آره آره خیلی عالی می شه ، من که سعی کردم باهاش کار کنم دو تا مشکل پیدا کردم ، اولیش رو اینجا مشاهده می کنید.به نقل از Axim :من حواسم پرت بود الان حرف شما رو فهمیدم .ولی مال من درست کار می کنه.
جناب MMS من به شما گفتم شاید فونتش رو ندارید ولی شما جواب ندادید.
راستی کسی می خواهد برنامه Pocket Hack Master در مورد تنظیمش توضیح بدم؟
به نقل از Axim :من حواسم پرت بود الان حرف شما رو فهمیدم .ولی مال من درست کار می کنه.
جناب MMS من به شما گفتم شاید فونتش رو ندارید ولی شما جواب ندادید.
راستی کسی می خواهد برنامه Pocket Hack Master در مورد تنظیمش توضیح بدم؟
به نقل از king_dani :اساتید ،
من به یه مشکلی برخوردم
من دستگاهمو خونه تکونی کردم ، یعنی هارد ریست کردم، رام آپگرید کردم و تقریباً همه چیز رو نو کردم، که باعث شد، کلی مموری خالی شه ، ولی مشکل اینجاست که ساعت پی پی سی هی جلو می افته ، نمی دونم چرا
کسی می تونه کمکی کنه؟
بیچارم کرده از بس جلو عقب الارم میده
به نقل از king_dani :اساتید ،
من به یه مشکلی برخوردم
من دستگاهمو خونه تکونی کردم ، یعنی هارد ریست کردم، رام آپگرید کردم و تقریباً همه چیز رو نو کردم، که باعث شد، کلی مموری خالی شه ، ولی مشکل اینجاست که ساعت پی پی سی هی جلو می افته ، نمی دونم چرا
کسی می تونه کمکی کنه؟
بیچارم کرده از بس جلو عقب الارم میده
یافتم ، توی اکتیو سینک پی سی ، در صفحه اول آپشنز ، شما یه گزینه دارید که اگر تیک ش رو بردارید ، دیگه ساعت دستگاه تون با پی سی ست نمی شه ،به نقل از Overload :حتما تازگيها هم اينطوري ميشه نه ؟ :lol:
علتش اينه كه ويندوز XP بطور پيش فرض هر بار كه به اينترنت وصل ميشه ساعت كامپيوتر رو تنظيم ميكنه و از اونجا كه همه چيز ما ايرانيا با بقيه دنيا فرق داره اين مشكل پيش مياد .
يعني الان وقتشه ساعتا رو يه ساعت بكشيم جلو ولي خب فعلا كه خبري نشده . واسه همين ساعت ويندوز خود به خود 1 ساعت ميره جلو و بدنبال اون موقع سينك كردن ساعت دستگاه شما هم ميره جلو .
البته اينم ممكنه كه يكي از برنامه هاي داخل پاكت پي سي شيطوني كنه و بر حسب فصل ساعتو بكشه جلو .
ترد های تک رو نگاه کردید؟به نقل از Overload :آقايون اساتيد
ديگه وقتش رسيده كه منم از PDA2K دل بكنم![]()
واسه همين دنبال يه دستگاه با WM 5 ميگردم شما چي پيشنهاد ميكنيد ؟
به نقل از king_dani :حالا یه سوئال دیگه ، راهی بلدی که بشه فایل های تی تی اف(فونت) ها رو از بند ویندوز در آورد، مثلا همین شهاب وقتی فایل های فونت شو نصب می کنه دیگه نمی شه آپ دیت شون کرد یا پاکشون کرد.من رو که به التماس انداخت
دست گلت درد نکنه ، می گم چرا این رو به صورت یه پست در کامپلیت نمی ذاری؟با یه کم توضیح که فولدر فونت کجاست و از این حرف ها:blush:به نقل از della :تا اونجایی که من می دونم. فایل رو rename کنید بعد ریست کنید.
اون وقت می تونید پاکش کنید.
