شما تاپیک های قبل رو خونده باشید , من دو سه بار شخصا خودم گفتم !همون سرويسشو از كجا بايد خريد ؟
چجوري ؟ كسي نيست راهنمايي بيشتر بده ؟
دوستان لطفا اطلاعات نامربوط ندید , خیلی واضح هست که ایشون 180 میلیون برا یه همچین کاری نمیده , یا ماهانه 150 تومن !اگه میخواهید نمایندگی شوید حدود 150000 تومان + هزینه ارسال SMS ها به صورت ماهیانه در هر تعداد + مجوز مخابرات.
اگه می خواهید سرویس کامل را داشته باشید بایستی چند دکل از مخابرات اجاره کنید و هزینه خری تجهیزات و کرایه مناهیانه خطوط مخابرات برای این کار نیز ماهیانه در حدود 180 میلیون تومتن خرج داردو
البته ناگفته نماند که بیشتر از آن را در خواهید آورد .
از طریق سایر خدمات.
با تشکر![]()
دوستان لطفا اطلاعات نامربوط ندید , خیلی واضح هست که ایشون 180 میلیون برا یه همچین کاری نمیده , یا ماهانه 150 تومن !
---
یکی از شرکت ها که این کارو میکنه من میشناسم : dgr-sms دات نت هست !
یه کوئری میده بهت که از طریق اون میتونی ارسال کنی خیلی هم ساده هست نوشتنش , منم قبلا یکی نوشتم !
قیمت اس ام اس هاش هم زیاد بالا نیست , برات مناسب هست![]()
می شه بگی دقیقا چه طوری سرویس می دند ؟ کوئری می ده ؟ چه نوع کوئری ؟دوستان لطفا اطلاعات نامربوط ندید , خیلی واضح هست که ایشون 180 میلیون برا یه همچین کاری نمیده , یا ماهانه 150 تومن !
---
یکی از شرکت ها که این کارو میکنه من میشناسم : dgr-sms دات نت هست !
یه کوئری میده بهت که از طریق اون میتونی ارسال کنی خیلی هم ساده هست نوشتنش , منم قبلا یکی نوشتم !
قیمت اس ام اس هاش هم زیاد بالا نیست , برات مناسب هست![]()
هر کدوم با روش های مختلفی میدن , اینی که من معرفی کردم با کوئری هست , یعنی بهت یه url میده که میتونی با ساکت یا کورل یا هر روش دیگه ای اون ادرس رو فراخوانی کنی و اس ام اس ارسال بشه (GET)!می شه بگی دقیقا چه طوری سرویس می دند ؟ کوئری می ده ؟ چه نوع کوئری ؟
پیچیده واسه من و شمایی که زیاد با وب سرویس ها کار نکردیم !هر کدوم با روش های مختلفی میدن , اینی که من معرفی کردم با کوئری هست , یعنی بهت یه url میده که میتونی با ساکت یا کورل یا هر روش دیگه ای اون ادرس رو فراخوانی کنی و اس ام اس ارسال بشه (GET)!
کوئری هم یا بصورت روش POST هست یا GET که فرقی نمیکنه چی باشه , فقط کافیه با پی اچ پی فراخوانیش کنی .
شرکت هایی مثل magfa هم برا اینکه استفاده کنی باید از Nusoup استفاده کنی تا بتونی اس ام اس بفرستی ,
یخورده پیچیونده علکی در حالی که راحت میتونست اونم کوئری بده !
مسئله همینه که این روش خیلی مسخره ست !نمونه ریکوست رو ببینید. احتمالاً خودتون متوجه میشید
www . dgr-sms . com / api / sendsms.asp ? username = test & password = testpass & from = 30007985000110 & to = 09113202661 & text = HiFriend
اینو بدید به fsockopen
متغیر هاشو هم که میدونید (username و password و from وto و text ) خودتون جاگزاری کنید
اره , مشکل یوزر پس دارهمسئله همینه که این روش خیلی مسخره ست !
یوزر پس من توی شبکه های مختلف پخش بشه !!!!
مسئله همینه که این روش خیلی مسخره ست !
مسئله همینه که این روش خیلی مسخره ست !
خوب الان مشکل این روش چی هست ؟؟امنیتش که مشکلی ندارهممنون
راستش من چنین چیزی رو نمی خوام بحث فنی بود بین بچه ها
ادامه بحث هم واسه بحث بین بچه هاست (یک وقت به خودتون نگیرید)
فقط استفاده از XML OBJECT چندان کمکی به حل مشکل امنیتی نمی کنه اگر چه ۸۰٪ مشکل رو حل می کنه
اگر این وب سرویس روی https اجرا بشه می شه کمک کرد به امنیتش
و اگر یک Encrypt هم داشته باشه می شه کمک بهتری کرد به امنیت
و به نظر من امنیت سیستم تا ۹۹٪ بالا می ره
سلام :
من مدير فني سايت DGR-SMS هستم اين مشكلي هم كه شما گفتيد در سيستم ما وجود نداره چرا كه ما از XML OBJECT استفاده ميكنيم
اگر توضيحات بيشتري خواستين يا ايميل بدين يا تماس بگيريد
[email protected]
09127386993