• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سود واقعا عالي!

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان اين يك سايت خيلي جالب است كه تا حالا پرداخت هاي فوق العاده اي داشته.بيياييد كمي درباره اين سايت بيشتر بدانيم:
اين سايت براي ثبت نام از شما 25 دلار مي گيرد و به ازاي هر فردي كه شما مستقيما معرفي كنيد 20دلار به شما مي پردازد.اين پايان كار نيست و به ازاي هر زير مجموعه غير مستقيم هم 1دلار ميدهد حال اگر اين افراد خود را ماهيانه شارژ كنند چه اتفاقي مي افتد؟
اگر هر عضوي كه عضو دايركت شما باشد خود را شارژ كند 7 دلار و اگر ايندايركت شما خود را شارژ كند بازهم شما 1دلار خواهيد گرفت.
فرصت را از دست ندهيد.
http://www.empowerism.com/e/105969/comp.cfm

Last edited:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايندايركت فقط 1 دلار :eek: اينطوري كه egoldrmp خيلي به صرفه تره 5 دلار ميگيره 2 دلار به ديركت 1 دلار به ايندايركت ميده

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
دوست من اين فقط يك روش سوددهي اين سايت است مي تونيد بقيه روش هاي سود دهي سايت را كه به ازاي همين عضويت به شما پرداخت مي كند را در لينك سايت ببينيد.در ضمن يك سري امكاناتي به شما مي دهد كه من تا حالا تو هيچ سايتي نديدم و اين امكانات هم در خود سايت توضيح داده شده اند.(از دادن توضيح بيشتر صرفنظر مي كنم تا يك زحمتي بكشيد و خود سايت رو هم ببينيد و قضاوت كنيد)

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
اينم بگم كه اين سايت يك سري مقاله آموزشي رايگان براي كساني كه مي خواهند درباره سيستمهايي كه با ايگلد كار مي كنند هم در اختيارتون مي گذاره

Ashkan_CBC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از egold4ucom :
سلام
دوستان اين يك سايت خيلي جالب است كه تا حالا پرداخت هاي فوق العاده اي داشته.بيياييد كمي درباره اين سايت بيشتر بدانيم:
اين سايت براي ثبت نام از شما 25 دلار مي گيرد و به ازاي هر فردي كه شما مستقيما معرفي كنيد 20دلار به شما مي پردازد.اين پايان كار نيست و به ازاي هر زير مجموعه غير مستقيم هم 1دلار ميدهد حال اگر اين افراد خود را ماهيانه شارژ كنند چه اتفاقي مي افتد؟
اگر هر عضوي كه عضو دايركت شما باشد خود را شارژ كند 7 دلار و اگر ايندايركت شما خود را شارژ كند بازهم شما 1دلار خواهيد گرفت.
فرصت را از دست ندهيد.
لينك سايت

:eek: :eek: :eek: :eek:

فكر نميكني 25$ خيلي زياد باشه!!!!!!!! :wacko:

به فرض اگر ما هم 25$ رو بديم و عضو بشيم :lol: :lol: هيچكس حاضر نميشه 25$ بده و زير مجموعه

ما بشه.باز اگه 5 دلاري بود يه چيزي!!!

من الان يه 400$ تو يكي از حساباي ايگلدم هست.ولي حاضر نيستم از اين ريسكا بكنم :blink: :blink:

چون مطمئن هستم ريفرال به سختي گيرم مياد. :wacko:

ولي اميدوارم تو موفق بشي!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

30pooldust..00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از egold4ucom :
سلام
فرصت را از دست ندهيد.
لينك سايت

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

براي همين در به در دنبال خريد ايگلد بودي :D :D :D
مثل اينكه بالاخره عضو شدي :blink: البته بعد از كلي در به دري!!!!!!!!!!! :D :D :D

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
اشكان جان اولش يك كم سخته ولي يك كم كه رو غلتك بيفتي ديگه رديفه من تو 1 ماه 75 تا زير مجموعه دارم.
آقاي 30pooldust..00 باور كن اينقدر مجموعه خوب رشد مي كنه كه هر چقدر از اين ور و اون ور ايگلد مي خريم بازم كم مياريم.

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
دوستاني كه از طريق لينك من عضو اين سيستم شده اند به من ميل بزنند تا 10 دلار به عنوان جايزه به حسابشان پرداخت كنم.

بالا