به نقل از king_dani :یه مشکل بزرگ پیدا کردم :
اساتید ، ایکس دی ای اتم بنده ، بخش رادیویی اش مشکل داره ، البته اول من فکر کردم که از TriBandبودنشه ، ولی مثل اینکه مشکل اونجا نیست، چون تمام ایکس دی ای ها این طوری هستن .کسایی که ایکس دی ای ها رو دارن میشه تایید کنن؟
آنتن دهی ش خوبه ، یعنی مثل اورکس ه ، ولی وقتی تماس برقرار می شه ، صدای شما اغلب منقطع اون ور شنیده می شه ، و صدای طرف هم ممکنه این طور ی شنیده شه ، ولی مشکل بزرگ اینه که انگار آنتن رو گم می کنه و بعد از 15ثانیه مکالمه ضعیف ، قطع می شه .هرجوری بوده سعی کردم حلش کنم، ولی مثل اینکه به این آسونی نیست.
هیچ کسی از نظر فنی و نرم افزاری نمی تونه پیشنهادی بده؟
کسی در دوبی نمایندگی او تو دیده؟
به نقل از della :من هم با ppc ایم همین مشکل رو داشتم و جاهایی که آنتن ضعیف بود دینگ دینگ صدا می داد و مکالمه قطع می شد.
انگار این مشکل رادیویی مر بوط به wm3 هست. چون توی update ورژن ها دیدم که نوشتن از لحاظ آنتن دهی بهبود پیدا می کنه.
اما حالا به طور نا خواسته مجبور شدم wm5 بریزم و آنتن دهیش از این رو به اون رو شده!
حتی جاهایی که عمرا می شد باهاش تماس گرفت. الان به راحتی تماس برقرار میشه.
من فکر نمی کنم که به خاطر triband بودم باشه
من فکر کردم rom رو آپدیت کردید دیگه این مشکل حل شده
به نقل از king_dani :کسی با Spb Backupدر ویندوز 2003 یا 5 کار کرده ؟
وقتی بک آپ می گیری ؛ یه فایل اگزه می سازه ، می خوام بدونم اگر روی دیوایس ، خود ای پی بی نصب نباشه هم می شه با این فایل اجرایی دستگاه رو ریستور کرد؟
خوب میشه لطف کنی بزاریش اینجا یا لینکش و بدی؟به نقل از king_dani :WOW
O2 Rules !!!!!I just can't f*cking Believe it
آقا ، می دونم خودم تنها اتم باز ایران هستم ، ولی گفتم بگم که بدونید چقدر برای مشتری ارزش قایل هستن.ظاهراً این مشکل از دست رفتن ارتباط رو با چند تا اپراتور کشور های پاپتی مثل خودمون(فیلیپین و هند و ....) داشتن ، برا همین یه آپ دیت دادن ، که فقط رادیو دستگاه رو تبدیل می کرد، وای که نمی دونید چه حالی داد، خیلی عالیه ، صدا مثل آینه شد، پوز اورکس ام رو زد.
اینم یه درس دیگه که همیشه اول دستگاهتون رو مجهز به آخرین نسخه رام بکنید
چیو بزارم اینجا قربان ، رام آپدیت اتم مختص به خودش هست ، تازه اگرم همین جوری بخوایدش ، غیر ممکنه ، چون اول باید با یه آی دی ولید در سایت ثبت نام کنید.به نقل از shahriar9876 :خوب میشه لطف کنی بزاریش اینجا یا لینکش و بدی؟
به نقل از king_dani :ترد های تک رو نگاه کردید؟
ببین ، دوبی آی تک باند اومده ، به علاوه ، من اچ تی سی یونیورسال رو پیشنهاد می کنم، به خواسته هات نزدیک ترهبه نقل از Overload :Sorry ke injoory minevisam . alan too traffic nemitoonam farsi type konam
Bale negah kardam valy az oonja ke nemidonam kodoomesh too iran ya dubai peyda mishe porsidam
Dani jan shoma ke aksare in postha ro neveshti nazaret rajebe ye device ke WM 5.0 bashe va mesle PDA2K , WiFi & BT & CPU >= 400 dashte bashe chie ?
albate az in GPS bluetooth ham khaste shodam valy fekr nakonam too dubai device ba GPS built-in peyda beshe .
mikhastam nazare shoma va baghieh ro bedoonam .
merci.