حالا 3 بر صفره!به نقل از hwt :تا دقيقه 65 برزيل 2- 0 برده ! ايول![]()
لطفا چت نكنين! بحث علمي بكنين همه استفاده كنيم.
حالا 3 بر صفره!به نقل از hwt :تا دقيقه 65 برزيل 2- 0 برده ! ايول![]()
با اينكه رتبه ايران الان 17 جهانه اما يه عده ميگن ما باز هم به عنوان تيم چهارم گروه خودمون انتخاب ميشيم. يعني 3 تا تيم ديگه قويتر از ما خواهند بود.به نقل از hwt :چشم .
سوال : ايران به نظر شما با چه تيمهايي هم گروه ميشه ؟
مسلما آلمان! بازيش توي دستمونه.به نقل از hwt :به نظر شما كدوم مطلوبتره ؟
با برزيل همگروه باشيم يا فرانسه يا المان ؟
شرمنده اخلاق ورزشيتون... پس حتما گل ممدي بناست جلوي شوت روبرتو كارلوس بايسته؟!به نقل از hwt :گلاب به روت شما يادتون هست كه المان ميزبان تشريف دارن ؟![]()
جدا ؟! نه بابا خودش بودا!به نقل از Ghamnevis :به شدت تكذيب ميشه
اون پدراگ مياتوويچ مهاجم سابق رئال بود نه ميهائيلوويچ![]()
منظورم گل سينيشيا به چلسي در سال 2000 بودبه نقل از Ghamnevis :من يادمه !
البته دو تا زد توي اون سال !
يكي را از يك زاويه فوق العاده بسته تقريبا 6 متري نقطه كرنر گل كرد !!!! من دهنم وا مونده بود !
در مورد كارلوس من تعصب دارم
گلي كه كارلوس به آرژانتين زد چهار شب پيش خيلي معركه بود ! نكته مهمش اينه كه ضربات كارلوس در عين قدرت و سرعت زيادي كه توپ داره كات نسبتا زيادي هم ميگيره... و نكته بعديش هم اينه كه كارلوس هم شوت هاي با كات درون پا ميزنه هم بيرون پا كه واقعا بي نظير هستش !
كي گلش را به فرانسه در جام كنفدارسيون هاي قبل از جتم جهاني 98 يادشه !!؟ من هنوز تو كفم
در مورد بكهام ! بيشين بينيم بابامن قشنگ تر از اون ميزنم :lol:
اون گل به فرانسه كه در موردش بحث شد. نتيجه اينكه در همون لحظه باد شديدي اومده بوده!به نقل از Ghamnevis :من يادمه !
البته دو تا زد توي اون سال !
يكي را از يك زاويه فوق العاده بسته تقريبا 6 متري نقطه كرنر گل كرد !!!! من دهنم وا مونده بود !
در مورد كارلوس من تعصب دارم
گلي كه كارلوس به آرژانتين زد چهار شب پيش خيلي معركه بود ! نكته مهمش اينه كه ضربات كارلوس در عين قدرت و سرعت زيادي كه توپ داره كات نسبتا زيادي هم ميگيره... و نكته بعديش هم اينه كه كارلوس هم شوت هاي با كات درون پا ميزنه هم بيرون پا كه واقعا بي نظير هستش !
كي گلش را به فرانسه در جام كنفدارسيون هاي قبل از جتم جهاني 98 يادشه !!؟ من هنوز تو كفم
در مورد بكهام ! بيشين بينيم بابامن قشنگ تر از اون ميزنم :lol:
بابا خدات را شكربه نقل از hwt :زيدان هم كه توي 2002 ديديم![]()
![]()
ولي منم ترجيح ميدم با برزيل در بيوفتيم . خيلي هيجانش بالاست.
ايول...ادم اهل دلي هستيا...خدايش دقيقه 86 از اون زاويه به در وازبان قد بلندي مثل ديگوي اونطوري گل زدن كار حضرت فيله...هم كات افقي داشت و هم عمودي :blink:به نقل از Ghamnevis :منظورم گل سينيشيا به چلسي در سال 2000 بود![]()