• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سيستم مديريت محتواي وبلاگ، فتوبلاگ، روزنوشت و لينكدوني WX-Blog

amirnezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نرم افزار WX-Blog توسط گروه نرم افزاري WEBILIX و به عنوان يک سيستم کامل مديريت وبلاگ، روزنوشت، فتوبلاگ و لينکدوني به همراه امکانات اضافي با استفاده از زبان برنامه نويسي PHP و مبتني بر بانک اطلاعاتي MySQL ايجاد شده است. اين نرم افزار داراي دو نسخه شخصي و گروهي مي باشد که همانطور که از عنوان دو نسخه مشخص است وجه تمايز اين دو نسخه در تعداد نفراتي است که مي توانند به عنوان مدير سايت در آنها ثبت شوند.

براي مشاهده نسخه هاي نمايشي نرم افزار مي توانيد از آدرس زير استفاده نماييد.
Personal Version
Group Version

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اينو چطوري ميشه گرفتش؟

amirnezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
جالبه !!! مجانيه ؟!
متاسفانه يا خوشبختانه ... نه!!!
در مورد قيمت هم هنوز داريم تستش مي كنيم و بعد از تموم شدن مراحل تست انشالله در اين مورد هم تصميم مي گيريم.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
كلا قراره پولي بشه ؟! يا مثل pMachin شخصي ش مجانيه .. گروهيش پولي !

يه چيز ديگه ... اين كاملا برنامه نويسي شده ... يا سيستم ديگه رو ارتقا داديد ... يا دستكاري كرديد ... از بيخ و بن شما نوشتيد ؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از babakweb :
جالبه... ولي اي كاش يك نسخه ي مجاني هم داشته باشد.
;) منم موافق سيستم مجاني هستم

amirnezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
كلا قراره پولي بشه ؟! يا مثل pMachin شخصي ش مجانيه .. گروهيش پولي !

يه چيز ديگه ... اين كاملا برنامه نويسي شده ... يا سيستم ديگه رو ارتقا داديد ... يا دستكاري كرديد ... از بيخ و بن شما نوشتيد ؟
قبلا هم گفتم هر دو نسخه نرم افزار پوليه ... ما يه گروهيم كه داريم روي اين نرم افزار كار ميكنيم ... من نميتونم جاي ديگراتن نظر بدم ولي فعلا تصميم داريم كه هر دو نسخه رو پولي عرضه كنيم.

اين سيستم هم تماما نوشته شده و حتي يك خط از كدهاي اون رو از جايي استفاده نكرديم ... تنها يك مورد جاوا اسكريپت هست كه توي فايل خودش هم توضيحات كامل در مورد اينكه از كجا آورديمش و همينطور تغييراتي كه ما توش ايجاد كرديم هست.

amirnezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از davidmors :
;) منم موافق سيستم مجاني هستم
بكهام جان (با توجه به avatar گفتم ;) )
من هم موافق Open Source هستم اين رو توي كارهاي قبلي هم ثابت كردم ... ولي وقتي كار گروهي ميشه ديگه اين نظر كله گروه كه اهميت داره. هرچند كه خداييش با اين همه كاري كه روي اين نرم افزار صورت گرفته من هم زورم مي آد كه پولي نباشه :cool:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از amirnezhad :
بكهام جان (با توجه به avatar گفتم ;) )
من هم موافق Open Source هستم اين رو توي كارهاي قبلي هم ثابت كردم ... ولي وقتي كار گروهي ميشه ديگه اين نظر كله گروه كه اهميت داره. هرچند كه خداييش با اين همه كاري كه روي اين نرم افزار صورت گرفته من هم زورم مي آد كه پولي نباشه :cool:
من فقط يه چيز بگم.
اگه ام تي از همون اولش پولي بود مطمئن باش اين همه استقبال ازش نمي شد كه بعدا بخواد پوليش كنن.

طبيعتا تا وقتي اين همه برنامه قوي و مجاني براي وبلاگ و اين چيز ها هست، خیلی کم پیدا می‌شه که کسی بیاد و این نرم‌افزار رو بخره.

این‌ها رو به گروهتون بگین. :)

وقتی که مجانی هم بدین تا بیاد جا افته و استفاده کنن کلی طول می‌کشه، چه برسه که از همون اول پولی باشه!

بالا