• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال پیرامون افزایش سرعت CPU AMD E1-2100 1GHZ

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
سلام ; یه سی پی یو دوهسته ای AMD E1-2100 1 GHZ موجوده که توان کل این قطعه 2 الی 2.1 گیگاهرتز هست . به صورت پیشفرض فرکانس این سی پی یو 1 گیگاهرتز تعیین شده . دمای این سی پی یو حین انجام بازی های نسبتا سنگین هم انچنان شاهد افزایش حرارت این قطعه نیستیم . اگه با استفاده از بایوس سیستم core speed این سی پی یو رو 1.2 الی 1.5 گیگاهرتز تنظیم کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟ و نکته دوم اینکه میشه این قطعه رو ارتقا داد . بنده فروشنده هستم و این قطعه روی لپتاپ Lenovo G505-a نصب شده. پیشاپیش از پاسختون ممنونم توی همین تاپیک هم عکسی از مشخصاتش توی cpu-z آپلود کردم

http://up.hollo.ir/images/dr3iwyy4lv6583ea3ydn.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
براي ارتقا بايد لينك دقيق لپتاپتون رو بديد تا بررسي كنم .در مورد افزايش سرعت بهتره cool and quiet رو از تو بايوس غير فعال كنيد .

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
حالا این قابل ارتقا هست ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پردازندش فكر نكنم تو بازار باشه . بايد به lenovo ايميل بزنيد .

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
دست شما درد نکنه. متاسفانه این لنوو جی 505 اورکلاک رو برای رم - گرافیک و سی پی یو لاک کرده توی بایوس نمیشه این کارو انجام داد این نرم افزار رو هم که دانلود کردم باز هم نشد و میگه پردازنده ای ام دی توی سیستم شما پیدا نشده . البته قبلش هم یه ارورداد که نوشته شده بود تنظیمات این پردازنده از تنظیمات پیش فرض خارج شده . یه همچین مضمونی داشت. ممنونم . متاسفانه این سی پی یو مثل اینکه جدیده و من اطلاعات کافی ازش ندارم . یه تاپیک دیگه زدم که اگه دوستان جواب بدن مشخص بشه که سی پی یو ضعیفیه یا متوسط و یا هم بهتر

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
اگه مشخصات مین و سوکت و .. رو بدم میتونید بفرمایید چه سی پی یو ای میشه جایگزین این قطعه فعلی کرد ؟ البته قوی تر از اینی که الان هست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به دليل اينكه پردازنده و گرافيك با هم هستند اين كار رو انجام داده كه صدمه نبينه

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
به دليل اينكه پردازنده و گرافيك با هم هستند اين كار رو انجام داده كه صدمه نبينه

فک کنم با فناوری APU کارایی سی پی یو دو برابر معمول بشه .. این واقعا ملموس هست یا که نه ؟؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بايد بنچمارك ها رو ببينيد .

بالا