• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيستم كسب درآمد هاوستين

mikhak1

Registered User
لایک‌ها
10

mikhak1

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان کسی عضو سایت هاوستین هست؟

mikhak1

Registered User
لایک‌ها
10
نه ، سایت فوق العاده ایه. من حدود 6 ماه عضوشم.
سود روزانه به مبلغي كه در پنلتون هست اختصاص ميده. این مورد رو تائید میکنم. سود خوبی هم گرفتم :D

sinior1

Registered User
لایک‌ها
211
نه ، سایت فوق العاده ایه. من حدود 6 ماه عضوشم.
سود روزانه به مبلغي كه در پنلتون هست اختصاص ميده. این مورد رو تائید میکنم. سود خوبی هم گرفتم :D

چقدر سود به موجودی میده ؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
سایتش بیریخته حال نکردم .:D

n34158

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایتش بیریخته حال نکردم .:D
من اصلا نمی فهمم یعنی چی بیرخته . این سایت که تقریبا شبیع سیستم عامل های Open source یعنی هر جور که خودت دلت بخواد می تونی گرافیکش رو تنظیم کنی.

احتمالا تو سایت خوب نگشتی کافیه پس از ورود به سیستم بری کنترل پنل اونجا می تونی منو ، هدر ، تصویر پس زمینه و فونت و اندازه نوشته ها رو انتخاب کنی و مدیر سایت هم برعکس بقیه مدیران سایت دیگه کاملا به php مسلط و می تونی هر قالبی رو که دوست داری رو ذکر کنی تا برات ایجاد کنه . تنها مشکلی که این سایت داره : مدیرش به شدت از زبان های برنامه نویسی تحت سیستم عامل مانند جاوا می ترسه و میگه امنیت سایت رو کاهش میده که اگه کسی بتونه نظرش و تغییر بده خیلی خوب میشه :)

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
قبلنا كه با سايت هاي كليكي كار مي كردم با اين هاوستين خيلي حال مي كردم

روش هاي مختلفي واسه تبليغات داشت ...بجز كليكي با نوشتن مطلب و دريافت ايميل تبليغاتي و ....

تازه خريد و فروش زير مجموعه داشت كه اول دونه اي هزار تومن مي فروختم بعد شد دونه اي پونصد ...يادش بخير چه دوراني بود !!

بالا