• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوختن و چسبیدن پرز روی LCD لپ تاپ (چه جوری تمیزش کنم؟)

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
صفحه ی LCD لپ تاپ من روش پرز نشسته بود و وقتی لپ تاپ روشن بوده بستمش این پرزا ظاهرا سوختن چسبیدن به LCD و هیچ جوری هم تمیز نمیشن (بد چسبیدن) راه حلی برای تمیز کردن اینا هست؟

دیدم تو بعضی از سایتها توصیه شده که LCD رو با محلول الکل ایزو پرو پیل و آب تمیز کنید نمی دونم این محلول تو این مورد جواب میده یا نه؟

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از Neoonline :
صفحه ی LCD لپ تاپ من روش پرز نشسته بود و وقتی لپ تاپ روشن بوده بستمش این پرزا ظاهرا سوختن چسبیدن به LCD و هیچ جوری هم تمیز نمیشن (بد چسبیدن) راه حلی برای تمیز کردن اینا هست؟

دیدم تو بعضی از سایتها توصیه شده که LCD رو با محلول الکل ایزو پرو پیل و آب تمیز کنید نمی دونم این محلول تو این مورد جواب میده یا نه؟
جلل خالق
24.gif
حالا مطمئنی پرزه چیز دیگری نیست؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
آره مطمئنم پرزه، امیدوارم دیگران غیر از تعجب کردن راه حلی هم ارائه بدن!

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از Neoonline :
آره مطمئنم پرزه، امیدوارم دیگران غیر از تعجب کردن راه حلی هم ارائه بدن!
دوست عزیز ناراحت نشو خوب آخه من هم لپتاپ دارم و کلی پرز ولی هیچکدومش نه ذوب شده نه چسبیده و خیلی بعید می دونم که پرز باشه ولی با این حال شما می توانید از اسپری های مخصوص پاک کردن صفحات lcd استفاده کنی یا از اون الکل که البته درباره اون مطمئن نیستم. راستی می تونی یک عکس از این پرز بزاری؟

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
والا با دو سه جور دوربین سعی کردم عکس بگیرم ولی موفق نشدم تصویر واضحی در بیارم

mahmood-gt2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Neoonline :
توی سایت DELL گفته اگه از الکل ایزو پروپیل استفاده می کنید، باید با نسبت 50 به 50 با آب مخلوط کنید

بالا