• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از mahdi_relax :
حالا اين يكي كه ديگه شرمنده آقايان هستيم خيلي :(
:blink:

نرم افزار xpshutdown رو نصب كردم - بعد از يك ساعت رفتم روش و روي reset كليك كردم - گوشيم ديگه نيومد بالا - بعد از آرم گوشي صفحه سفيد مي مونه و هيچ كاري نميشه كرد - در ضمن به كامپيوتر هم وصل نميشه :wacko:

برای من هم این مشکل پیش اومده چند بار. به خاطر اینه که ویندوز دستگاهت بالا نمیاد.
وقتی ویندوز کامپیوتر شما بالا نیاد چکار میکنید؟ جواب: از اول ویندوز نصب میکنید.
پس برای PPC هم شما باید از اول ویندوز نصب کنید. یعنی Hard reset کنید.
البته اگر مثل من این مشکل را داشتید که با Hard reset درست نشد، باید یک رام ویندوز گیر بیاری و از طریق کامپیوتر همانطور که دوستان قبلاً گفته اند، ویندوز نصب کنی

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از king_dani :
من یه چند تا سئوال کنم:

.اول اینکه این فونت ها، اون طور هم که دلا گفت پاک نشدن به راحتی ، و کلی مصیبت به من دادن.می خوام بدونم که از اساتید ، کسی می دونه که یه برنامه فارسی ساز ، دقیقاً چه چیز هایی به دستگاه اضافه می کنه؟
کی بورد رو اورلود گفت ، فونت ها رو هم خودم حدس زدم ، پس دیگه چی اضافه می شه

.از اساتید دبلیو ام 5 باز ، کمک کنید ، داره آبروم می ره ، فونت فارسی برای دستگاه اتم می خوام ؛ نه برای تایپ ، فقط می خوام یه دیکشنری انگلیسی به فارسی داشته باشه

.هیچ راهی وجود نداره که بشه این برنامه تقویم فارسی جناب هان رو بدون اربایزر اجرا کرد، این اربایزر ظاهرا به ای میت جم نبودن دستگاه من حساسه و نصب نمی شه ، پرشین انیبلر من هم مثل اینکه خرابه ،کسی لینک داره؟
اگر می شه یه فارسی ساز آبرو مند معرفی کنید، برای 2003

ممنون

مهمترین تغییری که فارسی سازها اعمال میکنند همان "راست نویس" هست.
Estaco که میاد هم فارسی و هم انگلیسی را راست نویس میکنه و مشکلات خاص خودشو داره.
شهاب هم که 3MB از رم را اشغال میکنه و کیبوردش هم مشکلات خودشو داره که فقط به درد دیکشنری خودش میخوره. اما انصافاً دیکشنری کاملی داره.
اما من از Arabizer مخصوصاً ورژن 2 اون مشکل خاصی ندیدم. فقط مشکل اینجا بود که وقتی Arabizer نصب باشه، برنامه های softmaker یعنی textmaker و planmaker کار نمیکنه و دستگاه هم قاط میزنه و دلیلش فقط همان سیستم راست نویس هست. چون وقتی Arabizar را unable میکنیم، این برنامه ها کار میکنه.
اما هر کاری کنیم، به راه حل معروف من یعنی "hard reset" :cool: میرسیم. چون اگر یک فارسی ساز نصب کنید، با uninstall هم راست نویسش نمیره.
پس پیشنهاد من اینه:
شما 2 تا backup از دستگاه خودتان داشته باشید.
یکیشو وقتی هر چی میخواهید روی دستگاهتون نصب کردید و قبل از نصب فارسی ساز بگیرید و بعدیشو بعد از نصب فارسی ساز.
حالا هر وقت با فارسی ساز مشکل پیدا کردید، یک Hard reset ناقابل انجام بدید و backup بدون فارسی ساز را restore کنید.
من همین کار را کردم و اینقدر مثل شما اعصاب خودمو سر فارسی ساز داغون نمیکنم.
ضمناً hard reset درمان روح و جسم دستگاه شماست. هر چند وقت، یک hard reset میتونه دستگاه شمارا جوان کنه و با این کار، دستگاه شما هم دعاتون میکنه.
:blush:

exe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من k-jam دارم یکی طریقه هارد ریست رو به من بگه............................
تکمیل ها چه جوری چه کلیدی ..................:wacko:

Afshinam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از exe :
سلام
من k-jam دارم یکی طریقه هارد ریست رو به من بگه............................
تکمیل ها چه جوری چه کلیدی ..................:wacko:

با سلام
در گوشيهاي جم و نيز ... در پايين گوشي يه سوراخ ميبيني كه اگه با قلم دستگاه يه فشار كوچك وارد كني گوشيت ريست ميشه و به تنظيمات كارخانه اي بر مي گرده
اين از اين حالا يكي بگه نرم افزاري هست كه بلو توث جم رو مثل pda2k بكنه؟
منظورم تنظيماتش بود
ممنون

mozahem1986

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
agha salam in chizi ke shoma goftid software reset bod vali hardware reset bayad ba ghalam feshar ra ta
vared koni ham zaman dogmeie roshan khamosh(turn off) ro ham feshar bedi badesh rest mishe va badi man hanoz manzoretono dar morede bluetooth nafahmidam???

