• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
با عرض تشکر از اساتید عزیز می خواستم بدونم آیا پی پی سی ها مثل axim امکان اتصال به cd drive خارجی از طریق usb دارند یا خیر؟و آیا کسی تجربه استفاده از cf modem را در ایران دارد یا نه اگه داره چطور جواب می ده؟
با تشکر

سلام، قربان اینجارو نگاه کنید، axim x51v یو اس بی هوست نداره، واسه همین نمی تونید سی دی درایو بهش وصل کنید، البته اگه داشت هم فکر نمی کنم که این کار امکان پذیر می بود چون جریان خیلی خیلی زیادی می کشه، دستگاه هایی که امکان host شدن دارن ، می شه بهشون مثلاً مموری های فلش رو وصل کرد:
wey-20051004-N500BT.jpg

CF Modem رو من اطلاع ندارم، ولی حدس می زنم اگه باشه قیمتش از 100 هزار تومن بیشتر باشه، اگه مودم می خواید بگیرید بهترین گزینه مودم های بلوتوث هستن هم بسیمن هم کوچیک هم ارزون تر (حدود 70) هم کاربرد به جز برای ppc هم دارن

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
وقتی sms میدم و دلیوری رو فعال میکنم همیشه میگه شماره شما به ***** دلیور شد ولی مشکل اینجاست که اون شماره همیشه شماره ثابتیه !!!!!! و من اون شماره رو اصلا تو conact ندارم !!!!!
البته اینو هم بگم که sms ها همیشه به طرف که میخوام درست میرسه !!!!! غقط اون شماره اشتباه و ثابته !!!!
چرا؟؟

elahe_majid

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من یک گوشی Imate دارم که متاسفانه نمیتونم باهاش عکسهای متحرک Gif را ببینم .. تمام عکسها ثابت هستند و حرکت ندارند در صورتی که عکسها سالمن و تستشون کردم روی گوشی دیگه.. لطفا در صورت نیاز به برنامه مرا کمک کنید :)

ممنونم :)

pooyaes

Registered User
لایک‌ها
0
سلام من گوشی iteq xbond دارم وقتی دستگاه رو در حالت cardreader میزارم 5دقیقه بعد توی کامپیوتر میشناسه ؟؟مشکل از چیست؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
من سوالي داشتم
گوشي motorola A925 رو چطوري فرمت كنم ؟
كليد پاور و ريست نميشه 2 تا كليد بقل و ريست و پاور هم نشد نه مثل PDA2K نه مثل K-jam مثل هيچكدوم نيست كه بخواد فرمت بشه :(

كليد ريست پشت در باطري هست يعني بايد در باطري رو برداريم و مداد رو بكنيم توي سوراخ ريست :blink: :blink: :blink:

a925_zubehoer.jpg

a925_abschluss.jpg

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
با تشكر از دوست گرانقدر x_farhad بخاطر پاسخي كه به سئوال من دادند.مي خواستم ببينم با اين وجود امكان ايجاد usb host اكسترنال براي اينها وجود دارد يا خير؟
با تشكر

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اگر مثل A1000 باشه و اگر اشتباه نکنم قسمتی به نام Handset Information داشت تو Control Panel که میشد اینکار رو کرد :د

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
با تشكر از دوست گرانقدر x_farhad بخاطر پاسخي كه به سئوال من دادند.مي خواستم ببينم با اين وجود امكان ايجاد usb host اكسترنال براي اينها وجود دارد يا خير؟
با تشكر

خواهش می کنم قربان، راستش فکر نمی کنم همچین امکانی وجود داشته باشه، چونکه usb ولتاژش 5 ولت هستش، نمی دونم ولی فکر نکنم اصلاً SDIO با این ولتاژ کار کنه...

