش benchmark بگيرين. (SPB Benchmark)
يه سوال براي گرفتن بكاپ از ويندوز اورژينال رو گوشي چي و چه كار بايد بكنم
يه سوال ديگه خيلي جاها تو فروم هاي خارجي ديدم كه Qtek S200 رو سرعت سيپيوش رو به 247 mhz رسوندن چه شكلي؟
ممنون بابت اتچمنت تون اما از رام چتور ميتونم بكاپ بگيرم
ممنون بابت اتچمنت تون اما از رام چتور ميتونم بكاپ بگيرم
دستگاهتون احتمالاً CID Unlocked نیست، به همین خاطر نمی تونید. اگه CID Unlocked بود ( imei-check.co.uk با 40 یورو این کارو انجام می ده) ، با استفاده از روش زیر می تونستید رام رو دامپ کنید روی اس دی.
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Prophet_Rom_Dump
من یه imate jam دارم,متاسفانه الان دو روز یهو برا خودش soft reset میشه,حتی hard reset هم کردمش ولی درست نشد
کجاست یاری کننده ای که مرا یاری دهد؟
هامی جان
من مشکلم این بود که کارت مموریم هر 24 ساعت یه بار غیب میشد که باید دستی ریستارتش میکردم تا دوباره پیداش شه.مشکلمو که مطرح کردم یه چندتا دستکاری رجیستری پیشنهاد دادن. حالا که اونها رو انجام دادم کارتم غیب نمیشه عوضش مثل مال تو خود بخود ریستارت میشه. در اینمورد من فرممهای خارجی رو که میگشتم متوجه شدم که این ایرادیه که 60-70 درصد دارندگان ایمیت و دوپود دارن و قرار شده کارخونه سازنده تا چند ماهه دیگه رامشو اپدیت کنه تا این دوتا مشکل SD dissapearing و Self-restart حل بشه. من راه حلهایی برای دستکاری رجیستری میدونم ولی پیشنهاد میکنم فعلا بسوزی و بسازی چون اگه دستکاریش کنی ایدفعه هر 24 ساعت مموری کارتت ناپدید میشه و باید دستی ریسارت کنی.اقلا الان اتوماتیک ریستارت میشه و اعصاب خردکنیش کمتره.:lol:
بازهم کمکی خواستی در خدمتیم.
دستگاهتون احتمالاً CID Unlocked نیست، به همین خاطر نمی تونید. اگه CID Unlocked بود ( imei-check.co.uk با 40 یورو این کارو انجام می ده) ، با استفاده از روش زیر می تونستید رام رو دامپ کنید روی اس دی.
http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=Prophet_Rom_Dump
بالاخره منم يه پله اومدم بالا تر!
HTC Blue Angel (i-mate PDA2k) خودمو از wm2003se، کردمش wm5.
خيلی خوب داره کار ميکنه و به جز چند تا مشکل کوچيک، بقيش عاليه! اگه ميدونستم به اين خوبی کار ميکنه، خيلی زودتر از اينا اين کار رو ميکردم.
در هر حال من هنوز با بعضی چيز های wm5 آشنا نيستم.
يه چيز جالب! ميخواستم Hard Reset کنم، ولی به روش قبلی (Power Off + Reset) نشد که نشد! من فکر ميکردم اين يجور تنظيم سخت افزاری باشه از قبل... در هر حال من هر چی ترکيب که به ذهنم ميرسيد از دکمه ها رو امتحان کردم! نشد!!
به نظرتون اين چجوری Hard reset ميشه؟! شايد لازم باشه بگم که از ROM اي که Helmi برای Blue Angel ها درست کرده استفاده کردم. (آخرين ورژن اش).
فعلاً باطری رو در اوردم تا باطری backup اش تموم شه، به زور Hard Reset شه. ولی اين که نشد راهش آخه!!
بالاخره منم يه پله اومدم بالا تر!
HTC Blue Angel (i-mate PDA2k) خودمو از wm2003se، کردمش wm5.
خيلی خوب داره کار ميکنه و به جز چند تا مشکل کوچيک، بقيش عاليه! اگه ميدونستم به اين خوبی کار ميکنه، خيلی زودتر از اينا اين کار رو ميکردم.
در هر حال من هنوز با بعضی چيز های wm5 آشنا نيستم.
يه چيز جالب! ميخواستم Hard Reset کنم، ولی به روش قبلی (Power Off + Reset) نشد که نشد! من فکر ميکردم اين يجور تنظيم سخت افزاری باشه از قبل... در هر حال من هر چی ترکيب که به ذهنم ميرسيد از دکمه ها رو امتحان کردم! نشد!!
به نظرتون اين چجوری Hard reset ميشه؟! شايد لازم باشه بگم که از ROM اي که Helmi برای Blue Angel ها درست کرده استفاده کردم. (آخرين ورژن اش).
فعلاً باطری رو در اوردم تا باطری backup اش تموم شه، به زور Hard Reset شه. ولی اين که نشد راهش آخه!!
با سلام.
من برنامه Pocket player رو روی گوشیم نصب کردم (گوشیم جمین هست)، بعد از اون نه دیگه نمی تونم یه MP3 رو به عنوان زنگ گوشی قرار بدم، و اگر هم که Unistall کنم اصلا فایل های Mp3 رو دیگه با همون برنامه مدیا پلیر هم باز نمی کنه.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین که چطور هم میتونم پلیر رو داشته باشم و هم یه MP3 رو زنگ موبایلم بذارم؟
یک سوال داشتم این CID Unlock دقیقا چکار میکنه ( حدودی میدونم دقیق میخوام ) ؟
چطور میشه رام یک پی پی سی رو CID Unlock کرد ؟
ابزار لازم برای این کار رو از کجا میشه گیر آورد ؟
ابزار لازم برای Dump کردن روی SD رو از کجا میشه گیر آورد ؟
آیا ریسک هم داره یا اینکه 100% جواب میده ؟
کسی CID Unlock و ِDump برای Hyundai A200 رو داره که کار کنه و جواب بده ؟