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Afshinam :
با سلام
در گوشيهاي جم و نيز ... در پايين گوشي يه سوراخ ميبيني كه اگه با قلم دستگاه يه فشار كوچك وارد كني گوشيت ريست ميشه و به تنظيمات كارخانه اي بر مي گرده
اين از اين حالا يكي بگه نرم افزاري هست كه بلو توث جم رو مثل pda2k بكنه؟
منظورم تنظيماتش بود
ممنون
توضیح مزاحم به جا بود.البته دوست دیگرمون هم فقط می خواستن کمک کنن.
ولی فکتوری ستینگز فقط با هارد ریست می آد ، که مزاحم توضیح داد.
منظورشون هم منیجر بلوتوث هست.می شه برنامه هایی مثل موبی لاک رو نصب کنید که خیلی هم کارایی داره
موفق باشی

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتید محترم من قبلا پرسیده بودم این سوالو ولی.. میگم می شه یه کاری کرد که هیچ ظرفیتی به storge اختصاص داده نشه؟! و بقیه همه بره به program؟ سرعت میره بالا دیگه؟؟!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
برای هارد ریست کردن گوشی کا جم کافیه ریست کنین و 2 تا دکمه بالا رو نگه دارید اگه نشد دو تا دکمه بغل رو نگه دارید هارد ریست میشه
:happy: مثل pda2k یا jam نیست فرق میکنه تازه در این مورد هم قبلا گفته بودم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از shahriar9876 :
اساتید محترم من قبلا پرسیده بودم این سوالو ولی.. میگم می شه یه کاری کرد که هیچ ظرفیتی به storge اختصاص داده نشه؟! و بقیه همه بره به program؟ سرعت میره بالا دیگه؟؟!
خیر قربان؛ پست من رو در مورد مموری در ترد کامپلیت بخونید، خیلی مفید واقع خواهد شد.
ویندوز همیشه احتیاج به مقادیری اندک مموری استورج داره تا فایل ها شو به صورت موقت در اون باز کنه یا ذخیره کنه و بعد به فولدر نهایی منتقل کنه.در ضمن به فرض که چنین کاری بتونید بکنید ، اصلاً به نفع شما نیست ، چون مرتب مموری پروگرم پر و پر تر می شه و سرعت دستگاه پایین می آد ، از نظر مدیریت ، برای ویندوز فرقی نداره که کدوم مموری رو داره مدیریت می کنه.و البته که مموری پر تر معنی ش مصرف باطری بالاتره.
حتی اگر کاری رو که می خواهید انجام بدید ، نتیجه ای ازش نخواهید گرفت

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از imate_pda2k :
برای هارد ریست کردن گوشی کا جم کافیه ریست کنین و 2 تا دکمه بالا رو نگه دارید اگه نشد دو تا دکمه بغل رو نگه دارید هارد ریست میشه
:happy: مثل pda2k یا jam نیست فرق میکنه تازه در این مورد هم قبلا گفته بودم
تایید می شه ، مثلا اتم برای هارد ریست ، احتیاج هست بعد از اینکه شما سافت ریست و پاور آف رو زدید ، دو کلید برداشتن و گذاشتن گوشی رو هم 3ثانیه نگه دارید تا مطمئن شه !!!

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
خیر قربان؛ پست من رو در مورد مموری در ترد کامپلیت بخونید، خیلی مفید واقع خواهد شد.
ویندوز همیشه احتیاج به مقادیری اندک مموری استورج داره تا فایل ها شو به صورت موقت در اون باز کنه یا ذخیره کنه و بعد به فولدر نهایی منتقل کنه.در ضمن به فرض که چنین کاری بتونید بکنید ، اصلاً به نفع شما نیست ، چون مرتب مموری پروگرم پر و پر تر می شه و سرعت دستگاه پایین می آد ، از نظر مدیریت ، برای ویندوز فرقی نداره که کدوم مموری رو داره مدیریت می کنه.و البته که مموری پر تر معنی ش مصرف باطری بالاتره.
حتی اگر کاری رو که می خواهید انجام بدید ، نتیجه ای ازش نخواهید گرفت
استاد پس تو قسمت memory/main که میری به نظرت کدوم طرف باید بیشتر با شه یعنی به کدوم طرف باید بیشتر فضا داد؟در ضمن همون طوری ک میدونی برنامه هایی مثه spb packet plus !! هسن که بلافاصله برنامه رو می قعطن! منظور منم اینه که فضا بیشتر به program داده بشه که سرعت افزایش پیدا کنه!!.(کلا همه چیو بریزم تو memory card ام!!)