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
یکی تحویل بگیره !!!ا الوووووووووووووووووووو
سلام
وقتی sms میدم و دلیوری رو فعال میکنم همیشه میگه شماره شما به ***** دلیور شد ولی مشکل اینجاست که اون شماره همیشه شماره ثابتیه !!!!!! و من اون شماره رو اصلا تو conact ندارم !!!!!
البته اینو هم بگم که sms ها همیشه به طرف که میخوام درست میرسه !!!!! غقط اون شماره اشتباه و ثابته !!!!
چرا؟؟
_____

elahe_majid

Guest
لایک‌ها
0
منم مشکل دارم دوستان لطفا یکی به داد منم برسه همه پسرین من این وسط تک افتادم کسی جوابمو نمیده چرا ؟:(

سلام دوستان.
من یک گوشی Imate دارم که متاسفانه نمیتونم باهاش عکسهای متحرک Gif را ببینم .. تمام عکسها ثابت هستند و حرکت ندارند در صورتی که عکسها سالمن و تستشون کردم روی گوشی دیگه.. لطفا در صورت نیاز به برنامه مرا کمک کنید :)

ممنونم :)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خواهش می کنم قربان، راستش فکر نمی کنم همچین امکانی وجود داشته باشه، چونکه usb ولتاژش 5 ولت هستش، نمی دونم ولی فکر نکنم اصلاً SDIO با این ولتاژ کار کنه...

چرا ، ممکنه ، اما این کابلهای ارتباطی سر راهشون یک انشعاب برق هم دارن ، من یک عکس گذاشته بودم خیلی وقت پیش ها از یک مدل اچ پی ، که نشون می داد چطوری ه، ولی دیگه پرتابل نیست دیگه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یکی تحویل بگیره !!!ا الوووووووووووووووووووو
_____

دستگاه من هم چند روزی هست این طوره ، البته من یک برنامه دارم که معرفی هم کردم که به جای عدد اسم کانتکت رو می نویسه ولی همش رو یک کانتکت فیکس می شه اول فکر کردم اشکال از برنامه است

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت اساتید گرامی:
من یه dell axim x51v دارم که با این میزان حافظه ای که دارد به کار های من کمک نمیکنه.فلش کارتها هم 2گیگ داشته باشن باز زیاد یاری نمیده.من شنیدم که هاردهای اکسترنال جیبی است که با پورت usb کار می کنه ولی متاسفانه دستگاه من usb ندارد می خواستم ببینم آیا به هیچ وجه نمی شه این نقصان را جبران کرد؟چون من قبلا در کاتالوگ شرکتی که ساپورتش می کرد دیده بودم که usb hubوusb hard داره ولی حالا نمی دونم از کجا گیر بیارم.میشه لطفا راهنمایی کنید.
اگه ممکن استاد بزرگوار king_dani هم پاسخشون به سئوال قبلی بنده در مورد اتصال به سی دی درایو اکسترنال را واضحتر توضیح بدند ممنون می شم.از جناب x_farhad هم بخاطر توجه و پاسخشون متشکرم.
از همی دوستانی که این سایت را فعال نگه می دارند و اطلاعاتشان را اینجا در طبق اخلاص گذاشتند تشکر می کنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با عرض سلام خدمت اساتید گرامی:
من یه dell axim x51v دارم که با این میزان حافظه ای که دارد به کار های من کمک نمیکنه.فلش کارتها هم 2گیگ داشته باشن باز زیاد یاری نمیده.من شنیدم که هاردهای اکسترنال جیبی است که با پورت usb کار می کنه ولی متاسفانه دستگاه من usb ندارد می خواستم ببینم آیا به هیچ وجه نمی شه این نقصان را جبران کرد؟چون من قبلا در کاتالوگ شرکتی که ساپورتش می کرد دیده بودم که usb hubوusb hard داره ولی حالا نمی دونم از کجا گیر بیارم.میشه لطفا راهنمایی کنید.
اگه ممکن استاد بزرگوار king_dani هم پاسخشون به سئوال قبلی بنده در مورد اتصال به سی دی درایو اکسترنال را واضحتر توضیح بدند ممنون می شم.از جناب x_farhad هم بخاطر توجه و پاسخشون متشکرم.
از همی دوستانی که این سایت را فعال نگه می دارند و اطلاعاتشان را اینجا در طبق اخلاص گذاشتند تشکر می کنم

قربان این طور که فرهاد نوشت ، یو اس بی هاست نداره دل
بهترین گزینه شما ، کارت سی اف 8 یا 12 گیگ هست
ممکنه یه کم گرون بشه برا تون ولی فکر کنم کار شما رو راه بیاندازه
موفق باشی

