آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

سورس تاااااااااااااااپ فلش !

شروع موضوع توسط dashamir ‏1 ژانویه 2004 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    كسي هست كه اينجا بتونه سورس و فايل فلش يك پخش كننده ي آهنگ مثل چيزي كه در ملكوت هست رو بزاره ؟!
    اگه كسي ميتونه اين كار رو بكنه خواهشا يه اطلاعي بده .
    ممنون
     
  2. Mehdi Hamedali

    Mehdi Hamedali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    267
    تشکر شده:
    0
    سلام دوست عزيز
    من منظور شما رو نفهميدم
    خيلي دوست دارم كمكتون كنم ولي شرمنده
    :d
     
  3. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    ببخشيد من ملكوت نمي دونم كجاست ! لينك ش رو زار به روي چشم همچين درست مي كنم كپي برابر اصل !
     
  4. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    دوستان پلاير فلش كه يه دكمه ي روشن شدن آهنگ داره و يكي براي خاموش كردمن و براي وبلاگ و سايت استفاده مي شود منظورم بود . سورس آماده اش رو بگذاريد يعني با فلش درست شود و با فايل خود فلش سيو شود و از همون دكمه هاي آماده ي فلش در آن استفاده شده باشد و فقط لازم باشد كه ما فايل ام پي تري را جايگزين فايل قبلي كنيم . اگه كسي مي تونه بزاره ممنون ميشم . نمونه هاش هم تو اين سايت پيدا ميشه :
    http://www.tarabestan.com/avayedoost.htm
     
  5. bahar13

    bahar13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 می 2003
    نوشته ها:
    266
    تشکر شده:
    4
    ميشه ولي مشكلي كه هست اينه كه هر فلش رو بسته به زمان آهنگ بايد فريم هاش رو كم زياد كني.
     
  6. ali

    ali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,101
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    tehran
    بابا زود تر مي گفتي !
    بيا :
    http://www.sefidary.com/flash/music.fla
    آهنگت رو ايمپورت كن بعد از تو library بكش وسط فريم اول !
    در ضمن در حال طراحي يك عدد مديا پلير فلش مي باشم كه فايل ها رو به طور استمرينگ از تو نت اجرا مي كنه ...
    فعلاَ علل حساب اين رو داشته باش !
    نياز به كم يا زياد كردن فريم ها نيست ...
     
  7. panypay
  8. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran

    آقا دستت درد نكنه . من هنوز اينو تست نكردم يعني تازه گرفتمش برم ببينم چه جوريه . اما دمت گرم . اين پروژه جديده ات هم اااااااااانده باحااله . مرسي
     
  9. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا ببخشيد دوباره زحمت ميدم دستتون ! اما ميشه اينو كاريش كرد كه خود به خود نخونه تا ما پلي بزنيم ؟!؟!؟!
     
  10. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    روي اولين فرمش كد زير رو وارد كنيد
    کد:
    stop();
    در سايت زير هم فايلهاي اف ال هاي خوبي رو ميتونيد پيدا كنيد
    www.flashkit.com
    در قسمت موي
    با تشكر موفق باشيد .
     
  11. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا نشد !
    میشه یکی اون سوس رو دستکاری کنه و دوباره بزاره یه جایی ؟ اینی که من درست می کنم کار نمی کنه .
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی