• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

> > > سود دخانیات و سیگار فروشی چطوره??? < < <

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
با سلام و عرض ادب

دوستان لطفا در این تاپیک نصحیت نفرمایید و تاپیک رو منحرف نکنید...

بنده قصد دارم تو محلمون مغازه دخانیات راه بندازم...

یعنی سیگار،توتون قلیون پیپ، ذغال،خود پیپ و قلیون و اینطور سبک بیارم یه مغازه راه بندازم...

بنظرتون چطوره?

لطفا راهنمایی کنید اگر کسی تجربه داره یا اشناش تو این کاره یا ...

فقط دم از اینکه برکت نداره و... نزنید چون کار کاملا قانونیه...

با تشکر

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
منم در نظر دارم یه ویترین کوچیک سیگار فروشی بزنم و خرده فروشی کنم خوئشحال میشم نظر دوستان رو بدونم

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
بستگی داره ب خودت و سرمایت دوست و آشنات هر چقدر بیشتر درآمدت بیشتر سیگار قاچاق هم اگه بتونی بیاری نه در حد کلان لابه لای همین مجازها سودش خوبه

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
بستگی داره ب خودت و سرمایت دوست و آشنات هر چقدر بیشتر درآمدت بیشتر سیگار قاچاق هم اگه بتونی بیاری نه در حد کلان لابه لای همین مجازها سودش خوبه
کسی رو میشناسی سیگار فروش باشه?

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دخانیات دیگه سودش کم شده به لطف افزایش مالیات و سخت گیری که صورت میگیره و قراره بیشتر هم بشه یکی از دوستان دو سه سالی مغازه داشت سودش هم بگیر نگیر داشت آخر هم مغازه رو واگذار کرد
اما اصل مطلب هم بی برکت بودن کار و پولشه چون زیادی ولخرجی برا مغازش میکرد تهش ضرر کرد و افسردگی گرفت میخاست با یک مشت قرص ترامادول خودشو خلاص کنه که جون سالم به در برد اما با تشنج و مشکلات همین کار داره دست و پنجه نرم میکنه

rizak

Registered User
لایک‌ها
704
به صورت قانونی چون مالیات و هزار کوفت و زهر مار بهت میبندن سودی نداره شاید ضرر هم بدی
اما اگر بتونی سگار قاچاق بیاری سودش عالیه

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
کسی رو میشناسی سیگار فروش باشه?
بله زیاد یکی از آشناها تعریف میکرد رفیق خودش سیگار فروشی داره مغازه بغل خودش رو گرفته کرده انبار جنسای قاچاق تو مغازه خودش میفروشه خونه و ماشینو همه چیزم خریده بستگی ب خودت داره سرمایه زیاد میخواد آشنا میخواد جای خوب هم باید داشته باشی

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
چون میگن حتما اصله و خارجیه
هم بخاطر اینکه اون عکس ریه ها رو نداره
اگر خودم پول داشتم راه مینداختم اما متاسفانه ندارم
من خودم وینستون بدون عکس میکشم باورم اینه بهتره ....

خلاصه من پشیمون شدم چون یکی سیگار فروشی داره حدود 250,300 هزار تومنم دخلشه ولی جای فوق العاده شلوغه و 6 سال سابقشه. خیلیا دیدم جمع کردن. باهاش که حرف زدم خیلی دنگو فنگ داره...

گرچه هر شغلی سختیشو داره

فرستاده شده از HUAWEI G730-U10ِ من با Tapatalk

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من خودم وینستون بدون عکس میکشم باورم اینه بهتره ....

خلاصه من پشیمون شدم چون یکی سیگار فروشی داره حدود 250,300 هزار تومنم دخلشه ولی جای فوق العاده شلوغه و 6 سال سابقشه. خیلیا دیدم جمع کردن. باهاش که حرف زدم خیلی دنگو فنگ داره...