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
دستگاه من هم چند روزی هست این طوره ، البته من یک برنامه دارم که معرفی هم کردم که به جای عدد اسم کانتکت رو می نویسه ولی همش رو یک کانتکت فیکس می شه اول فکر کردم اشکال از برنامه است

فکر کنم به علت مشکل شبکه باشه اخه تو موبایل های سیمبین همه sms ها دلیور میشه ولی تو قسمت report مینویسه pending
مال منم بعضی موقع ها درست نشون میده بعضی موقع ها هم نه
اگه تغییری ایجاد شد دکتر جون مارو هم در جریان بزار

H-Ataeian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
امروز به یه مشکلی بر خوردم که هیچ کدوم از این نرم افزارایی که معرفی کردن این مشکلو حل نکرد من یه فایل pdf که متن فارسی داشت رو باز کردم ولی درهم برهم نوشه رو به زبان یونانی نشون می داد
حالا مشکل از نرم افزارهای فارسی سازه یا باید فونت فارسی به ppc اضافه کنم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
امروز به یه مشکلی بر خوردم که هیچ کدوم از این نرم افزارایی که معرفی کردن این مشکلو حل نکرد من یه فایل pdf که متن فارسی داشت رو باز کردم ولی درهم برهم نوشه رو به زبان یونانی نشون می داد
حالا مشکل از نرم افزارهای فارسی سازه یا باید فونت فارسی به ppc اضافه کنم

قربان ، برنامه های نمایشگر پی دی اف در ویندوز موبایل ، از همه فونت های فارسی حمایت نمی کنن
مثلا من یک کتاب بود که بدون مشکل در اکروبات می خواندم ، یکی دیگه بود که حروف را جداجدا نشان می داد و یکی دیگه اصلا نشان نمی داد
مطمئن نیستم با اضافه کردن فارسی ساز مشکل شما حل شود ولی به امتحان ش می ارزد

نتیجه را درترد کامپلیت برای استفاده بقیه بنویسید

saberus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و تشکر خاصا از مدیر محترم

http://forum.persiantools.com/images/smilies2/smilingsmiley.gif
مدتی است که bond I-Teq خریده ا م بر خلاف تصورم مرا بشدت شگفت زده کرده است اگر دوستان مایل بودند تجربه ومرور کاملی از ان خواهم گفت ولی متاسفانه هندزفریش راگم کردهام و نمیدانم از کجا میتوانم تهیه کنم
چرا وقتی بر نامه میریزم بیشتر storage را اشغال میکند ومهمتر اینکه slid bar در memmaid را نمیتوانم به سمت program بکشانم اصلا ذره ای تکان نمیخورد
و ایادر فیلد توانبخشی وارتوپدی برنامه ای داریم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
با سلام و تشکر خاصا از مدیر محترم

http://forum.persiantools.com/images/smilies2/smilingsmiley.gif
مدتی است که bond I-Teq خریده ا م بر خلاف تصورم مرا بشدت شگفت زده کرده است اگر دوستان مایل بودند تجربه ومرور کاملی از ان خواهم گفت ولی متاسفانه هندزفریش راگم کردهام و نمیدانم از کجا میتوانم تهیه کنم
چرا وقتی بر نامه میریزم بیشتر storage را اشغال میکند ومهمتر اینکه slid bar در memmaid را نمیتوانم به سمت program بکشانم اصلا ذره ای تکان نمیخورد
و ایادر فیلد توانبخشی وارتوپدی برنامه ای داریم.

قربان باند رو خود بنده مرور کرده ام چند ماه پیش ، با این حال می توانید تجربه تان را باهاش در ترد های تک بنویسید ،
فکر کنم رمضانی داره
باید برنامه ها رو در مموری کارت نصب کنید
مم مید نمی تواند ، به این دلیل که ویندوز موبایل 5 مدیریت حافظه رو خود به دست گرفته ،
جواب همه سئوال های شما هم به جز آخری قبلا داده شده بود ، کمی جستجو دکتر جان

توانبخشی و ارتوپدی سایت اسکای اسکیپ را نگاه کرده اید؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا