• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال پيرامون فوتبال....

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شاهرودي نبود ؟:D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Ghamnevis :
احتمالا اگر حركتش نميگرفت و گل ميشد مثل X كه دروازه خودشون را مقابل آمريكا در جام جهاني 94 باز كرد ترور ميشد !

معماي بعدي ! اسم اين بازيكن كه ترور شد چي بود ؟ اگه گفتيد :)
اسكوبار نبود؟!...
54.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Ghamnevis :
3 امتياز مثبت :)
20.gif

آقا آخرش اين قضيه استفاده از دوربين توي فوتبال به كجا كشيد؟ به نظرتون واقعا شدني هست؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از daftarekhaterat :
20.gif

آقا آخرش اين قضيه استفاده از دوربين توي فوتبال به كجا كشيد؟ به نظرتون واقعا شدني هست؟
به نظر من بايد شدني بشه . چون ديگه اشتباهات داوري داره خيلي زياد ميشه .

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
به نظر من بايد شدني بشه . چون ديگه اشتباهات داوري داره خيلي زياد ميشه .
آخه مثلا كشتي كه نيست كل مسابقه اش 6 دقيقه باشه همش بتونن اعتراض كنن برن فيلم رو بازبيني كنن. 90 دقيقه است..

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خوب به نظر توي كارت دادنها ميشه از دوربين استفاده كرد . چون ديگه همه استاديمها مانيتور دارن و همونجا داور ميتونه تصميمشو مورد ارزيابي قرار بده /

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
مثلا" میشه یه دونه از عینکهای مخصوص به چشم بزنه و تصاویر آهسته رو براش پخش کنه.
24.gif
20.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از electronic :
مثلا" میشه یه دونه از عینکهای مخصوص به چشم بزنه و تصاویر آهسته رو براش پخش کنه.
24.gif
20.gif
اره شدنيه ! اما نميدونم چه اصراري دارن كه داورا حتما تو داوريشون اشتباه باشه !

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
خوب به نظر توي كارت دادنها ميشه از دوربين استفاده كرد . چون ديگه همه استاديمها مانيتور دارن و همونجا داور ميتونه تصميمشو مورد ارزيابي قرار بده /
آخه مساله اينه كه اگه بازي رو متوقف كنن شونصد ميليون نفر ميخوان نظر بدن و اين اصولا شان داوري رو مياره پايين.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از daftarekhaterat :
آخه مساله اينه كه اگه بازي رو متوقف كنن شونصد ميليون نفر ميخوان نظر بدن و اين اصولا شان داوري رو مياره پايين.
3 4 ثانيه تاخير كه به جايي بر نميخوه . با همون عينكها ميشه .

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از hwt :
اره شدنيه ! اما نميدونم چه اصراري دارن كه داورا حتما تو داوريشون اشتباه باشه !
البته نمیشه گفت که با این تجهیزات الکترونیکی اشتباهات داوری به صفر می رسه اما خوب کاهش چشمگیری پیدا می کنه.

ببینید یکی از اشتباهات عمده ی داوری عدم تشخیص وضعیت توپه.این مشکل رو میشه با نصب ریزتراشه ها حل کرد.مثلا" توپ موقع رد شدن از خطوط زمین و تیرهای دروازه حساسیت نشون بده و از طریق امواج رادیویی به داور خبر داده بشه.یا مثلا" یه سیستم خط نگهدار همراه کمک داور نصب بشه که موقع آفساید گیری( به شرط اینکه داور روی خط آفساید باشه) با برقراری ارتباط با توپ وضعیت آفساید رو تشخیص بده و خیلی ایده های دیگه که فکر کنم در آینده ای نزدیک به عملی بشه....

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از electronic :
البته نمیشه گفت که با این تجهیزات الکترونیکی اشتباهات داوری به صفر می رسه اما خوب کاهش چشمگیری پیدا می کنه.