Afshinam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozahem1986 :
agha salam in chizi ke shoma goftid software reset bod vali hardware reset bayad ba ghalam feshar ra ta
vared koni ham zaman dogmeie roshan khamosh(turn off) ro ham feshar bedi badesh rest mishe va badi man hanoz manzoretono dar morede bluetooth nafahmidam???

سلام دوست گرامي از روشن كردنت ممنون (در مورد تفاوت هارد ريست و سافت ريست)و اما در مورد بلوتوث منظورم در گستردگي تنظيمات هست يعني در تنظيمات pda2k قدرت مانور بيشتري هست و گزينه هاي اون نسبت به جم بيشتره در يك كلامfile transfer گوشي (jam)من راه نمي افته ....يعني من ميتونم فايل بفرستم ولي فايلو نميتونم بگيرم واينerror رو ميده file transfer not found on the device
ممنونتونم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از shahriar9876 :
استاد پس تو قسمت memory/main که میری به نظرت کدوم طرف باید بیشتر با شه یعنی به کدوم طرف باید بیشتر فضا داد؟در ضمن همون طوری ک میدونی برنامه هایی مثه spb packet plus !! هسن که بلافاصله برنامه رو می قعطن! منظور منم اینه که فضا بیشتر به program داده بشه که سرعت افزایش پیدا کنه!!.(کلا همه چیو بریزم تو memory card ام!!)

به نظرم بهترین کار اینه که دبلیو ام 5 پیدا کنید؟:D
در مورد سئوال تون ، باز هم در ترد کامپلیت ، یه پست جدید هست که این تصور اشتباه تون رو تصحیح می کنه ، بخونید اش
در ضمن ، بگم که خود ویندوز 2003 ، یه متعادل کننده داره ، که هر بار که سافت ریست میکنید ، فعال می شه و خودش به اندازه درست تخصیص می ده.در ضمن یادتون باشه ، می تونید به شکل موقت مقادیر رو تغییر بدید ، در غیر این صورت ولش کنید.

در پست مموری ، نوشتم که سعی کنید تا می تونید هر دو قسمت مموری رو خالی نگه دارید ، در ضمن هم گفتم که اگر همه چیز تو مموری کارت باشه ، سرعت دستگاه به شکل فاحشی کم می شه (همون طور که بعضی فعالیت ها در دبلیو ام 5 شدیداً کند شده)
موفق باشی

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ا تذکرت ممنون ولی من سوال نکردم! درخواس بود که دادم ! امن یه برنامه میخواسم ( کامپایلر به اصلاح) که کرک شده و اینا باشه که بتونم برنامه های ++C رو روش کامپایل کنم نمی خوام واسه pda برنامه بنویسم و اینا . ایشالا که متوجه منظورم شده باشین و تو قسمت نرم افزار واسم لطف کنین و بزارین!!! ممنون.

همسایه

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

قبل از طرح سوالم میخواستم از همه برای تلاش خستگی ناپذیرشون جهت کمک به همدیگه قدردانی کنم

من تمام پست های نرم افزار و اینجا رو خوندم که قسمت اعظمی از این بخش در نرم افزار هم بود ولی یا جواب سوالم نبود و یا من ندیدم بنابراین اگر تکراریه حتما با بزرگواریتون منو میبخشید

1 - آیا میشود WM5 رو روی Jam نصب کرد؟ و اگر جواب مثبت است آیا توصیه هم میشود؟
2 - آخرین Upgrade برای Jam چیست
3 - آیا فونت Screen رو میشود عوض کرد؟

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shahriar9876 :
آقا ا تذکرت ممنون ولی من سوال نکردم! درخواس بود که دادم ! امن یه برنامه میخواسم ( کامپایلر به اصلاح) که کرک شده و اینا باشه که بتونم برنامه های ++C رو روش کامپایل کنم نمی خوام واسه pda برنامه بنویسم و اینا . ایشالا که متوجه منظورم شده باشین و تو قسمت نرم افزار واسم لطف کنین و بزارین!!! ممنون.

