Amin_boroojerdi
Registered User
دوستان راهنماییم کنید با سرمایه کم چی کم میتونم بکنم؟فعلا تو حسابم 500 تومن هست که
سلام
کار اینترنتی یا ....؟
انتظار چقدر سود در ماه رو دارید؟
سلام
هم اینترنتی و هم غیر اینترنتی
واسه کسی که میزان سود مهم نباشه واسش فقط مقداری سود دهی داشته باشه
پ ن : ببخشید استارتر جان که من سوال کردم
امین جان قصد ندارم نا امیدت کنم اما در این شرایط 500 تومن سرمایه نیست، پول توجیبیه.
هر کاری بشه انجام میدم.حدودا ماهانه 30 یا 40 درصد سود داشته باشه خوبهسلام
کار اینترنتی یا ....؟
انتظار چقدر سود در ماه رو دارید؟
میشه درباره کار خودتون همون پیام کوتاه توضیح بدید؟اینترنتی که خیلی کارها میشه کرد.
فروشگاه اینترنتی - فروش هاست و سرور اختصاصی - بازاریابی محصولات و ... .
ولی نکته ای رو عرض کنم که نباید سریعا انتظار سود را داشت و ممکن است حتی ماه اول سوددهی نداشته باشد.
غیراینترنتی هم بستگی به محل سکونت داره، باید نیاز شهرتون رو سنجید. ولی میتونم با اطمینان زیاد بگم که با 500 هزار تومان کاری نمیشه کرد یا بهتر عرض کنم که بنده سراغ ندارم کار غیر اینترنتی با 500 هزار تومان را.
پ.ن: محصول خودم رو تبلیغ نکردم که متهم به تبلیغ در این تاپیک نشم ولی یه راه همین سامانه پیام کوتاه است.
موفق باشید دوست من!![]()
40 درصد سود با این مقدار سرمایه کمی زیاده!!هر کاری بشه انجام میدم.حدودا ماهانه 30 یا 40 درصد سود داشته باشه خوبه
کار اینترنتی هم باشه که چه بهتر
1 مغازه تو 1 پاساژ دارم که تردد توش نیست.1 مدت اونجا کار کردم سودش خیلی خیلی کم شد ناچارا اجاره دادم.سرور مجازی یه کم خطری نیس؟؟؟40 درصد سود با این مقدار سرمایه کمی زیاده!!
بهتره مقدار سودی رو که در نظر خواهید گرفت بین 20-30 درصد باشد تا موفقتر باشید مطمئنا اگر مقدار سودی که انتظار داری معقول باشه درصد سود ماهیانه نیز بصورت کاملا تصاعدی بالا میره.
اما اگر انتظار داشته باشید سود زیادی کنید مطمئنا استرس زیادی به شما وارد میشه و ... .
کارت شارژ با این مقدار سرمایه کمی سخته که سود کنی البته نشدنی نیست!
اینترنتی هم موارد بالا بود که عرض کردم البته باید با بعضی از آنها آشنایی داشته باشید و دانش فنی نسبت به انها داشته باشید مثل هاست و سرور مجازی.
شما مغازه ای، کافی نتی چیزی ندارید؟؟
میشه درباره کار خودتون همون پیام کوتاه توضیح بدید؟
مرسی از راهنمایی های خوبتون.روش حتما فکر می کنمخب حالا دیگه متهم میشیم به تبلیغ
ببینید دوست عزیز، اولا اگه بخوای بصورت حرفه ای و جدی اینکار رو انجام بدید باید ریسلری یا همان نمایندگی مستقل یا از ما و یا از شرکت های دیگر بگیرید و شاید سرمایه نسبتا بیشتری هم نیاز داشته باشد.
شما برای ریسلری، باید ابتدا دامنه بگیرید و در سایت برای معرفی سامانه داشته باشید
اما من مشتری داشتم که سرمایه نداشته و با خرید پنل کاربری و تبلیغات در سطح شهرشون تونسته سود خیلی خوبی کسب کنه.به این صورت که تبلیغات وسیعی انجام داده که ارسال اس ام اس تبلیغاتی و ... .فروشگاه ها، اموزشگاه ها و ... مشتری های اصلی هستند.
اگر باز سوالی بود به تاپیکهایی که در امضای بنده است بروید و در انجا مطرح کنید.
موفق باشید
نمیدونم چه سایتی بزنم.حدودا همه نوع سایتی تو ایران هستسایت بزن خودت و برای انرژی و وقت بذار! مطمئن باش نتیجه میگیری!
نمیدونم قبلا تو مغازت چیکار میکردی ولی یه پیشنهادی دارم، اگر مغازه داری بزن تو کار لوازم کادویی و شبیه این چیزا به نظر من جواب میده.
قید مغازه رو خیلی وقته زدم چون تو یه پاساژ سوت و کوره که توش سگ پر نمیزنه
قبلا لباس فروشی بود بگم تو 3ماه چقدر جنس فروختم باورت نمیشه.
800 تومن.![]()
سلمانی و آرایشگاه مردانه هم خوبه .