ببینید یکی از اشتباهات عمده ی داوری عدم تشخیص وضعیت توپه.این مشکل رو میشه با نصب ریزتراشه ها حل کرد.مثلا" توپ موقع رد شدن از خطوط زمین و تیرهای دروازه حساسیت نشون بده و از طریق امواج رادیویی به داور خبر داده بشه.یا مثلا" یه سیستم خط نگهدار همراه کمک داور نصب بشه که موقع آفساید گیری( به شرط اینکه داور روی خط آفساید باشه) با برقراری ارتباط با توپ وضعیت آفساید رو تشخیص بده و خیلی ایده های دیگه که فکر کنم در آینده ای نزدیک به عملی بشه....
جدا فكر ميكنيد اون موقع فوتبال به اندازه الآن جذابيت داشته باشه ؟

ميدونيد در اون صورت چه فشاري روي داور ها خواهد بود !؟

نميشه كه داور سوت بزنه بعد صبر كنه ببينه صحنه آهسته خطا هست يا نه ! اينجوري اگر بطور ميانگين 30 خطا + 10 آفسايد و 10 موقعيت تعيين اوت و كرنر داشته باشيم با احتساب صرف 5 ثانيه وقت براي هركدوم ميشه 250 ثانيه يا 4 دقيقه وقت تلف شده براي اين موضوع !
يعني توي هر بازي بايد بالاي 7 تا 8 دقيقه وقت تلف شده داشته باشيم !
من فكر ميكنم فوتبال اينجوري جذاب تره ! اگر اشتباه داوري نباشه ديگه كي ميتونه بياد كل بندازه و گل آفسايد سهراب انتظاري را سوژه كنه :D ؟

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Ghamnevis :
جدا فكر ميكنيد اون موقع فوتبال به اندازه الآن جذابيت داشته باشه ؟

ميدونيد در اون صورت چه فشاري روي داور ها خواهد بود !؟

نميشه كه داور سوت بزنه بعد صبر كنه ببينه صحنه آهسته خطا هست يا نه ! اينجوري اگر بطور ميانگين 30 خطا + 10 آفسايد و 10 موقعيت تعيين اوت و كرنر داشته باشيم با احتساب صرف 5 ثانيه وقت براي هركدوم ميشه 250 ثانيه يا 4 دقيقه وقت تلف شده براي اين موضوع !
يعني توي هر بازي بايد بالاي 7 تا 8 دقيقه وقت تلف شده داشته باشيم !
من فكر ميكنم فوتبال اينجوري جذاب تره ! اگر اشتباه داوري نباشه ديگه كي ميتونه بياد كل بندازه و گل آفسايد سهراب انتظاري را سوژه كنه :D ؟
خوب البته یه خورده از جذابیتها رو کاهش میده اما فراموش نکنیم فوتبال به یه صنعت سودآور تبدیل شده و یه سوت نابجا ممکنه میلیونها دلار رو به باد بده.
به هر حال استفاده از این سیستمها نیازمند یه بازنگری جدی تو قوانینه فعلیه و همون طور که گفتم یه خورده زمان میبره.
نکته ی دیگه ای که مهمه بحث امنیت و تعیین یه استاندارد واحد برای این سیستمهاست که اونم نیازمند آزمایشهای پیچیده ست و ...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از electronic :
خوب البته یه خورده از جذابیتها رو کاهش میده اما فراموش نکنیم فوتبال به یه صنعت سودآور تبدیل شده و یه سوت نابجا ممکنه میلیونها دلار رو به باد بده.
به هر حال استفاده از این سیستمها نیازمند یه بازنگری جدی تو قوانینه فعلیه و همون طور که گفتم یه خورده زمان میبره.
نکته ی دیگه ای که مهمه بحث امنیت و تعیین یه استاندارد واحد برای این سیستمهاست که اونم نیازمند آزمایشهای پیچیده ست و ...
به نظر من يه فكري اگه واسه آفسايد بردارن خيلي از مشكلات حل ميشه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
واسه افسايد ديگه خدايشش جواب نميده . من ميگم واسه كارت دادنها بزارن.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نظر من بايد خط آفسايد ثابت باشه!
169.gif

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
يعني چي ثابت باشه ؟:blink: