به نقل از Ghamnevis :تازه يادمم اومد كي را ميگي !
خاطرات مبهمي داره تو ذهنم چرخ ميزنه !
راستي اسم دروازه بان آمريكا در سال 94 يادتونه ؟
اسم كاملش ؟
به نقل از Ghamnevis :آفرين ! خداييش ذهن فوق العاده اي داري
فكر ميكنم بعد از پاليوكا توي اون جام ميولا بهترين دروازه بان بود (از ديد من).. خيلي ازش خوشم ميومد... با اون موهايي كه پشتش جمع كرده بود و بسته بود..
كوبي جونز هم بازيكن خوبي بود.. البته فكر ميكنم الآن لاندون بهتر بازي ميكنه
من از آلكسي لالاس هم خوشم ميومد ! استيل جالبي داشت !
من اينجا رو تازه ديدم! احتمالا" اينجا هم پاتق ميشه بعدا" فعلا"به نقل از rax :حالا كه تب جام جهاني و اينجور چيزا بالا گرفته من به خودم گفتم يه تاپيك بزنم در مورد تاريخچه بازيكنان و اطلاعات عمومي فوتبال هر كدوم از دوستان سوالي به ذهنش ميرسه مطرح كنه....
من خودم احساس ميكنم در مورد بازيكنان و تيمهاي قديمي و جديد اطلاعات مناسبي دارم ولي نميدونم اصلا اينجور چيزا به درد كسي ميخوره يانه....
دليل اينكه تو فروم علم و دانش هم تاپيك زدم اينه كه چون بيشتر به اطلاعات عمومي مربوطه كفتم شايد اينجا مناسب باشه والا اگه مديرا مخالفن ببرن گفتگوي ازاد..![]()
به اين ميگن ديد حرفه اي!به نقل از Ghamnevis :چون توي كودكي توي چمن بازي نميكنند !
گل كوچيك ميكارند و طبيعتا يه فرد گنده براي حراست از دروازه بهترين گزينه است![]()
به نقل از Ghamnevis :چون توي كودكي توي چمن بازي نميكنند !
گل كوچيك ميكارند و طبيعتا يه فرد گنده براي حراست از دروازه بهترين گزينه است![]()
به نقل از كم پشت :من اينجا رو تازه ديدم! احتمالا" اينجا هم پاتق ميشه بعدا" فعلا"
يه سوال تخصصي داشتم چون هم نداره!
چرا آدمهاي چاق در كودكي فوتبال بازي ميكردن دروازه وا ميستادن ولي الان همه دووازه بنا تو فوتبال بزرگسالان لاغر اندامند؟!! يعني اينا همون آدما هستن فقط وزن كم كردن؟!!!!
هنوز اين بابا زنده اس؟! گمون نكنم ديگه بازي بكنه.به نقل از كم پشت :ممنون جواب ركس قانع كننده تر بود!
راستي بين دروازه بانهاي چاق چيلاورت هم كم نميراره
به نقل از daftarekhaterat :هنوز اين بابا زنده اس؟! گمون نكنم ديگه بازي بكنه.
به نقل از rax :اره زندست..تازه شيش ماهه خداحافظي كرده از ميادين..تو بازي خداحافظيش كلي بازيكن سرشناس بودن..![]()
به نقل از Reza364 :تو اون بازي هم خر بازي درآورد؟ گلم زد يا نه؟
به نقل از SherlockHolmes :راستي دمت گرم جاجي ركس!!!تاپيك توپيه من تا حالا نديده بودمش!!![]()
راستي به نظرت بهترين جام جهاني تا حالا كدوم بوده؟(تو اين4 تاي اخير)