سيستم حرفه اي براي كارهاي ميكس فيلم

شروع موضوع توسط mori ‏22 آپریل 2004 در انجمن سخت افزار

  1. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    يكي از دوستان يك سيستم ميخواد كه باهاش كارهاي حرفه اي تبديل انواع فيلم هاي هندي كم و VHS و ديجيتال رو به همراه ميكس و مونتاژ صوتي/تصويري انجام بده
    CPU مناسب با مادر بورد چيه؟
    كارت كپچر و كارت صداي خوب براي اين كار؟
    Ram مورد نياز چقدر هست؟
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    دقيقا اين سوال منم هست.

    مرتضي جون فدا
     
  4. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    آقايون لطفا جواب بدين
    حسين جون تحويل بگير بابا من چاكرتم ديروز كه درست حسابلي نديديمت
     
  5. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    دادا مرتضي تو بيخيال شدي ما رو ول كردي رفتي
    در هر صورت طلبه ديدار همه رفقا از جمله داش مرتضي هم هستيم.

    رديف شه ايشالله قرار بعدي بيشتر مفيوض شيم :lol:
     
  6. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    سلام دوستان براي كاراي حرفه اي شما بايد ببينيد كه ابتدا با چه برنامه هايي ميخوايد كار كنيد
    ولي اگر بخوايد كه سرعت كامپيوتر شما تو Render كردن بالا باشه احتياج به 1 كارت خوب داريد اگر قيمت براي شما مهم نيست بهتره كه از سيستم AMD 64 استفاده كنيد
    در كل AMD تو اين كارها بهتر جواب ميده 1 چيز بسيار مهم اينه كه اگر كارت ميكس بخوايد بگيريد بايد مادر بورد شما اون رو ساپورت كنه ____ كارتهاي مهم كه تو بازار هست Mairo و Pro one هست كه به نظر من pro one بهتره قيمتش هم نزديك 400 هزار تومن هست آخرين مدل كارت Pro one رو مادر بورد Asus ساپورت ميكرد كه اين مادر بور AMD ساپورت هم هست
    در كل سيتم شما بايد خيلي قوي باشه حداقل سيستم مورد نياز شما هم بايد اينايي كه ميگم باشه
    CPU 2400 AMD به بالا
    Ram 512 DDR
    main board : بايد ببينيد كه كدوم كارت رو ساپورت ميكنه بعد بخريد
    Hard 80 Plus بيشتر كارايي كه انجام ميگيره AVI هست Hard بالا باشه بهتره
    Sund Card كارت صدا onboard نباشه خيلي بهتره Creative هم بهترين انتخاب
    VGA FX 5600 و ATI radeon 9600 اين كارتها DX 9 رو ساپورت ميكنن اگر مدلهاي بالاتر از اين هم باشه عالي ميشه چون گرافيك خيلي مهم هست
    Mix Card : Pro one & Mairo هر كسي سليقه اي داره ولي تو خريد اين كارتها حتما از آدم مطمئني سوال كنيد
    بقيه وسايل هم كه مهم نيست
    براي ريختن فيلمهاي هنديكم تو كامپيوتر هم 1 كارت ميخواد به نام DV كه بعضي گرافيكها مثل Radeon 8500 رو خودش داره ولي اين كارت رو هم بايد داشته باشيد قيمتش هم زياد بالا نيست
    بازم اگر سوالي داشتيد در خدمت هستيم برنامه هم براي ميكس Premiere هست كه در كنارش براي ساختن Clip بايد از 3D max استفاده بشه
    فعلا خدا حافظ :happy:
     
  7. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    من شنيدم كه شري جديد پنتيوم فور هم از اي ام دي بهتره
     
  8. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    خيلي ممنون
    استفاده كردم
     
  9. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    نه اصلا اينطور نيست تو كارهاي گرافيكي AMD حرف اول رو ميزنه
    من خودم AMD كار نميكنم ولي حرف حق رو زدم !!!!! :D
     
  10. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    خواهش ميكنم بازم سوالي داشتيد از ما دريق نكنيد ;)
     
