آژانس هواپیمایی
pop up

سورس یک منوی گرافیکی زیبا و جدید

شروع موضوع توسط MSsoftCO ‏2 اکتبر 2007 در انجمن Visual Basic 6

  1. MSsoftCO

    MSsoftCO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    سورس یک منوی گرافیکی زیبا و جدید

    با سلام
    <<< کارم بدجور گیر کرده لطفا کسی بیاید و این برنامه را تکمیل نماید >>>

    این یک سورس برای تبدیل منوی معمولی برنامه هایتان به یک منوی گرافیکی زیبا میباشد

    تنها مشکلی که هست من راهی برای گرافیکی کردن زیر منو ها پیدا نکردم!!!

    حال اگر کسی از شما دوستان توانست با تغییر دادن این سورس کد این امکان را نیز فراهم کند ما را نیز در جریان بگذارد

    <<< کارم بدجور گیر کرده لطفا کسی بیاید و این برنامه را تکمیل نماید >>>

    مرسی
     

    فایل های ضمیمه:

  2. Shine

    Shine Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    12
    یه مقدار درباره برنامه توضیح بده
    و بگو مشکل دقیقآ کجاست
    چون برنامه خیلی قاتی و پیچیده شده و اگه کسی بخواد بشینه تجزیه تحلیلش کنه
    مثل این هست که خودش بشینه از صفر بنویستش
     
  3. MSsoftCO

    MSsoftCO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    بازم شما که یه نیگاه به کد ها کردین

    رفیق این برنامه رو من از یک کتاب API رونویسی کردم:rolleyes:
    و خودم هم نفهمیدم که برنامه چه کار خاصی میکنه:p

    فقط این رو بگم که این برنامه برای انجام دادن این کار ها از توابع API استفاده میکنه !!!:D

    ولی خوب اگه بشه از این برنامه برای زیر منو ها هم استفاده کرد باید با دستکاری کردن این خطوط اتفاق بیفته
    کد:
    Private Sub Form_Load()
        SubClass Me.Hwnd
        Dim MainMenu As Long, FileMenu As Long
        Dim x As Long, y As Long
        MainMenu = GetMenu(Me.Hwnd)
        FileMenu = GetSubMenu(MainMenu, 0)
        For x = 0 To 3
            y = GetMenuItemID(FileMenu, x)
            ModifyMenu FileMenu, x, MF_BYPOSITION Or MF_OWNERDRAW, y, x
        Next x
    End Sub
    
    این خط حاوی آدرس آن منویی هست که میخواهیم این اتفاقات بر روی آن اعمال کنیم
    کد:
    FileMenu = GetSubMenu(MainMenu, 0)
    اگر عدد 0 را به 1 تغییر دهیم منوی دوم ما دارای عکس میشود

    حالا من فکر میکنم اگه بشود آدرس زیر منوها را به دست بیاوریم کار تمام است
    اما من هر جه عدد گذاشتم نشد:eek:

    من از این کدها همین قدر فهمیدم!!!:wacko:

    لطفا یه نفر متخصص کمک کنه;)
     
  4. Shine

    Shine Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    12
    باشه بزار من زورم رو بزنم ببینم چی می شه !
     
  5. Shine

    Shine Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    12
    خوبه ؟
     

    فایل های ضمیمه:

  6. MSsoftCO

    MSsoftCO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام

    آقا نمیدونم چی بگم اما یه دنیا تشکر
    کارم رو راه انداختی
    بازم مرسی
     
  7. boxilink
  8. hamid_80386

    hamid_80386 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    اگه بخواهیم منو در عین حال که گرافیک داره متن خودش رو هم نشون بده راهی بلد نیستید؟

    یعنی اگه میشد چنین کاری کرد، یه ذزه عکس ها رو کوچیکتر میکردیم و یه منو مشابه آفیس در می آوردیم.

    آخه من چند وقت پیش یه برنامه گرفتم که منوهای مشابه آفیس میساخت، و باید رجیسترش میکردی!
     
  9. hamid_80386

    hamid_80386 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2007
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    راهی بنظرتون نمیرسه که کاری کنیم منو در عین حال که متن رو نشون میده، کپشن خودش رو هم نشون بده، اگه بشه این کار رو کرد میشه یه منو شبیه منوی آفیس در آورد.
     
  10. Shine

    Shine Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    12
    خواهش مي کنم
    موفق باشيد
    من دقيق برنامه رو نگاه نکردم ولي به نظر مي رسه که برنامه عکس ها رو به جاي تکست ها بزاره
    و رو همين حساب ديگه تکستي در کار نيست
    ولي دو کار مي شه کرد
    که اوليش اين هست که براي هر منو و زير منو ما يه عکس اختصاصي درست کنيم که بسيار مسخره هست :hmm: :blink:
    يا استفاده از اين روش :f34r:
    خيلي هم ساده هست :p
    ببينيد :
     

    فایل های ضمیمه:

  11. erroring

    erroring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    286
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PDC (Parvazeh Developing Center)
    چرا از کتابخانه menuimage استفاده نمی کنی؟ هم کامله هم فارسی رو پشتیبانی می کنه. نمونشو می تونی تو نرم افزار My Computer تو www.parvazeh.com ببینی. یا همین مدیریت کافی نت تو امضام (حجم اولی کمتره اونو دانلود کن)