گرچه هر شغلی سختیشو داره

بجاش شغلیه که هم پاتوقیه و درآمدت روز به روز بیشتر میشه و لازم نیست 4:30 یا 5:00 صبح پاشی راه بیفتی بری فلان شرکت که 7 کارت بزنی و تا 6 بعد از اونجا باشی
راحت کسب خودتو داری
و تا قیام و قیامت هست سیگار و مصرف کننده سیگار هست + قلیون

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
بجاش شغلیه که هم پاتوقیه و درآمدت روز به روز بیشتر میشه و لازم نیست 4:30 یا 5:00 صبح پاشی راه بیفتی بری فلان شرکت که 7 کارت بزنی و تا 6 بعد از اونجا باشی
راحت کسب خودتو داری
و تا قیام و قیامت هست سیگار و مصرف کننده سیگار هست + قلیون
ولی لوازم ارایشی هم شغل شیک تریه هم سودش بیشتره و اینکه یه چی مد شده میگن برکت نداره ملتو میکشی اینطورم نیست...

میگن لوازم ارایشی خیلی بیشتره سودش...

میخوام ببینم این بهتره یه مغازه دادیم اجاره که 6 ماه دیگه تموم شه بگم بره خودم لوازم ارایشی بزنم

البته پسری نیستم بشینم لاس خشکه بزنم واس همین کارگر بگیرم...

البته فقط در حد فکره ببینم لوازم ارایشی سودش چقدره و اینکه سرمایه چقدر میخواد

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
ولی لوازم ارایشی هم شغل شیک تریه هم سودش بیشتره و اینکه یه چی مد شده میگن برکت نداره ملتو میکشی اینطورم نیست...
میگن لوازم ارایشی خیلی بیشتره سودش...
میخوام ببینم این بهتره یه مغازه دادیم اجاره که 6 ماه دیگه تموم شه بگم بره خودم لوازم ارایشی بزنم
البته پسری نیستم بشینم لاس خشکه بزنم واس همین کارگر بگیرم..
البته فقط در حد فکره ببینم لوازم ارایشی سودش چقدره و اینکه سرمایه چقدر میخواد

لوازم آرایشی هم بخاطر سرب و جیوه زیاد کشنده اس ( تمام مقاله ها علمی اثبات کردن )
اگر به کشنده بودنه تمام ماشین ها بخصوص ایرانی از نظر الاینده سمی و خارج استاندارد بین المللین پس ماشین نه بخرن نه بفروشن , اگر سیگار به یه نفر آسیب میرسونه یه ماشین به چند هزار آدم آسیب میرسونه
ایا مثلا میخوان بگن ما روشن فکریم - جاعه ای که روشن فکراش اینا باشن باید اون مملکت گل گرفت

لوازم آرایشی هم دنگ و فنگش بیشتره
به چند دلیل : 1- باید با زنا سروکله بزنی
2- باید هزار نوع جنس با برندا متفاوت بیاری
3- زود قدیمی میشن و مدل جدید میاد
4- خرید زنا همیشه با دو به شک بودن همراهه و یه تصمیم خرید ممکنه تا نیم ساعت طول بکشه
و ................

حالا برو سیگار فروشی طرف میگه داداش یه بسته کنت بده میدی . بهشو اونم میره

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
تو محل ما یه مغازه بود لامصب هرکی میومد کرایش میکرد سر 2 ماه میپیچید میرفت ....
از فلافلی بگیر تاااا شوینده و شیر آلات و سوپر مارکتو همه چی ، کافی نت هم شد ولی سر 1 ماه خالی کرد یارو
تا اینکه این دخانیاتی فعلی اومد گرفتش الان حدود 2 ساله داره کار میکنه هر سریم میری جلو مغازش دو نفر در حال خریدن ذغال یا توتون ان
شما باید ببینی محلت جواب میده یا نه ، ما جنوب شهریم اینجاها این مغازه ها خیلی جواب میده
ولی خدایی باید عین این همه چی تموم باشه مغازه
این از 15 تومن قلیون کامل داره تا 500 هزار تومن
5 مدل ذغال داره
دو سیب رو 4-5 مدل داره با مارکا مختلف
سیگار از باکسی 3000 هزار تومن داره تا باکسی 200 هزار تومن(یعنی همه مدل سیکار داره )

nersia

Registered User
لایک‌ها
68
لوازم آرایشی هم بخاطر سرب و جیوه زیاد کشنده اس ( تمام مقاله ها علمی اثبات کردن )
اگر به کشنده بودنه تمام ماشین ها بخصوص ایرانی از نظر الاینده سمی و خارج استاندارد بین المللین پس ماشین نه بخرن نه بفروشن , اگر سیگار به یه نفر آسیب میرسونه یه ماشین به چند هزار آدم آسیب میرسونه
ایا مثلا میخوان بگن ما روشن فکریم - جاعه ای که روشن فکراش اینا باشن باید اون مملکت گل گرفت

لوازم آرایشی هم دنگ و فنگش بیشتره
به چند دلیل : 1- باید با زنا سروکله بزنی
2- باید هزار نوع جنس با برندا متفاوت بیاری
3- زود قدیمی میشن و مدل جدید میاد
4- خرید زنا همیشه با دو به شک بودن همراهه و یه تصمیم خرید ممکنه تا نیم ساعت طول بکشه
و ................

حالا برو سیگار فروشی طرف میگه داداش یه بسته کنت بده میدی . بهشو اونم میره
من اعتقاد ندارم حرف پشتو میگم که مردم میگن... به سیگار فروشه که اشناس مغازه های اطراف میگن مواد فروش... انقدر ادمای ... هستن...

اخه سودش بیشتره دادا... منم حال فک زدن لاس خشکه ندارم تهش یه دختره به روز( بی حجاب خخخ) دیگه تا تهش برو... میاری میفروشه

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
من اعتقاد ندارم حرف پشتو میگم که مردم میگن... به سیگار فروشه که اشناس مغازه های اطراف میگن مواد فروش... انقدر ادمای ... هستن...

اخه سودش بیشتره دادا... منم حال فک زدن لاس خشکه ندارم تهش یه دختره به روز( بی حجاب خخخ) دیگه تا تهش برو... میاری میفروشه

آقا به حرف مردم چی کار داری؟
به حرف مردم باشه که آدم نون نمیتونه بخوره تو این زمونه
مگه کار خلاف میخوای بکنی؟

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
تو محل ما یه مغازه بود لامصب هرکی میومد کرایش میکرد سر 2 ماه میپیچید میرفت ....
از فلافلی بگیر تاااا شوینده و شیر آلات و سوپر مارکتو همه چی ، کافی نت هم شد ولی سر 1 ماه خالی کرد یارو
تا اینکه این دخانیاتی فعلی اومد گرفتش الان حدود 2 ساله داره کار میکنه هر سریم میری جلو مغازش دو نفر در حال خریدن ذغال یا توتون ان
شما باید ببینی محلت جواب میده یا نه ، ما جنوب شهریم اینجاها این مغازه ها خیلی جواب میده
ولی خدایی باید عین این همه چی تموم باشه مغازه
این از 15 تومن قلیون کامل داره تا 500 هزار تومن
5 مدل ذغال داره
دو سیب رو 4-5 مدل داره با مارکا مختلف
سیگار از باکسی 3000 هزار تومن داره تا باکسی 200 هزار تومن(یعنی همه مدل سیکار داره )

محله ما انقدر بد مسیرو دسترسی محلی تو محلیه که تو کوچمون 5 تا مغازه متروکه هست راحت میشه اجراشون کرد مثلا 5 پیش ماهی 100 هزار
حالا یه مغازه ای هست تو بر تر اما مسیر عبوریه ماشین نمیتونه وایسه - یه مغازه سیگار فروشی هست هر وقت بری 2 تا جوون حداقل هستن

بالا