جناب لطف می کنید که اینجا بحث رو دنبال می کنید.
من اون سوالها رو پرسیدم که بهتر بتونم جواب بدم.
شاید مثلا بتوانید با pdos و Borland یک برنامه ++C رو (تازه اگر برلند رو پاکت داس اجرا بشه!) کامپایل و اجرا کنید. (ببینید تازه باید چه برنامه ای باشه) ولی در حالت کلی نمی شه ++C رو تا جایی که من می دونم رو PPC کامپایل کرد.البته اگر بخواهید می شه با ++C برنامه برای PPC نوشت ولی باید روی کامپیوتر کامپایلش کرد.
اگر اطلاعات بیشتر می خواهید بیشتر کار کرد مورد نظرتون رو توضیح بدهید.

Axim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از همسایه :
با سلام

قبل از طرح سوالم میخواستم از همه برای تلاش خستگی ناپذیرشون جهت کمک به همدیگه قدردانی کنم

من تمام پست های نرم افزار و اینجا رو خوندم که قسمت اعظمی از این بخش در نرم افزار هم بود ولی یا جواب سوالم نبود و یا من ندیدم بنابراین اگر تکراریه حتما با بزرگواریتون منو میبخشید

جناب لطف کردید که سوالتون رو در جای درست مطرح کردید و خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
در مورد سوالات 1و2 چون من Jam ندارم نمی تونم جواب بدم.
در مورد سوال 3 :
می شه تغییر در رجیستری بدهید که فونت سیستم عوض بشه.
ولی اگر این تغییرات براتون سخته و می ترسید خرابکاری بشه می تونید از برنامه Tweaks 2k2 .Net استفاده کنید و نگران چیزی نباشید فکر کنم برنامه معرفی شده اگر بگردید و نسخه جدید هم با کد نسخه قبلی کار می کنه. اگر معرفی نشده بگید معرفی کنم!

همسایه

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Axim :
جناب لطف کردید که سوالتون رو در جای درست مطرح کردید و خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
در مورد سوالات 1و2 چون من Jam ندارم نمی تونم جواب بدم.
در مورد سوال 3 :
می شه تغییر در رجیستری بدهید که فونت سیستم عوض بشه.
ولی اگر این تغییرات براتون سخته و می ترسید خرابکاری بشه می تونید از برنامه Tweaks 2k2 .Net استفاده کنید و نگران چیزی نباشید فکر کنم برنامه معرفی شده اگر بگردید و نسخه جدید هم با کد نسخه قبلی کار می کنه. اگر معرفی نشده بگید معرفی کنم!

با تشکر از جوابتون

برای برنامه پیشنهادی گشتم در قسمت نرم افزار Tweaks رو پید اکزد ولی متاسفانه پست خاصی رو نشون نمیده و ظاهرا باید تمام پست هارو نگاه کرد و یا من بلد نبودم چکار کنم. ممکنه شما زحمت کشیده و لینک یا نشونه ای ازش محبت کنید؟

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Axim :
جناب لطف می کنید که اینجا بحث رو دنبال می کنید.
من اون سوالها رو پرسیدم که بهتر بتونم جواب بدم.
شاید مثلا بتوانید با pdos و Borland یک برنامه ++C رو (تازه اگر برلند رو پاکت داس اجرا بشه!) کامپایل و اجرا کنید. (ببینید تازه باید چه برنامه ای باشه) ولی در حالت کلی نمی شه ++C رو تا جایی که من می دونم رو PPC کامپایل کرد.البته اگر بخواهید می شه با ++C برنامه برای PPC نوشت ولی باید روی کامپیوتر کامپایلش کرد.
اگر اطلاعات بیشتر می خواهید بیشتر کار کرد مورد نظرتون رو توضیح بدهید.
آقا پس اگه نمیشه رو اون کامپایل کرد حتا نمیشه error اشو هم گرفت؟ حالا کامپایل پیشکش؟همون که بشه نوشت و error اشو دید ام خوبه!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از همسایه :
با سلام

تشکر از حسن توجه تون ، قربان اگر دستگاه تون جم هست و معادل هاش(مجیشن و ایکس دی ای تو مینی) نیست، تشریف ببرید به سایت clubimate.com
اونجا آخرین آپگرید وجود داره

تا اونجا که من در فروم ایکس دی ای دیدم، هنوز نتونستن روی جم ویندوز موبایل 5 رو مانت کنن، شایدم خیلی فکر خوبی نباشه روی دستگاهی که 64 مگ رام داره چنین کاری رو انجام دادن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا