آژانس هواپیماییexchanging

سوال:یه مشکل با وایرلس کردن اینترنت با یک مودم

شروع موضوع توسط naaji ‏8 جولای 2010 در انجمن اینترنت پرسرعت ADSL و وایرلس و وایمکس

  1. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    سلام دوستان من جدیدا یه مودم وایرلس مرکوری خریدم
    یه پی سی دارم یه لب تاپ
    پی سی مودم وایرلس نداره ولی لب تاپم داره
    مودمم پشتش 4 تا خروجی لن داره
    الان من مودمو کانفیک کردم و روی ppoe یه اکانت ساختم و با لب تاپم راحت کانکت میشم
    حالا سوال اینجاس
    من میخوام پی سیم رو که مودم وایرلس نداره با کابل لن به مودم وصل کنم تا پی سی هم نت داشته باشه
    چون مودم کنار پی سیمه راحت با کابل لن میشه ولی کرد
    این کارو کردم ولی متاسفانه کانکت نشد به نت :(
    اینم بگم که ویندوز لب تاپ 7 هست و ویندوز پی سی xp
    ایا امکان این کار وجود داره؟ یا نه
    اگه اره لطفا راهنماییم کنید خیلی حیاتیه:blush:
     
  2. Phantom Hive

    Phantom Hive کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2010
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    سلام، البته من هیچ آشنایی به این مارک مرکوری ندارم ولی الآن خیلی کنجکاو هستم بدانم شما مودم تون رو اصلاً چطوری کانفیگ کردید؟
    آیا با کابل LAN به لب تاپ تون وصل کردید یا از طریق وایرلسش به 192.168.1.1 متصل شدید؟

    اتصال LAN به PC یکسری مقدماتی می خواهد. اولاً باید درایور Ethernet خودتون رو نصب کنید. بعد با LAN سیستم به مودم متصل بشوید (تا مطمئن شوید که اتصال LAN مشکلی ندارد) و تنظیمات DHCP مودم و IP سیستم تون و ... رو انجام بدهید تا بتوانید به اینترنت متصل شوید.

    ادیت: نکنه با USB کانفیگ کردید؟
     
    Last edited: ‏9 جولای 2010
  3. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    نه
    من مودم رو با پی سی کانفیگ کردم
    یعنی کابل لن رو وصل کردم به پی سی و با این ادرس 192.168.1.1 و استفاده از گینه ویزارد کانفیگ رو انجام دادم
    اون نرم افزاری که میفرمایین رو نصب نکردم یعنی نمیدونم چیه
    ولی الان لب تاپ با وایرلس وصل میشه ولی پی سی با لن نمیشه
    میشه کمکم کنید جفتشونو راه بندازم؟
    البته من سری اول با همون لن و پی سی و مدل بریج مود به اینترنت وصل شدم ...
     
    Last edited: ‏9 جولای 2010
  4. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    هرکاری میکنم با پی سیم نمی تونم با استفاده از لن مودم کانکت بشم :(
    اخه مگه نمیشه که این مودم هم از وایرلس کانکت کنه هم همزمان از لنش اگه نمیشه پس چرا 4 تا جای لن داره
    به نظر شما مشکل از ویندوزاس اخه این ویندوز لب تاپم که از وایرلس استفاده میکنه 7 هست ولی پی سیم که میخوام با لن وصلش کنم ایکس پی
    راستی چطور میتونم روی وایرلسه پسوورد بذارم که کسی دیگه جز خودم کانکت نشه؟؟
     
  5. Phantom Hive

    Phantom Hive کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2010
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    خوب... پس LAN پی سی شما مشکلی ندارد. من فکر کردم کلاً نمی توانید به مودم وصل شوید.
    کدوم نرم افزار؟ اگر منظورتون درایور هست، چون شما الآن می توانید به مودم وصل شوید دیگه نیازی به آن نیست.
    فکر نکنم مدل Bridge گزینۀ مناسبی باشد. شما باید از PPP over Ethernet یا همان PPPoE استفاده کنید که گویا فرموده بودید که همین مدل رو فعال کردید.

    منتها شما باید گزینۀ DHCP رو هم روی مودم تون فعال کنید. پیشنهاد می کنم دفترچه راهنمای مودم را حتماً مطالعه کنید، من با این مدل هیچ آشنایی ندارم و نمی دانم تنظیمات DHCP آن کجاست.

    بعد از فعال کردن DHCP روی آیکن کانکشن LAN که روی Taskbar ویندوز، سمت راست قرار دارد کلیک راست کنید و گزینۀ Status را انتخاب کنید. دکمۀ Properties رو بزنید و روی (Internet Protocol (TCP/IP دابل کلیک کنید. گزینه های Obtain an IP address automatically و Obtain DNS server address automatically باید انتخاب شده باشند.

    به احتمال زیاد این کار مشکل شما را حل می کند، مگر آنکه مودم نیاز به تنظیمات اضافی مثل register کردن کامپیوتر روی LAN و ... داشته باشد که فقط دفترچه راهنما می تواند به شما کمک کند. احتمالاً با استفاده از اون ویزارد هم بتوانید راحتر این کار را انجام دهید.

    شما همون لحظه که داشتم تایپ می کردم، پست دادید. :D
    من از وایرلس اصلاً سر رشته ای ندارم، دوستان دیگر باید کمک کنند.
    مودم خودم شبیه مال شماست، منتها وایرلسش رو از کار انداختم.
     
    Last edited: ‏9 جولای 2010
  6. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    ممنوووووووووووونم ازتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت درست شد مرسییییییییییییی
    همین گزینه Obtain DNS server address automatically دیسیبل بود اینیبل کردمش راه افتاد پی سیم هم
    ایول
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    حالا سوالم اینه که میشه روی این ارتباط پسوورد گذاشت مه همسایه ها نتونن سواستفاده کنن از اینترنت بنده
    با توجه به اینکه یکی با لن کانکته یکی با وایرلس این امکان وجود داره؟
    لطفا راهنماییم کنید مرسی
     
  9. dead_chatter

    dead_chatter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,061
    تشکر شده:
    3
    یه عکس از صفحه اول کانفیگ مودم بذارین تا بشه راهنمایی کرد, راستی مدل مودم دقیقا چیه؟ شاید تو اینترنت بشه یه چیزایی پیدا کرد.
     
  10. Phantom Hive

    Phantom Hive کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2010
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    اون رنج آی پی احتمالاً رنج سرویس DHCP هست که معمولاً با 192.168.1 شروع می شود. اون IP ،IP داخلی سیستم شماست، درحالت عادی از بیرون قابل دسترسی نیست.

    خب حالا وقتی از یاهو پینگ می گیرید دقیقاً چه اتفاقی می افتد؟ تمام request ها timeout می شود یا نه اصلاً error می دهد؟
    (چیزی مثل Ping request could not find host یا مثلاً Destination host unreachable)

    پ.ن: tracerout هم گرفتید؟
     
  11. naaji

    naaji Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    2,377
    تشکر شده:
    132
    محل سکونت:
    !!منزل!!
    Ping request could not find host این ارور رو میده
    موقع پینگ گرفتن
    tracerout رو بلد نیستم چه جوری میشه گرفت
     
  12. Phantom Hive

    Phantom Hive کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2010
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    حدسم درست بود. شما مشکل DNS پیدا کردید، منتها اصلاً نمی دونم چطور چنین مشکلی اتفاق افتاده. :wacko:

    یکبار با مودم وایرلس (وضعیتی که مشکل وجود دارد) و یکبار با مودم معمولی (وضعیت بدون مشکل) این دستور را در Command Prompt اجرا کنید و خروجی هر دو حالت را کپی پیست کنید یا به من PM بزنید. (بعد از کلیک راست روی Command Prompt و انتخاب گزینۀ Mark، متن را انتخاب کنید، بعد Enter را بزنید تا متن کپی شود)

    کد:
    nslookup www.yahoo.com
    پ.ن: نیازی هم به tracerout نیست.