  11. milad_sm

    milad_sm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2004
    نوشته ها:
    174
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    اقا من هم يه نيمچه تجربه اي دارم...بذار بگم. والا اون موقع كه من كار ويدئوي حرفه اي ميكردم (كار هاي تلويزيوني) يه سيستم راه انداختم پنتيوم 3 بود اون موقع. بالاترين هارد هم 20 بود كه من با راه اندازي يه RAID چهار تا IBM 20g رو پارالل كردم و صفا. چون خيلي جا لازم داري. مخصوصا اگه كار تدوين هم داشته باشي.
    كارت capture اگه مي خواي matrox رو پيشنهاد مي كنم. بهترين در بازاره كه حتي CNN هم از اون استفاده مي كنه. اوني كه من داشتم matrox rt2000 بود كه الان اخرين مدلش فكر كنم rtx100 extreme pro باشه. من كه راضي بودم. قيمتش 2 سال پيش حدود 450 تومن بود. يعني توپ ها؟؟ كيفيت در حد حرفه اي. و خيلي هم پر سرعت. من كه ميگم اگه جدي هستي اين سرمايه گذاري رو بكن. ضمنا اين بسته كارت گرافيك هم روشه...چون بايد باهاش match باشه. راستي براي كار هاي 2 بعدي مثل طراحي ساختمان و autocad و از اين كارا هم شديدا matrox رو پيشنهاد مي كنم. 3 بعديش تعريفي نداره...اما پروسسور 2 بعديش تكه.
    در مورد مادربورد هم يه چيزي بگير RAID داشته باشه روش كه خرج اضافه نداشته باشي. مدل و ماركش رو بذار كنار...برو بازار گرونترين رو بخر!!
    رم هم هر چه بيشتر بهتر. من 512 داشتم بد نبود...
    ديگه..مانيتور هم 2 تا داشته باش كه بتوني راحت كمترل داشته باشي. كارت گرافيك متروكس دو تا خروجي براي مانيتور داره. براي استفاده خونگي هم باحاله!! خودت بشين فيلم ببين و داداشت بره چت كنه رو اون يكي مانيتور!!
    ديگه عرضم به حضورت كه بقيه چيزاي مهم يه پاور قويه...چون بااين همه دمو دستگاه برق زيادي نيازه...و نبايد فشار بياد. موس و كيبرد هم لوجيتك بي سيم بگير كيف دنيا و اخرت رو بكن.
    اه....dvd writer يادت نره. كارت صدا هم من اون موقع creative داشتم مدلش يادم نيست...اما ازاون خفنا بود!!! چون بايد خروجي ديجيتال داشته باشي و از كابل هاي نوري استفاده كني...براي حفظ كيفيت البته. وگرنه كه همين audigy خيلي هم خوبه.
    راستي اين سيستم رو بستي يه ندا بده ما هم بيايم باهاش عكس بگيريم!!
    قربون اقا!
     
  12. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    :lol: :D سيستم كه مال دوستمه گفته يه سوالي بكن
    اگه خريد ميگم با هم بريم عكس بگيريم
    مرسي از راهنمايي
     
  13. FARGO

    FARGO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    960
    تشکر شده:
    0
    ايول داري رفيق تيرانداز ما...داش ميلاد
     
  14. amir

    amir مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    893
    تشکر شده:
    4
    آقا منم پايه عكس هستم ! يه ندام به ما بدين!
     
  15. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    باشه ميلاد رو راه نميديم! باهم ميريم! :D
     
  16. milad_sm

    milad_sm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2004
    نوشته ها:
    174
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا توطئه؟!!
     
  17. johnny_mooon

    johnny_mooon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 فوریه 2004
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    1
    کامپيوتر من خصوصياتش اينه
    cpu : amd athlon xp 2400+
    motherboard: Asus A7N8X-X
    ram: 512 Mb DDr pc 3200
    hard 120 Gb maxtor
    graphic card: Asus v9520 (geforce FX 5200) Videosuite
    کارتهاي asus videosuit کپچر داره ولی خوب حرفه اي نيست
    با نرم افزاره CyberLink PowerDirector Pro 2.5 که تويه خوده پک کارت گرافيک بود کار ميکنم
    تويه تبديل کردنه فيلمهايه هندی كم و VHSبه فايلmpeg 2 (کيفيت dvd) مشکلی ندارم
    ولی تبديله اونها به divx يا dvd بالاتر کمی مشکله و هميه frame ها تبديل نميشن و فيلم تيکه تيکه ميشه
    فکر ميکنم کارت گرافيک geforce fx 5600 video suite خيلی بهتر باشه
    باram بالاتر و cpuبهتر
     
  18. milad_sm

    milad_sm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2004
    نوشته ها:
    174
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    منظورت چيه؟ dvd كه هم سطح dvd نيست!
    مشكلش چيه؟ پروسسورت كه بد نيست...شايد نرم افزارش ايرادداره....از virtual dub استفاده كن ببين چي ميشه.
     
  19. johnny_mooon

    johnny_mooon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 فوریه 2004
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    1
    divx كيفيتش مثل dvd ولي خيلي فشردس(تكنولوژي MPEG 4 )
    تبديل فيلم هندي كم به DivX احتياج به كامپيتر خوب داره چون سيستم در عين حال كه بايد frame ها رو ذخيره كنه
    در همون حال هم بايد 25 frame رو به 5 frame فشرده كنه(تكنولوژي MPEG4 )
    بهترين كار Mpeg 2 كردن فيلمهاس و بعد با نرم افزار Dr DivX اونها رو ميشه به Divx تبديل كرد
     
  20. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    سيستم شما كه در حد خودش قوي هست درسته كه كارت گرافيكت زياد قوي نيست ولي ضعيف هم نيست كه بگيم مشكل از اون هست شما بايد با 1 نرم افزار ديگه كار كني ببيني فرقي ميكنه يا نه
     
  21. johnny_mooon

    johnny_mooon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 فوریه 2004
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    1
    با نرم افزار ديگه اي كار نكردم
    Adobe Premiere سخته نميدونم چطور ميشه صدا و تصوير رو به هم attach كرد
     
    dreamypixy از این نوشته تشکر کرده است.
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون