exchanging

سيستم به طور خفني تركيد !‌ (‌ شايد ويروس ‌)

شروع موضوع توسط ParsiKade ‏24 دسامبر 2007 در انجمن موضوعات متفرقه - مرتبط با کامپيوتر

  1. ParsiKade

    ParsiKade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Isfahan
    سلام به همه ي دوستان،



    راستش از ديشب همينطور كه داشتم با سيستم كار مي كردم خواستم يكي از برنامه هامو اجرا كنم ديدم اجرا نميشه ... واسه همين كامپيوترو Restart كردم ... وقتي كه ويندوز بالا اومد ديدم قالب ويندوز كلاسيك شده ( منظورم قيافه ي ظاهري Task Bar هست ... كه مثل ويندوز 98 ميشه ). رفتم توي تنظيمات كه به حالت استاندارد برش گردونم ديدم استاندارده ! ( ويندوزم ويستاس )



    اومدم برم توي اينترنت ديدم مي گه هيچ كانكشني ندارم ! :(

    صداي سيستم قطع شده. :hmm:

    ويروس كشم غير فعال شده (‌ البته بايد ميشد !‌ چون اين ويروس كش McAfee روي سيستم بود و الان يك سال بود كه از روي خريد سيستم مي گذشت و هفته ي پيش بهم Mail زده بود McAfee كه بايد پول بدم براي شارژ سال ديگه وگرنه تا هفته ي ديگه مدت زمانش تموم ميشه



    حالا چي كار كنم ؟‌ از يكي پرسيدم گفت ويروس Win32 گرفتم !‌

    آها راستي اين سيستم من لپ تاپه و شنيدم ويندوز اصلو ميشه Recovery كرد ... ولي Recovery هم كه خواستم بكنم گفت كه نميشه



    لطفا كمكم كنيد ... چي كارش كنم كل زندگيم روي Hard اينه !!



    الان هم دارم يه Nod32 با يه سيستم ديگه دانلود مي كنم تا ببينم اگه روش نصب بشه ( چون واسه نصب McAfee ارور داد ) ببينم ويروسو مي كشه يا نه !



    لطفا كمك كنيد !! :(:(
     
  2. ParsiKade

    ParsiKade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Isfahan
    مثل اينكه رسما بيچاره شدم ... Windows Installer هم نابود شده !

    الان خواستم Nod32 نصب كنم باز هم نشد ... اصلا از طريق خود ويندوز ديگه كاريش نميشه كرد !

    چه كار كنم ؟

    اين هم يك عكس از Error :

    عكس از Error
     
  3. phoenix_i06

    phoenix_i06 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    2,113
    تشکر شده:
    173
    محل سکونت:
    آمریکا
    برای راه انداختن installer ببین این کار جواب میده:

    1. Click Start, right-click Computer, and then click Manage.
    If you are prompted for an administrator password or for confirmation, type your password, or click Continue.
    2. In the console tree, click Services and Applications, and then click Services.
    3. In the details pane, right-click Windows Installer, and then click Start.
     
  4. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    منم میخواستم همین رو بگم، برو توی قسمت Service ها، ببین کدوم سرویس که مال شرکت مایکروسافت هست از کار افتاده
     
  5. ParsiKade

    ParsiKade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Isfahan
    گزينه ي Start فعال نيست ! البته 95% چيزهايي هم كه اونجاست Disable هست !!!
    ولي تونستم از توي Properties اين Installer رو بگذارم روي Auto كه با اين كار نصب NOD32 اومد ...

    فكر نكنم اينجوري بشه پاكش كرد ويروسه رو !
     
  6. saeed_saba

    saeed_saba Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    248
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ُStranded In The Middle Of Nowhere !
    سلام

    راستش وقت ندارم برات معنی کنم.به این لینک یه سر بزن.فکر کنم مشکلت حل بشه.​
     
  7. ParsiKade

    ParsiKade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Isfahan
    سلام ممنون از لطفتون ولي مشكل Win Installer حل شد ... مشكل من كليه فعلا !
     
  8. ROOZBEH33

    ROOZBEH33 مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    928
    تشکر شده:
    354
    محل سکونت:
    Sacramento, CA
    چرا يه ويندوز جديد نصب نمي كنيد ؟
     
  9. ParsiKade

    ParsiKade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Isfahan
    چون ويندوز اصل هست،‌ ويندوز اصلي رو هم عوض نبايد كرد ! ( Recovery مي كنن جاش )
     
  10. ROOZBEH33

    ROOZBEH33 مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    928
    تشکر شده:
    354
    محل سکونت:
    Sacramento, CA
    ببخشيد. ميشه توضيح بديد اگه عوضش كنيد چه اتفاق خاصي مي افته ؟
     
  11. ParsiKade

    ParsiKade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Isfahan
    خوب يكي از مزيت هاي ويندوز اصل اينه كه ديگه نيازي به اين نيست كه هي نصبش كنيد ... خيلي راحت مي تونيد با استفاده از يك امكاني كه داره به اسم Recovery اطلاعاتتونو برگردونيد ...

    در ضمن تا اونجايي كه من مي دونم يك ويندوز اصل رو يه بار فقط مي تونيد نصب كنيد ... يعني يك بار كه نصب كرديد ديگه از اون به بعد اون CD به دردتون نمي خوره !‌ ولي در عوض مي تونيد در صورت نياز Recovery كنيد.
     
  12. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    Recovery رو هرکسی میتونه از سیستم عاملش تهیه کنه واصلا ربطی به ویندوز اصل و غیر اصل نداره . نرم افزاری مثلا Norton Ghost کاملا این امکان رو داره ویندوز اورجینال هم از نظر کارایی حداقل در مورد ویستا و XP که خودم با هاشون کار کردم و مدت زیادی Xp اورجینال داشتم هیچ فرقی با هم ندارن حداقل تو ایران هیچ فرقی ندارن تو خارج ایران میشه بگی حالا ویندوز اصل پشتیبانی داره که اونم از نظر من چیز بدون استفاده ایه کلا ویندوز رو چه بابتش پول زیادی بدی چه بری 1000 تومن بدی بخریش همین اشغالی که میبینین هست .
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right
  14. @gh@m@hdi

    @[email protected]@hdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,728
    تشکر شده:
    214
    محل سکونت:
    فعلا پشت شیشه مونیتور شما
    تایید می شه.
    پیشنهاد می کنم لایسنس ویندوزتون رو از توی ویندوز بردارید(روی برچسب ویندوزهم هست) و یه ویندوز جدید نصب کنید و همون لایسنس رو وارد کنید
    پیشنهاد من هم بریا recovery آکرونیس هست .زمان ریکاور کردن هم خیلی کمه و تحت شبکه هم می شه انجامش داد
     
  15. Banned_Bananas

    Banned_Bananas کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2006
    نوشته ها:
    607
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    PersianTools & LosAngeles
    مشکل شما به استفاده کردن از آنتی ویروس نامناسب بر میگرده.
    الان هم اگه میخوای راحت بشی باید دو تا کار انجام بدی:
    1- نصب دوبارۀ ویندوز.
    2- نصب آنتی ویروس x.AVG

    http://www.download.com/3000-2239_4-10761481.html