اسكوبار نبود؟!...به نقل از Ghamnevis :احتمالا اگر حركتش نميگرفت و گل ميشد مثل X كه دروازه خودشون را مقابل آمريكا در جام جهاني 94 باز كرد ترور ميشد !
معماي بعدي ! اسم اين بازيكن كه ترور شد چي بود ؟ اگه گفتيد![]()
3 امتياز مثبتبه نقل از daftarekhaterat :اسكوبار نبود؟!...![]()
به نقل از Ghamnevis :3 امتياز مثبت![]()
به نظر من بايد شدني بشه . چون ديگه اشتباهات داوري داره خيلي زياد ميشه .به نقل از daftarekhaterat :![]()
آقا آخرش اين قضيه استفاده از دوربين توي فوتبال به كجا كشيد؟ به نظرتون واقعا شدني هست؟
آخه مثلا كشتي كه نيست كل مسابقه اش 6 دقيقه باشه همش بتونن اعتراض كنن برن فيلم رو بازبيني كنن. 90 دقيقه است..به نقل از hwt :به نظر من بايد شدني بشه . چون ديگه اشتباهات داوري داره خيلي زياد ميشه .
اره شدنيه ! اما نميدونم چه اصراري دارن كه داورا حتما تو داوريشون اشتباه باشه !به نقل از electronic :مثلا" میشه یه دونه از عینکهای مخصوص به چشم بزنه و تصاویر آهسته رو براش پخش کنه.![]()
![]()
به نقل از electronic :مثلا" میشه یه دونه از عینکهای مخصوص به چشم بزنه و تصاویر آهسته رو براش پخش کنه.![]()
![]()
آخه مساله اينه كه اگه بازي رو متوقف كنن شونصد ميليون نفر ميخوان نظر بدن و اين اصولا شان داوري رو مياره پايين.به نقل از hwt :خوب به نظر توي كارت دادنها ميشه از دوربين استفاده كرد . چون ديگه همه استاديمها مانيتور دارن و همونجا داور ميتونه تصميمشو مورد ارزيابي قرار بده /
وا نداره ! بسته ! شدنيه خوببه نقل از daftarekhaterat :وااا!![]()
3 4 ثانيه تاخير كه به جايي بر نميخوه . با همون عينكها ميشه .به نقل از daftarekhaterat :آخه مساله اينه كه اگه بازي رو متوقف كنن شونصد ميليون نفر ميخوان نظر بدن و اين اصولا شان داوري رو مياره پايين.
البته نمیشه گفت که با این تجهیزات الکترونیکی اشتباهات داوری به صفر می رسه اما خوب کاهش چشمگیری پیدا می کنه.به نقل از hwt :اره شدنيه ! اما نميدونم چه اصراري دارن كه داورا حتما تو داوريشون اشتباه باشه !
جدا فكر ميكنيد اون موقع فوتبال به اندازه الآن جذابيت داشته باشه ؟به نقل از electronic :البته نمیشه گفت که با این تجهیزات الکترونیکی اشتباهات داوری به صفر می رسه اما خوب کاهش چشمگیری پیدا می کنه.
ببینید یکی از اشتباهات عمده ی داوری عدم تشخیص وضعیت توپه.این مشکل رو میشه با نصب ریزتراشه ها حل کرد.مثلا" توپ موقع رد شدن از خطوط زمین و تیرهای دروازه حساسیت نشون بده و از طریق امواج رادیویی به داور خبر داده بشه.یا مثلا" یه سیستم خط نگهدار همراه کمک داور نصب بشه که موقع آفساید گیری( به شرط اینکه داور روی خط آفساید باشه) با برقراری ارتباط با توپ وضعیت آفساید رو تشخیص بده و خیلی ایده های دیگه که فکر کنم در آینده ای نزدیک به عملی بشه....
خوب البته یه خورده از جذابیتها رو کاهش میده اما فراموش نکنیم فوتبال به یه صنعت سودآور تبدیل شده و یه سوت نابجا ممکنه میلیونها دلار رو به باد بده.به نقل از Ghamnevis :جدا فكر ميكنيد اون موقع فوتبال به اندازه الآن جذابيت داشته باشه ؟
ميدونيد در اون صورت چه فشاري روي داور ها خواهد بود !؟
نميشه كه داور سوت بزنه بعد صبر كنه ببينه صحنه آهسته خطا هست يا نه ! اينجوري اگر بطور ميانگين 30 خطا + 10 آفسايد و 10 موقعيت تعيين اوت و كرنر داشته باشيم با احتساب صرف 5 ثانيه وقت براي هركدوم ميشه 250 ثانيه يا 4 دقيقه وقت تلف شده براي اين موضوع !
يعني توي هر بازي بايد بالاي 7 تا 8 دقيقه وقت تلف شده داشته باشيم !
من فكر ميكنم فوتبال اينجوري جذاب تره ! اگر اشتباه داوري نباشه ديگه كي ميتونه بياد كل بندازه و گل آفسايد سهراب انتظاري را سوژه كنه؟
به نظر من يه فكري اگه واسه آفسايد بردارن خيلي از مشكلات حل ميشه.به نقل از electronic :خوب البته یه خورده از جذابیتها رو کاهش میده اما فراموش نکنیم فوتبال به یه صنعت سودآور تبدیل شده و یه سوت نابجا ممکنه میلیونها دلار رو به باد بده.
به هر حال استفاده از این سیستمها نیازمند یه بازنگری جدی تو قوانینه فعلیه و همون طور که گفتم یه خورده زمان میبره.
نکته ی دیگه ای که مهمه بحث امنیت و تعیین یه استاندارد واحد برای این سیستمهاست که اونم نیازمند آزمایشهای پیچیده ست و ...